Još jedan dokaz da je sve u RH išlo u k.... Onda mi pričamo o HRS-u A i skraćenica je blizu...razlika u jednom slovu...onom u sredini. Na psihotestu su mi rekli da imam odličnu moć zapažanja.A ne,oni imaju. Bogati,mora san san izvježbat i da neću pored svih udbaša oko mene.
U HR je prosjek 5-6 dnevno ako se dobro sićam.Možda san falija. Pošto nisam branitelj možda me zaobiđe pa poživim zero duže.Jer zašto bi ja ulazija u taj prosjek? Triba izdurat još 14 godin rađe pa ćemo vidit kako dalje.
Evo ti ovi, šta nikad teže od kašike nije diga, i ima 35.000 kuna misečno, plus pun kurac drugih beneficija, prodaje pamet da triba još duže radit ! Za sve je oko Agrokora zna, i muča je, to su mu rekli u Sabornici, sve je on to otrpio, samo da se ne diraju u njegov atar (feud). Zec, gadiš mi se...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
Laže ka pas.Postoji studija koja je bila u medijima da kraće živimo u zadnjih 25-30 godina.Ako će on radit dok ne rikne,nek radi,pari da mu je težak posal i mala plaća!Pohlepnima nikad dosta pinez.To su bolesnici,ovisnici.To triba ličit,ali sad je prekasno. Ima je slabog mentora,onega koji je bija prin njega.I on još radi.Sve takve triba sa svim tim blagom zakopat.Đavolji odvjetnici su to!