by 9a2jg » Fri Apr 14, 2017 1:26 pm
Reni, veliki je petak, dan muke gospodnje...Bili smo na 12 km dugoj procesiji, Priko poja, ka i uvik... Večeras je obred Velikog petka, ljubljenje križa, pa opet procesija...
On je totalna budala. Jer, da nije, pogleda bi se u zrcalo, i pita se ko mu je omogućija da radi i zarađuje u slobodnoj i neovisnoj RH.
Ne oni koji su se odazvali zakonskoj obvezi, i bili trećepozivci, a sada koriste pukovničku mirovinu.
Oni koji su išli dragovoljno, bez plaće (jer su je pokupili nepoznate osobe i strukture), bez beneficija, bez upadanja u tuđe stanove i prostore, i stali dokle je trebalo.
Ovi koji sada dižu glave su svaku večer spavali, ko uz supruginu, ko uz guzicu ljubavnice, da bi nam , od 1998.g. nadalje, prosipali pamet. Neće ići.
Dobro si mu Reni napisa, on nikad nije da , ni klubu, ni Savezu, ni lipu, samo je uzima... Pisa sam sebi putne naloge, sam se poziva...
Na jedini njegov sastanak u prostorijama AKL-a, sa RA Dalmacije, na kojemu ste bili i ti, i pokojni Slaven, pokojni Jakša, i mnogo drugih amatera, je doša na putni nalog, sve uredno naplatija, nije nas pošteno ni sasluša, obeća malo, učinija ništa.
Sve smo bili organizirali pokojni Ozren i ja. Molija san ga ka Boga da nan verbalno pomogne i podupre oko deložacije iz prostora, ni to nije htio učiniti.
S aferom Severinac je vratio RA i HRS 5 godina natrag, i financijski, organizacijski i programski. Instalirao je svoju tajnicu, postigao cilj, isplaćivale su joj se i stimulacije, i nagrade, peterocifrena plaća, nikad nikome za ništa nije odgovarala. Dovedena ko fol stručnjak, nije učinila ništa, osim štete u Opatiji.
I, usprkos svega, gura se ponovo on, skupa s njom, kao dobitno rješenje, a dokazano je da su više naštetili HRS-u od ratnih događanja !
Ko ih gura ? Iste one mračne snage koje promoviraju dva - tri kluba, nauštrb 95% ostalih radio klubova u Hrvatskoj. Kad to shvate SVI RA u 9A, onda im neće doći ni onih 30 osoba na skupštinu.
Ako me još malo raspizdi, počet ću objavljivat što je pisao 05', 06' i 2007' g. A onda ne bude dobro...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja