by 9a2jg » Thu Jun 29, 2017 5:31 pm
Evo ovi sekund mi je otiša Mihovil od mene doma. I on beštima, skida sve svece sa neba, popizdija je...
Uvik se sitin poslovice šta mi je priča dida koji je bija u I svjetski rat : Uvik su bogati davali volove, a siromašni sinove !
Rat je zadnja stvar koju neko, ko za sebe drži da je razuman, treba upotrijebiti, to je krajnje sredstvo.
Slovenci nas ucjenjuju svim i svačim, od 91' do danas, a granice su uvijek ono što je visilo u zraku, i što bi nan oni, tu i tamo, poglavito pred turističku sezonu, podsjećali. Zar ovaj cirkus s Šengenskim granicama, i kolone od nekoliko sati, pred sami početak turističke sezone, ne govori sve, samo za sebe ? Otvoreno nas ucjenjuju s onim što jedino i funkcionira u RH, a to je turizam. Pri tom zaboravljaju da baš njihovi građani najviše vole doć ljetovat u Hrvašku ! Njihova službena politika stalno dolijeva ulje na taj plamen koji tinja od prve zajedničke države SHS-a od 1.12.1918.g.
Spisak njihovih opstrukcija Hrvatske prema neovisnoj RH je predugačak da bi ga sad nabrajao, svi ga manje više znamo. Jednom riječi, to nije dobar odnos dva prva susjeda.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja