by 9a2jg » Fri Apr 14, 2017 4:14 pm
Ovo je samo djelić podužeg posta...
Ne žalim ja za izbacivanjem, to je bilo predvidivo, još od antike se ubija glasnik loših vijesti...
Nije bitan Koki, to san napisa nebrojeno puta, bitno je da su nan ubili budućnost, a za to niko ne odgovara. Još nas uvjeravaju, preko floskule o ona 4 contest tima, da smo mi vrhunski, samo da mi iz provincija to ne znamo, i ne vidimo....
Napisah dvaput, a nije zgorega ponoviti, to je ispričana priča o "državnim timovima i klubovima" tzv. istočnog bloka, u socijalizmu. Naročito zorni primjeri su bili u DDR-u i Rumunjskoj, u plivanju, atletici, gimnastici...
NCTK zjapi prazan, donili su dvaput, 2009.g. i 2010.g. KV uređaj, digi modem, i D4B, i bili tamo po DVA dana ! I, niko se ne srami ?
Jedina smo zemlja u Europi gdje fiksni trošak (bez troškova hladnog pogona!), dvije zaposlenice teži više od SVIH programa HRS-a zajedno, u jednoj kalendarskoj godini ! Niko se ne zacrveni zbog toga !
Ugovor s OiV-om, za opsluživanje D-star repetitora teži više od izdvajanja za KV aktivnosti Saveza ! Di toga ima ? U Timbuktuu ?
Ovako bi moga do prikosutra, jedan je lajtmotiv, jedan je dirigent, svirači su poznati, svira se mađarska, Titanic je pod 45 stupanja...
Carpathia i njezin telegrafist primaju...
On nije iša u ARG kampove...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja