by 9a2jg » Wed May 17, 2017 8:39 am
Po meni je to scenarij koji je bio i očekivan, za svakog ko je zagrebao , bar malo, ispod glazirane površine. Jer, lakirovka može "proći" jedan put, ali njima je to postao uzorak ponašanja !
Uvik se vratin na zoran primjer, RK Vidova gora u Supetru. Neka objave koliko su naštancali operatora od 1992.g. do danas. Vjerujem da bi i tebe zaprepastila brojka. Da bi, u zadnjem HRKljušu, radili na dva znaka, doživotni predsjednik, i još jedan, i imali su jednog pomoćnika, za log. Potegni crtu, koga su lagali 25 godina ? Općinu, grad Supetar, ZTK s kojin su u kompi svih tih godina, donatore tipa RTL, mecene tipa Amerikanac ????
Odma me ta situacija podsjeća na epizodu Malega mista, kad su organizirali riblju večeru, jastozi, škampi, za Amerikanca šta je triba dat šolde za kino. Turnuli su mu požutjelu fotografiju, i rekli da je to općina platila za sprovod pokojne mu matere. I, dok je on brisa suze, došla Bepina, i govori : Ljudi moji, ma nije mu to sahrana od matere, to je bija prvomajski slet !
E vidiš, ja i ti, i nama slični, smo za ovakav HRS Bepina na kvadrat, jer razotkrivamo obmane, nebuloze, laganja i amoralne radnje, koje oni stalno rade. Zato im mi ne pašemo. Zato Pero, koji je totalno izgubija busulu, ponavlja, ka papiga, da smo ja i ti , citiran, "rastirali radioamatere".
Lipo si reka, ti 51, ja 65, i sad mi tiramo one koji su, pretežito, stariji od nas ! Ma ko još može, osin Martina, izvalit takvu bedastoću ? Pero, očito zna, i može.
Istina je tu, isprid nas, samo je mnogi neće da vide. Ali, za sve je potrebno dvoje. Kako u seksu, tako i u svakom partnerskom odnosu. Jer, što reče moj ratni drug, seks je seks, ako uživaju dvoje, a ako uživa samo jedan, onda je to masturbacija.
I mi bi tili pinku uživat.
Platili smo.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja