IOCA

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: IOCA

Postby 9a6r » Thu Jul 06, 2017 9:25 am

Nemoj bit zajedljiv.Ljudi idu sad u F.H.,moraju leć,pojist,popit.Ti bi ljude gladne i žedne drža. ;) Budi čovek,drug i starešina! :D

73,9A6R
2750
Last edited by 9a6r on Thu Jul 06, 2017 1:34 pm, edited 1 time in total.
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Jul 06, 2017 10:04 am

Imaju oni niz rezervnih kapetana I klase u pukovničkim penzijama HV-a, šta san ja prema njima, neznatni satnik HV-e...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Jul 11, 2017 9:32 am

Prije 7 dana san posla Neni direkt, još mu nije stiglo ! I to putem Hrvatske pošte, koja se, koliko prošli mjesec, hvalila po svim medijima , da je OSUVREMENILA i UBRZALA svoju službu.

Za one neinformirane, već od 2016.g. nije potrebno slati QSL-ke (ili preslike, sken) ako su te veze u IOCA log on line. Osvježenja HR-a na : neno.9a5n@gmail.com .

Puno uspjeha svim lovcima !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Jul 11, 2017 10:35 am

Brzi su za popizdit.A imaju jedan red za sve! KATASTROFA.Koji nered su napravili.A u poslovnicama prodaju od igle do lokomotive i stalno nešto nude,nutkaju ka u TOMMY-ja.Koja ciganska posla. :x

9A6R
2750
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Jul 11, 2017 11:00 am

Znaš zašto ? Jer su im na čelna mista došli "novokomponovani" instant manageri, ka sa onog centra u Dubrovniku, znaš mu ime , di curi i promotorima 9A17RBM....
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Jul 11, 2017 1:04 pm

Ako ti a i ja poživimo još neke godine,doživit ćemo da ćemo bit stranci u vlastitoj Domovini a s vrimenom će Hrvati postat MANJINA! :cry: Eto di sve ovo ide.Slobodno mi reci da san blesav,neću se naljutit.

9A6R
2750
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Jul 11, 2017 1:14 pm

Ja sam to javno napisa kad je pokojni Račan proda (čitaj rvaski : da ! ) bjelosvjetskim jebivjetrima, zakukuljeno u naziv JPP (javno privatno partnerstvo), hotele Sunčanog Hvara !
Ponovio sam to prošli mjesec, na istom otoku, kad su najavili hotele sa 5 zvjezdica u Starome gradu.
Ponavljam svoj izričaj, evo, po treći put, u zadnjih 16 godina : Hrvati, domoroci, stanovnici tih mista mogu, ili, će biti, u vrh glave, čistačice, sobarice, a muški kućni meštri !
Management je rezerviran za isprane glave na američkim učilištima, ili visokim školama koje rade po njihovim programima, i redovito se dovodi sa strane.

Moje proročanstvo se obistinilo, od turskih hotela u Dubrovniku, grupacije Blue sun, do niza drugih na hrvatskoj obali. Zato sam ja zavapio, kad su prošli misec, navodno, feštali, u Starome gradu.
Jer, biti sluga u SVOM, NAJSTARIJEM gradu na Jadranu, je ispod granice ljudskog dostojanstva, dno dna.
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Jul 11, 2017 1:29 pm

Ovo ća si napisa,način na koji si napisa je da se normalan čovik smrzne.Nikad se nikome nisan "uvlačija"jer nisan od te race,ti to dobro znaš.Ali ovo je nažalost živa istina,reka bi naša sudba. :cry: Tu nije kraj kako si i sam najavija je oni će već dogodine dovuć jeftiniju radnu snagu od naše,a to već i rade.
I zato naši mladi idu vanka a "škuri" će mukte radit ove poslove koje si naveja.Da bi se gazde mogli još više bogatit.A jadnici će ka i u Kini radit za šaku riže. :(
Vijesti u medijima treba totalno ignorirat jer su sve u službi korporacija.Cila država će postat ako već i nije jedna ogromna korporacija.A kolonija smo odavno.
Čemer,smrt i jad.
Jako loše nam se piše.

9A6R
2750

P.S.Već neko vrime govorim da žalim ća se nisan ranije rodija pa i prije moje matere. :?
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Jul 11, 2017 2:18 pm

Namjerno nisan spominja nacije, Srbi, Bugari i Pilipinci. Ove zadnje je navijestio Smoje, svi su mu se smijali, sada je to postala surova stvarnost.

Domaće ženske, su sve svoje kamare,apartmane i buže, iznile, i ašištile na svoja pleća, sad je to roba od 60 do 75 godin, razumu me, i Djani i Reni, i Tomo, i Miće, imaju oni te doma, i znaju da se materijal potrošija, a da mlade to neće da rade !

Iman prijatelja, drži rent-a-car, veli mi u svibnju : Dovest ću opet muža i ženu, od lani, iz Srbije, lani su radili udarnički, nema razloga da ih ne zoven i ove godine, zadovoljan sam njihovim radom, domaće, njihovih godin to neće da rade, a mame i tete su nan ostarile, od njih već ništa...

One tri nacije san pisa 2001.g. , sve se obistinilo, samo slijepac kod zdravih očiju to nije vidija.

Javlja mi se poznanik, iz Slavonskog broda, već drugu godinu radi sezonski u Dubrovniku, kaže, spava u Mokošici, u dvosobnom stanu ih je 12 ! Pička mu materina, otkri i meni tu tajnu, da je patentiran, i primjenim u iznajmljivanju fureštima, zavapih ja ! Jednostavno, veli on, 6 nas spava po danu, 6 po noći, imamo duplu posteljinu, i deri...

Još jedan primjer, s hrvatskog juga za Guinness-a ! Jeba te, kako smo počeli, sami ćemo ga napunit !
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Jul 11, 2017 3:06 pm

Barba mi, je ti znaš godinama ima bloketaru u Mirca.I uvik je drža Bosance za radnike.Ja san ga jednom pita zašto njih?On mi je odgovorija jer rade i ne kutaju ka naši!Rečen in ća će radit i gotovo.Ako se kojemu slučajno ne radi ili mu ne paše,ide doma i gotovo.Pazi ovo je bilo u doba Jugoslavije.
Ima i našega svita koji oće radit ali kad ih se dobro plati.Ljudi uz obalu i na otocima su se "razmazili"malo je težaka,ribara,većinom su to fine face koji rade oko turizma,voze dobra auta,cure ovo- ono.Na otocima muku muče za nać zaštitara za čuvat banku ili sl.Jebi ga,tako ti je to.Sve smo se razumili.Na otocima i uz obalu se odlično živi,u gradovima i u vukojebinama sve teže.

9A6R
2750
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK