Pozdravi i želje

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Pozdravi i želje

Postby 9a6r » Wed Jul 26, 2017 7:47 am

Mislija san da su ukinuli i blagdane u neoliberalnom fašizmu.Sorry.Pridružujem se čestitkama.U Ustavu EU niti jednom riječju da su spomenuli riječ KRŠĆANSTVO !
Eto u to sotonino leglo su nas uvalili.Pa i slipac to vidi osim naših retarda. Kad se sitim da su me neki uvjeravali da će nam teć med i mliko kad im pristupimo. :x
Pas in mater :!: :evil:

9A6R
2750
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Jul 26, 2017 8:17 am

Ja se sićan, da, ne znan koja je žešća kampanja i retorika bila, za uć u EU, ili za puste dvorane za Svjetsko rukometno prvenstvo. Bila se stvorila staljinistička psihoza, naci tipa, ko nije sa nama, je protiv nas, ono "nas" čitaj Hrvatske.

Naravno, i u jednom, i u drugom slučaju je u pozadini bio novac, za EU - pojedincima, za prvenstvo - građevinskom lobiju i bankama. Građani su, po ne znam koji put bili, i ostali, stoka sitnog zuba.

Vidiš da se zemlje tzv. Višehradske skupine, pomalo odalečivaju od te i takve EU, s vidljivim ciljem, istupanjem iz nje, baš kao što je učinila i Velika Britanija.

I poslije ulaska u EU, i poslije dvorana, ova je napaćena zemlja samo ostala više zadužena. Mladi nan biže vanka. Ove godine, prvi put nakon više od 50 godina, Bol nije upisao nijedan razred ugostiteljskog smjera, nego je to dobio Supetar !
U prvi razred gimnazije se upisalo osmero dice, 4 iz Bola, a 4 iz drugih bračkih mista.
Depopulacija, de capoto...
Budućnost turizma , Pilipinci, Bugari, Rumunji, i Srbi, sve kako je pokojni Smoje pisa pri rata, a ja prije 16 godina.

Stari se...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jul 26, 2017 11:20 am

Tako je.Tkz.Stara Europa i Nova Europa.Zna se koje zemlje di spadaju.Ljudi iz Nove Europe su robovi Staroj Europi koja im s največim licemjerjnem govori:"A što hoćete? Pa dali smo van kruva i rada.U zemljama odakle ste došli ste bili kruva gladni a kod nas živite dostajanjveno." Naravno da je to pila naopako.Jer je sve u startu zamišljeno da se u Njemačkoj stvara četvrti Reich ali ovaj put na puuuuno perfidniji način nego Treći.Ljudi toga još nisu svjesni.Ali pomalo..svima će s vrimenom doć iz guzice u možjane.Ljudi misle da se isključivo klasičnim ratom u 21 stoljeću rješavaju stvari.Wrong.Ide se diktatom iz Centra moći da se sve mora privatizirat,prodat.To odrade domaći izdajnici i plaćeni su dobro za tu prljavu rabotu.Ti obično drže desnu ruku na srcu kad se intonira himna.
Onda se sve potaraca..tvornice,firme odjednom propadnu,kupe za jednu kunu,nešto radnika u početku zadrži ka finta,ostali odma na buro.Ta me selekcija uvik podsjeti na onu iz konc-logora. :roll: Onda se firma ugasi,zemljište proda nekome,pitaj Boga kome,nije ni bitno.A radnici bez otpremnina na buro.Pošto se nemaju di zaposlit(ka i ja)onda lutaju za bilo kakvim "poslom" za minimalac.Sretnici ga nađu jer moraju radit za kruv i papar.
Ostali prodaju obiteljku srebrninu i zlato(ako ga imaju).Kad se to pojide onda se ide vanka u Njemačke i Irske robijat onim gazdama tamo.Puno se usriće,moš mislit.Oni koji su visoko kvalificirani mogu rel.dobro živit.Ostali,slabo i nikako.Mnogi se i vrate ili nastave lutati za poslom.
Tako dolazu do depopulacije kao u Slavoniji di moš mukte kupit kuću sa oranicom.Ja ne,ali moj zet bi već moga.
Tu je sad rupa skoro kao u Lici.U cijeloj Lici ima nešto više od 30000 stanovnika.Kvart Pujanke u Splitu imaju više!! Imali li smisla dalje pisati?
Gaće su pale doli i imaju tendenciju strmoglavog pada do poda.Trebat ćemo zagovor mnogih Svetaca da se spasimo.

9A6R
2750
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Jul 26, 2017 11:34 am

Lika je dobar i loš primjer. Jer, dobri poznavatelji situacije znaju da se iz Like sustavno iseljava zadnjih 150 godina, najviše na sjevernoamerički kontinent. Poslije Oluje , HDZ je upra naselit BiH Hrvate, ali to nije uspjelo iz puno razloga, ponajviše što nisu ništa (na)učili iz povijesti, takvih "humanih" preseljenja.
Od Knina do Slunja, sva dica tih naseljenih Hrvata bižu vanka, ili, kao rezervna solucija, Zagreb. Bukovica, Kistanje, sve isto...
Lika je ranila cilu Jugu kumpiron, sad ga nema ko posadit, ni iskopat. O kupusu (zelju) da ne pričan, od Ogulina prema jugu...
Umjesto zdrave politike, vodila se politika falših koncesija, poticaja za nepostojeća stada, livade, pašnjake i šume. Da ne spominjem braniteljske zadruge, Pandorina kutija.

Šta su sijali, sada žanju...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jul 26, 2017 1:13 pm

Bitna im je bila biračka mašinerija.Tako kažI.Bumerang se vrati onome ko ga baci.

9A6R
2750
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Jul 27, 2017 8:26 am

Najranije su me zvali drugovi iz Supetra, da kako san moga zaboravit čestitat čitateljstvu Dan ustanka naroda i narodnosti Hrvatske i BiH !
Evo, čestitan van, vi šta slavite, popite koju i za me.
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Jul 27, 2017 8:40 am

Četničkog klanja Hrvata u Srbu i klanja u tom kraju a i malo šire po Cazinu i tom kraju.300 Katolika Hrvata koji su bili u hodoćašću iz vlaka izvukli,sve pobili,neke žive zapalili,svećenika živog ispekli na ražnju.Ima toga još.U oko mjesec dana popalili pusta sela i pobili,poklali oko 2000 žitelja. Neznam jeli ovako rano malo teško čitati? Danas potomci tih četnika "slave"u tom Srbu taj "ustanak"! PROKLETI BILI JEDNI I DRUGI U DESETOM KRUGU PAKLA MADA IH JE DEVET :!: :x :twisted:

9A6R
2750
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Jul 27, 2017 4:14 pm

http://www.index.hr/black/clanak/video- ... 85075.aspx

Evo, ja želin ovoj Inglezini da se obada u koju je zemlju, na koji škoj, i kako jon se zove gazdarica, da bi jon izmolila koji očenaš za spas duše. Za tilo se pobrinila (olakšala) sama.
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Jul 28, 2017 12:15 pm

https://www.youtube.com/watch?v=8yEMThKRmaQ

Samo za čelnike radioklubova s jednim članom !
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Jul 29, 2017 12:19 pm

Zove me prika iz auta, iša je od Zagreba , do Karlovca, autocestom, uru i po ! Želim mu sretan put !
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK