Zaista je bez veze da se odnosi hlade radi QSL kartica jer je obveza ispisat karticu nakon QSO-a koji je uveden u LOG.Neznam,možda san ja blesav,pripošten ili nešto treće?
Ne mogu se s tobom složiti. Jer, nije riječ o "hlađenju" odnosa, pogotovo s moje strane, nego, nazovimo to pravim riječima, drže me za pizdu, a pizda nisan !
Iznenadija bi se ti, s koliko san (po godinama) starih RA radija, kune se u QSO-u da će poslat kartu, ja, naravno, posla svoju, on svoju nikada !
I rečeni Ivica, ja ga radio sa svih IOCA aktivacija, koje je on, BTW, odrađiva usput, jer je tamo iša na radni nalog, posla QSL-ke, on svoje nikad !
I ko sad šilji kurac, i zahlađuje odnose ? Ja, koji san korektno posla karte, i učinija sve šta je do mene ! Još san ga i spotira, više puta, da šta prije odradi potreban broj veza !
Svi se ti, koji ne šalju, sakriju iza QRL-a, odgovoran posao u MUP-u, malo slobodnog vremena, i te fore... Kako onda promptno šalju Mato 3SM i Kiko 9K ? Ili su oni "izrodi" ?
Drugovi i gospodo, nemojte zajebavat RA puk u Rvata, koji nije blesav, nego je izlagan, i izmanipuliran, do maksimuma.
Neće bit druge, nego sve resetirat na tvorničke postavke, počet ispočetka, ko priznaje temeljna načela, pa bolje imat 200 (ne Tuđmanovih obitelji) RA, nego 2.000 .
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja