Politika na Balkanu

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Politika na Balkanu

Postby 9a6r » Sat Jun 24, 2017 10:56 am

Nisu sad baš ta vrimena ali ako dođu u 21 stoljeću,viruj mi bit će puno gora nego onda.
A ovi nas 25 god.vode u AMBIS. :( Moj vršnjak, rođen isti dan pogine za Domovinu i još puuuuno njih a neki ih sada pljuju.Pa di to još u Svitu ima :?: :roll:
Dabogda in kokardaši noćas na vrata pokucali ! :evil:

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Jun 25, 2017 7:47 pm

http://www.index.hr/black/clanak/mirna- ... 78945.aspx

Mirna napiše rijetko, ali, uvik u sridu !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Jun 26, 2017 7:51 am

http://www.index.hr/vijesti/clanak/miro ... 78653.aspx

Sad će reć Reni, opet citiram Index. No, moj Reni, ovo se tiče direktno tebe ! Sad in ne jebeš sve po spisku, ali hočeš, kad budeš kreća u penziju, i kad ustanoviš da su proćerdali tvoje pare lošim i nesavjesnim ulaganjima ! Fićfirići, sve po dvadesetak tisuća kuna plaće, u finim odijelima, koji za poslovne neuspjehe ne odgovaraju nikome, kockaju se NAŠIM novcima, iz mirovinskog fonda. I tako već godinama...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Jun 26, 2017 8:10 am

Ko ti kaže da ih već duže vrime ne proklinjem?Pa ja za ovo znam ima najmanje 10 godina,virova ti ili ne.Ne zato jer san pripametan već imam lumena priko velike bare koji mi je to objasnija do u potančine odavno.Ni ja a ni moja žena se ne nadamo nikakvoj mirovini.To već godinama pričamo.
Mirnu san i vrime rata,ne sićam se koje godine, vidija uživo u Supetru u pizzeriji moga barbe.Davno je to bilo.Na dva metra od nje,nismo pričali jer se ne poznamo.Bila je u društvu s nekima.Ja san po običaju navečer naletija i omar san je ubra.A srce ti Irudovo...pet puta je bila bolja uživo nego priko TV-a di san je gleda u to vrime.Komad i po ! ;)

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Jun 26, 2017 9:06 am

Ovi likovi o kojima ti pričan, to su ti oni u crnin veštitima, sučijavi, ka oni kraj tebe šta su , sa pločican na prsima, Ameri, di je bija dječji vrtić, i Cestar, u ul. XX divizije...Uvik odaju dva skupa, ka naši milicioneri, pri rata...
To ti je slijed učenja onih iz Mem. centra Ronald Brown u Dubrovniku. Capisci, di je klica ?
Samo slijedi trag love, dat će ti odgovor na sva pitanja, od Dubrovnika, do mirovinskih fondova.
Ne smin dalje, ne daju mi objavit dokumente, koji podupiru naprijed napisano. Pomalo... Budu.
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Jun 26, 2017 9:52 am

Sekta JW. ;)
Šifra:Soros

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Jun 26, 2017 4:00 pm

9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Jun 28, 2017 11:34 am

http://www.index.hr/vijesti/clanak/grad ... 79529.aspx

Jedan od komentara (iz Slovenije) je : Imate što ste tražili.
Za komentirati, treba imati na umu dvije stvari, ovaj "ogorčeni" gradonačelnik je na toj funkciji od uspostave neovisne hrvatske države ! Drugo, ovu Sodomu i Gomoru na Zrču je upravo i počela "zlatna mladež" , puna para, koji su se počeli iživljavati na siromašnoj Dalmaciji, od sredine devedesetih, do današnjih dana.
Događanja na Obonjanu, Hvaru, Ultra, i sve oko nje, samo su (na žalost) logičan slijed onog što su pojedinci na vlasti organizirali i željeli.
Zamračenja umova, od pijanstva i droge, nije samo na prelijepom Obonjanu, Otoku mladosti iz socijalizma, kojega su , kao i Badiju dali za nikakve pare u dugogodišnju koncesiju.
Oko Ultre sve znamo, a niko ništa ne poduzima.
Na Hvaru je novi gradonačelnik proskiča, već idući mjesec dana će pokazat da li Hvar oće red, mir i sigurnost gostiju, ili nastavak Sodome i Gomore. Jer, i pizda zna da on ne može učiniti iskorak sam, za to je potrebna momčad, klima, i težnja k ISTOM cilju. Jer nije "napadnut" samo grad Hvar, napadnuti su i Paklenjaci, i svi otoci oko Hvara. Minut je do 12.

Rekli su naši stari : Poslin jebanja, nema kajanja.
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jun 28, 2017 12:20 pm

Koki ća nisi odma reka da se sve prokurvalo,iskvarilo,pokvarilo,laka zarada,profit uber alles!,ekocidi,kulturocidi,Sodomu i Gomoru si spomenija,Ultra,Zrće.Kad bi vidili koji likovi stoje iza svega izrigali bi i dušu i tilo ka kad te uvati oni virus pa moraš i na usta i na prkno.A nekad i kroz nosnice izlazi.Gaće su davno doli i sad nas hebu za sve manje pinez.Prikomirna apartmanizacija uzima svoj danak,pusti apartmani zjape prazni i cine moraju doli.Cijene nekretnina će poć doli a kad uvedu Euro tek ćemo onda nahebat ali dekapoto.Ovo mi nije javija Guverner HNB-e već jedan "malo"pametniji lumen,koji je ka pametan odavno otiša iz ove močvare,živoga blata u koji polako ali sigurno tonemo.Titanic nije u 5 min.potonija.Hrvatska=Titanic. Takva nam je sudba jer nas vodi udba :!: :x
Ostaje samo ona poznata koju Torcida sa Sjevera kliče kad Hajduku ne ide a igra se zadnja minuta:"Pomozi Bože !"
O Mirovinskom neću sada jer san daleko od mirovine koju naravno neću ne doživit nego ka i mnogi od vas niti prismrdit.Zato i dalje glasujte za grobare LN.E da je zrno soli u glavi,zlata bi vridilo. ;) U Dubrovačkoj Republici su ga po zlato prodavali.Jer bez soli nema života.Ka ni bez pameti. :D

73,9A6R
9a6r

Postby 9a6r » Wed Jun 28, 2017 12:51 pm

Sutra će Arbitražni Sud donjeti neku odluku o Hrvatsko-Slovenskom sporu oko Savudrijske vale.Naši političari su zauzeli stav da je arbitraža trajno kompromitirana i da smo davno iz nje izašli te da je nećemo uzeti kao rješenje.Čekaj,onda oni već znaju da će bit nepovoljan ishod čim ovako govore.Znači da im je netko "šapnija na uho" da smo popušili.A mi ćemo kao nojevi zabit glavu u pijesak i pravit se da ništa ne vidimo niti čujemo? Po Predsjednici sutra se ništa neće dogoditi.Ni negativno ali ni pozitivno.Po njoj se trakavica nastavlja.Iz Slovenije ima i povišenih tonova od onega starca Rupela.Bit će da je malo više posisa prin nego je da izjavu. ;)
Ali bez obzira na sve meni sve ovo nije drago jer nisam siguran da ćemo na kraju bit zadovoljni rezultatom.U toj nekoj konačnici,kad već dođe. :cry:
Moj pesimizam glede i unatoč nisam isisa iz malog prsta već iz činjenice da nas vode ljudi kojima domoljublje nije na prvom mistu a i nisu sposobni vodit državu na valjani način.Sve su to politički smušenjaci i diletanti,priučeni tkz.političari.Koje su to oni fakultete političkih znanosti završili?Ko da se političar postaje ka soboslikar! Ima par iznimaka ali one ne čine pravilo.One koji su nešto mogli i znali su ka i nas izopćili iz političkog života. Da nije žalosno bilo bi smiješno.
Neka nam dragi Bog bude na pomoći.Mislim da će nam tribat i ne samo u ovom slučaju nego i u mnogim drugim.

9A6R
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK