Politika na Balkanu

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Politika na Balkanu

Postby 9a2jg » Wed Nov 29, 2017 3:38 pm

O tome san sto puta ovdje pisa, ne tantaj me više. Kurbe i isluženi vojnici, su ka i Janus, dva lica istog novčića.
Zna se koji su bili neuvjetni garnizoni u VPO, Knin, Vis i Lastovo. Kad se uzme zeru veći perimetar, Bileća.

Sinoć san bija, do kasna, u vižitu prijatelju, raspričali se. On je bija na obuku u Knin, a cili ostatak vojnoga roka služija na Kosmetu, na albanskoj granici, godinu dana. Čovik govori, iz srca : Ne znan di mi je bilo gore !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Nov 30, 2017 2:17 pm

64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Nov 30, 2017 4:33 pm

9a2jg

Postby 9a6r » Fri Dec 01, 2017 10:32 am

I ja sam ovaj tekst o zločinima bosanskih muslimana nad Hrvatima Katolicima stavio na svoj FB zid.
Pričao sa nekim ljudima koji znaju malo više o svim tim nemilim događajima.Nije sve crno-bijelo kako se prikazuje.Svi ti tragični događaji trebaju dubinsko istraživanje i analizu.Ona se naravno nikad neće uraditi jer ko jebe tamo neke Katolike u nekoj bosanskoj vukojebini.Ovo sam napisao kako na te ljude gleda ova stoka iz te "uljuđene"EU a i one prijetvorne Amerike.Doduše oni neznaju ni di je Europa a kamoli Bosna!
Ako povežemo plansko naseljavanje muslimanskih izbjeglica sa Bliskog i onog malo daljeg Istoka sve do Afganistana u zemlje EU,sve veće propadanje Turske u islamski fundamentalizam i svih muslimanskih zemalja,kampove za obuku muđahedina po Bosni,brakove Bosanki sa istim,plan pok.Alije o najzapadnijoj đamahiriji onda sve postane dosta jasnije.Islam se širi na sve strane ali prema Europi najžešće kao što smo i sami svjedoci.Svi oni koji koji to ne vide su slijepci pored zdravih očiju.Doskora će naše braće Hrvata u Bosni i Hercegovini biti manje od 5 posto pa će postati manjina u pradjedovini.Isto se dogodilo Sjevernoameričkim Indijancima! Znamo tko im je to uradio pa mi je presmiješno što smo uopće u nekom NATO paktu i EU.Šaljemo vojnike Rusiji i Putinu na vrata bez ikakve potrebe.Rusiju nikada nitko nije pokorio pa neće ni NATO.Samo se izazivaju sranja a naši momci kao i iz ostalih zemalja poslužili bi kao topovsko meso ili što već.Izgubiti život braneći rodnu grud i prag i ima smisla ali izgubiti ga zbog nečijih pokvarenih interesa i suludih ideja nema smisla ni rezona.
Za rat u Bosni samo su Hrvati osuđeni ali i Hrvatska Država ako sam dobro razumio.Znači da će sad muslimani tražiti odštetu na stranim sudovima.Koliko će nas to koštati? Presudom UZP-a vrata za te parnice vrata su otvorena.A to da će Hrvatska u godinu dana uspjeti srušiti presudu donesenu u Hagu jako dvojim.Daj Bože ali ne virujem.Gospodari života i smrti su odlučili da samo Hrvati-Katolici trebaju odgovarati za rat u Bosni.Pravoslavci i muslimani su majčine dušice bez kapi krvi na rukama.
Moš mislit.

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Dec 01, 2017 11:11 am

Nemoj nikad smetnut s uma da sam ja bio tamo tri i po godine, baš kada su se odvijali svi ti nemili događaji, i bio njihovim svjedokom, u živo. Ne treba meni niko opisivati, kad sam vidio na svoje oči.
Čekao sam da presuda postane pravomoćna, pa da počmem pisati, ali su me sada opet zakočile izjave odvjetnika, da će njihovi branjenici tražiti reviziju postupka. Hrvatski, latinica, Koki muči i dalje.

Inače, kako su se raspričali drugi odvjetnici, željni medijske pažnje, točno su primjetili da Hrvatska ne može tražiti reviziju ičega, jer nije bila stranka u postupku, nije njoj suđeno, ni dosuđeno.
Ono što su ti isti točno zaključili da Hrvatska samo može biti logistički suport osuđenima, ako dođe do revizije, i priprema za istu. BTW, to će trajati, ako do toga dođe, najmanje godinu dana, do predaje zahtjeva, a sama revizija najmanje 4 - 5 godina.
Revizija ne odgovara velikim i kolonijalnim silama, jer samim dokazivanjem istine , razotkrila bi se i njihova uloga.
Međunarodni sud pravde u Hagu, kolonijalnoj državi, koja je iskorištavala, i Istočni Irijan, i Antile, Curacao, i koja je sve, samo ne poštena zemlja. Koliko oni drže do katolicizma, pisao sam stoput ovdje, najveću katoličku crkvu, sv. Marka, u Rotterdamu su pregradili unutra, i u pola crkve u trafikama i butižicama prodaju hašiš i goldune.
Zar nisu njihovi (ne)časnici i vojnici najviše krivi za Srebrenicu ?
Moga bi ovako do prikosutra...
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Dec 01, 2017 11:48 am

Kršćanska Europa je to već sada mogu slobodno reći MRTVA !
Postoji još nekoliko "enklava" koje se neće tako lako predati ali zakon velikih brojeve čini svoje.Ne za 4-5,10 godina ali jednom će sigurno i sam Vatikan pasti.Možda ja ni ti to nećemo doživjeti,bar se nadam, ali neki naši potomci hoće.Tome je tako jer se Europa odrekla Boga,upala u Sotoninu zamku Sodome i Gomore.Sad ovi ateisti i ostali koji K ne razumidu govore :"Vidi onoga ludog Renija govori bedastoće." Ali ovo nisu moje misli,riči ni izmišljotina.Tako je davno prorečeno.Prvo sve treba potaracat jer je opačina,blud i nemoral dosegao gotovo svoj vrhunac.Ovu "civilizaciju"se neda "popraviti".Temelji su joj tako slabi,jadni, da se na njima ništa dobro i čvrsto ne može izgraditi.Pritom naravno ne mislim na građevine već na moral,vjeru itd.Ljudi su se toliko okrenuli svjetovnom,meterijalnom,nemoralu, da više nema povratka.Pa nije ovo prvi put da je čovjek skrenuo sa Božjeg zakona i puta.Ne zaboravimo Nou i veliki potop od 40 dana.Da bi zavladao Krist prvo mora doći Antikrist i sve okrenut naopako.A mi smo svjedoci tome.Ali ovo je tek početak,kamilica prema onome što dolazi.Jedino što nam preostaje je uzeti krunicu u ruke i moliti se.Za sebe,svoje bližnje i za svoje neprijatelje. Jer tako se moramo pripremati za ući u Kraljestvo nebesko.Onaj tko u njega vjeruje i iskreno se pokaje biti će spašen.Neće svi biti spašeni.Tko ne prihvati Boga i ne pokaje se za grijehe svoje, vječno će lutati hodnicima Pakla.

"JA SAM ISTINA,PUT I ŽIVOT !"
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Dec 01, 2017 6:18 pm

9a2jg

Postby 9a6r » Sat Dec 02, 2017 1:21 am

Pročita san danas.
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Dec 02, 2017 7:20 am

http://slobodnadalmacija.hr/dalmacija/s ... -mandarina

Da se u Vukovaru golema sredstva, hrvatskog državnog proračuna i Europske unije, pravilno troše, ovo bi bilo nepotrebno. Svakoj lokalnoj samoupravi bi trebalo biti na prvom mjestu da nitko u gradu i okolici nije gladan !
Kakvi vodotornjevi, olimpijski bazeni, moderne tržnice, Labuđa jezera, razbudite se, i posložite prioritete po božjim i ljudskim prioritetima !
Radnice i radnici u Borovo obuća su još bez zarađenih plaća. Em' ti zaposlenost bez zarađene plaće !
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Dec 02, 2017 8:01 am

Peru novac.
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK