by 9a2jg » Thu May 25, 2017 6:14 am
Reni, šta se čudiš, sve ti je, javno, s imenima i podacima, pisalo u Slobodnu, prije par miseci, znači, nije bilo u predizborne svrhe !
Imamo mi toga upravo sada, i u Bolu. Općina izvadila dozvolu za izgradnju rotora, između ostalog , i na dijelu zemljišta koje uopće nije njezino, odnosno javno (društveno), nego privatno, i to 1/1 !
Kad ih počmeš propitkivati, onda me optužuju da to pitam jer mi ne "šmeka" kandidat za načelnika, koji hoće četvrti mandat ! Je li triba napisat da je iz SDP-a ? Triba li napisat da me je njegov pokojni pape, isto komunjara, tužija komandiru milicije u Supetar Kušeti da vršin "subverzivnu aktivnost", a ja radija sa Atlason 210X u Kupu narodne obrane, iz bašte otetog nan hotela, na bolskoj rivi.
Kad je jedan jedini put Marijan 1MB iz Karlovca, doša u Bol, i aktivira ga, upravo iz tog istog otet nan otela Kaštil, ja ga posjetija, donija mu lipu butelju finog vina, uz riči : Blago tebi, bar tebe niko ne goni, i ne zove Narodnu miliciju ! Gleda me je čudno, mislija, valjda, da san ja propuva, a ne zna, bidan, da je cijeli imperij bivše firme Zlatni rat naslonjen na početak, otimačinu privatnog vlasništva.
Ista ti je stvar i u Milni, opet protežiraju procesuiranog SDP-ovca za načelnika, to je oni s falšon diplomon iz Kikinde. Nadam se da će ga ujedinjena opzicija sjebat, tukalo bi, ne zbog politike, nego radi Milne, dosta je zla tome mistu nanija. No, ljudi su ovce, bez pasmine, idu za pastirom, ali ne njihovog stada.
U Supetru su feštali cilu noć kad su čuli da in je dosadašnja načelnica pobijedila već u prvom krugu. Tamo se vršila temeljita priprema, teška konspiracija, išlo se po kućama, agitiralo, pričaju mi ljudi... Nisu , bidni, imali kad naučit, nego zadnje 72 godine, uvatili su ruku...
Počeja je rat dezinformacijama, kako se približava drugi krug. Ja svitujen jednu nezavisnu listu, stalno in ponavljan : Dico, tucite ih, i pobijedite, ali samo istinon, nemojte se šporkat, jer pobjeda zasnovana na lažima se, kad-tad obije o glavu.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja