by 9a2jg » Fri Apr 28, 2017 6:18 pm
Ko danas se sjećam kad je Marinko, potpomognut s par pristaša, pokuša nagovorit RA puk u Rvata da im šalje QSL paketiće uslugom Tisakpaketa. Jedini sam u državi tada rekao da je to (Tiskova) prevara, i da ne treba nasjest na to ! I slijepcu je onda bilo jasno da su te cijene nerealne, neekonomske, dapače, dampinške, s jednim ciljem, sjebat svu konkurenciju, pa makar bila i državna (HP).
Bogu hvala, RA puk u Rvata misli, kad mu se hoće, i otklonio je tu "mudru" ideju.
Žena mi prije tri dana šalje tom vrstom usluge paket iz Zagreba, i , onako, u prolazu, mi se požali : A znaš da su poskupili, i to dosta ? Odgovorih joj : I pizda je znala da će se to dogodit, u onom trenutku kada slome zdravu konkurenciju.
Jedino šta u ovoj zemlji, na brdovitom Balkanu, nije poskupilo su - golubi. Ali, ima dva zajeba. Nisu za Bračane, jer ih triba ranit, i, drugo, zarad piza, podobni su samo za direkte, ne za pakete.
Rečimo, na primjer, kad Emir šalje 9A22MINE, ili , morti, 9A17B.....
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja