by 9a2jg » Fri Jul 07, 2017 8:32 am
Wrong ! Ne u Danskoj, nego u Hrvatskoj.
Ja i žena smo davali , i za stadion na Poljudu, za pomoćne terene, za igralište Dalmatinca(kraj MIS-ovih, poslin gradskih baraka, šta su ih potpalili), bazene...
Kad se sitin koja je to bila propaganda, Gebels bi se sakrija u rupu ! Govorili su, vaša će se dica kupat na bazenima, dajte lovu, vaši će muškići trčat po pomoćnim terenima Poljuda !
Sve za kurac ! Jedna ogromna laž !
Ali, to nije sve. Slušan jučer, na Radio Splitu, doživotnu tajnicu ZTK Split, Maju, di priča bajke, i sere gelere o Zvjezdanom selu. Sve je nabajala, ali, ka i uvik, nije rekla ono bitno, da su to izgradili volonteri, a lovu su davali samo porezni obveznici iz radnog odnosa grada Splita. To je , u projektu, bilo zamišljeno, i sagrađeno i za radioamatere, no , poslije to kliki nije odgovaralo, pa su nas odjebali.
Žao mi je što nisam imao snimač kraj sebe, jer je opetovano POTVRDILA, da polaznici 5-dnevnog tečaja, SVAKI dan poslinpodne idu na kupanje ! Krunski dokaz onoga što ja godinama govorin, ali nemaš kome, da je jača satnica plivanja, nego učenja radioamaterskih znanja i vještina !
Recimo hrvatski, latinica, izlet od 5 (6) dana, za naše novce.
Zato nam i ne radi QSL biro. Zato mi Rus, Nijemac i Englez kažu da mjesecima nisu dobili ništa iz 9A QSL biroa. Možda zato što je u privatnoj kući, i privatnim rukama ?
Ja ipak mislim da od glave riba smrdi.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja