by 9a2jg » Sat Jun 24, 2017 1:58 pm
Sve san ja Reni čuja, i sve mi je jasno, još od 71', a kamoli od 91', od onda mi je KRISTALNO jasno.
Uvik je bilo i biće, po staroj dalmatinskoj poslovici : Pomozi sirotu, na svoju sramotu ! Nije na meni sramota, nego na njemu.
A to, šta se javlja oni šta ga je Tom pustija na ispitu, to me uopće ne čudi, svaka ptica svome jatu. Zato su i bili zajedno u dolini Neretve, gdje se (takve rijetke) vrste mrijeste.
Do prije misec dana nije ima ni dozvolu za rad , a linear više nitko i ne spominje, to je rutina...
Kopa san neki dan arhivu, i, ka i uvik, baca nepotrebno... U tom prebiranju, nađoh komad papira kojim me taj "lik" mislija "kupit" na onom istom skupu sa kojeg san nikidan obisija fotku tebe sa ona dva pokojna. Ukratko, on meni sve nacrta i napisa kako da se ja priko Skype-a uključim u NJEGOV remote station ! Naravno da sam odbio, a papir sačuvao.
Puno mi je drago šta in se javlja Tibor HA3HP, sve u životu dođe na svoje, samo treba (dovoljno) čekati...
Tek ću sad počet pisat.
Bože mili tarapane...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja