Politika na Balkanu

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Politika na Balkanu

Postby 9a2jg » Sat May 20, 2017 10:20 am

Sinoć ovdje u Bolu barufa. SDP, kojima nisu došli njanci fameje slušat ih, inscenira gužvu, i prikinija skup. Društvene mreže "poludile", svi su ih pročitali, ogadili, i stavili tamo di in je i misto !
Bože mili, kako se povijest ponavlja, od svastike na Poljudu, do lokalnih izbora. Uvik isti akteri, režiseri, i izvršitelji. Samo da bi se ostalo na vlasti.
No pasaran !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sat May 20, 2017 6:40 pm

Jeli Ostoja bija doli?

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sat May 20, 2017 6:59 pm

Nije bija. Barem ne u javnosti.

Pazi, dobro san, i istinito napisa. Lista in je imala (ka i sve ostale) 11 članova. Svaki je kandidat oženjen, ili udat. Ima i dice. Znači, da su došli samo oni, bilo bi ih 22, ne računan dicu. A sve skupa ih je bilo 28, od toga dva novinara, i 7 - 8 promatrača iz drugih stranaka.

Po starom dobrom komunjarskom običaju, kad te ne gre, učini barufu, uvik se moš pozvat na antidržavne elemente, unutarnje neprijatelje, petu kolonu, Kurde, Jemence... Već viđeno, masu puta.

No, gotov je kurbin pir, finila je i ova. Ujutro, u 7 uri se otvaraju biračka mista, ljudi će, po rutini, ić glasat, pa u crikvu, obrnuto ne bi vajalo...
Šta ja pamtin, prvi put u neovisnoj RH SDP nema kandidate za gradonačelnike u nijedan veći grad, osin Rijeke, a i po malin mistima in je ništo "utanjilo". Kako su sijali, tako će i žeti...
Svakom prema zaslugama.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sat May 20, 2017 7:12 pm

Livo krilo KPH puca po šavovima.A i desno "šteka".Ima barem tri struje unutar.

9A6R
9a6r

Postby 9a6r » Mon May 22, 2017 1:48 pm

Pa je SDP dosta u Makarskoj Rivijeri,njihovom bastionu.Ka da su zapuhali neki novi vitrovi :?: ;)

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Tue May 23, 2017 5:58 am

http://slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split-zupanija/clanak/id/487522/tko-je-covjek-koji-je-u-brac-ulozio-80-milijuna-eura-do-18-godine-vec-je-ustedio-20-tisuca-dolara-ubrzo-je-postao-bogatas-nostalgija-ga-je-ipak-odvela-iz-amerike-svoj-raj-je-pronasao-u-dalmaciji

Jesan ti reka, dva dana poslin izbora, stiže naručeni intervju s Amerikancen ! Kad čitaš tekst, reka bi da je tako duševan čovik, i ljubi ljude, majka Tereza mu nije ravna.
A onda. triba stat na balun, i čut drugo zvono....
Pitaj Tominu ženu, koja je pri dvi godine sama dala otkaz kakvi je to presing, mobing i izrabljivanje.

Ali, karta sve trpi, i verata vozi...
9a2jg

Postby 9a6r » Tue May 23, 2017 7:55 am

Ne samo Tomina.Znan ih i ja a i moja mater.Eno sad u onu šumicu od Tri mosta stavija kontejnere za turiste,puste ležaljke,šrotom nasipa stine,more.Devastira je sve ono tamo,beton.Prokljinju ga već niko vrime.A sigurno ti znaš cilu priču jer si svako malo doli.On nije čuja za pojam pomorskog dobra.Ovi majmuni mu prodali kapitalca Kaktus i sve ostalo za bud zašto.Jedna topla HR priča.Za popizdit.Ubija bi se za kvarat dolara! Svi su oni isti a ti znaš o čemu pričam. ;)
Pa eto za kraj ko Bog da mu taj kvarat za sprovod falija.Ne samo njemu nego svoj toj bezdušnoj bagri,bilo našoj,bilo stranskoj.Da barem ljude dobro plati pa još nekako.Slično mi je i samom.Moš radit 24 ure ali nikad nemoš nešto novaca zaradit.Što više radiš vrikovremeno oni snizuju vridnost satnice tako da se judima neradi puno prikovremeno.Može smjena,dvi i gotovo.Kurbin kažin. :x

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Tue May 23, 2017 10:35 am

Ma ja san napisa Tomina, jer san pretpostavija da nju znaš. Osobno ih poznan bar 10 koji su bili u sličnim situacijama, kod istog poslodavca. Doti jedna osoba me moli, ka Boga, da će mi sve ispričat, samo da jon ne stavijen ime u javnost ! Vidiš koliki in je strah, mobing, i pritnju pred otkazon utira u kosti ! A kad čitaš ovi naručeni članak, nepoznati čitatelj ga zamišlja ka čovika, kojemu teče med iz justa.

Odma se sitin epizode Malega mista, mislin da se zvala Dobrotvor. Sve je isto, sve je isto...
9a2jg

Postby 9a6r » Tue May 23, 2017 12:23 pm

Sad će nova/stara Gradonačelnica sa Vijećem "opet"boj biti s njim oko plaža.Priča je tako plitka i naivna da neću dalje o tome.Jer ni mala dica iz vrtića u tu priču nebi povirovala.Sve je to trulo ka i u ciloj državi Danskoj. :)
Meni je žaj mladosti ća je izgubila ludu u ratu.A za šta? Za ovu udbašku,lupešku državu ! :x Ovo sve triba polit petrojom i užgat.Dobro je reka Picaferaj.
9a6r

Postby 9a2jg » Tue May 23, 2017 2:04 pm

Ta ista gradonačelnica se sudi sa čovikon kojemu su uzurpirali onaj prostor di je pazar i peškarija u Supetru. Čovik ima dokumente o vlasništvu, 1/1 , ništa ovi, ne jebu živu silu, tiraju svoje. Govore da je Grad u posjedu ! Još će doć i do grubih... I ne samo na toj lokaciji.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK