samo poslušni dizači ruku to sigurno.Neću reć da su pijani ili na lakim drogama
Droge nisan nikad spominja, iako se neki ponašaju ka da su na nečemu. Alkohol spominjem, brojija san butilje maksuzije koje su se praznile, a logistika je dovlačila "popunu" ! Kome koriste polupijani, ili netrijezni, kako hočeš, zastupnici ? Pa upravo onim snagama koji žele nešto na brzaka progurat, po načelu APP (ako prođe-prođe), ali , u kombinaciji s maksuzijom, tu se išlo na sigurno.
Ponavljam, rukovodna garnitura je zatvorila oči na alkoholiziranje na izbornoj skupštini, a svi su indikatori da su oni i "okuražili" dobavljače brlje, naravno, u svom interesu, iz naprijed napisanih razloga.
Rimsko Carstvo nisu razorili barbarska plemena već domaći izdajnici i urotnici,iznutra.
Rečeno sam ja stoput navodio, i opet ću. Povijest, majka svih nauka i učiteljica života, nas uči da se svaki diktatorski i nedemokratski režim urušio iznutra . Samo bedaci to još nisu shvatili. Vrijeme je na našoj strani.
I još nekoliko riječi o članovima, i članarinama. Što napisah da ova, i ovakva HRS vlast opstaje samo zbog potpore klubova s članovima koji mogu stati na jednu ruku, istina je , koja se svakim danom sve više potvrđuje.
Njima odlično pašu ovi klubovi na FER-u (1), Garešnici i Tršću (2), i nizu klubova sa po 3, 4 ili 5 članova, od OiV-a , do Ozlja. Tu je manipulacija i presing zastupnicima , jedan na jedan, sigurne pare od grada Zagreba, samo budi poslušan, diži ruku kad i gdje ti se kaže, i čkomi.
Ne talasaj.
Jučer sam razgovarao s predsjednicima dva kluba gdje je DPZ uplaćivala lovu za programe, a oni od te love plaćali članarinu za nepostojeće članove. Zašto, to i pizda zna, da bi bila jedna, ili dvi ruke više u ariji, za nezamjenjivo doživotno (ruko)vodstvo.
A šta ćemo s onima di ih je na spisku 40, ja u neovisnoj Hrvatskoj čuo JEDNOG, i taj jedan otiđe , preko sezone, radit na Elafite ? I niko ne odgovara za članove okruga Potemkin ? A trebao bi, da smo pravna država.
O Peri više neću trošiti riječi. Sve su mu rekli prije 10 godina, 18. studenog 2007.g. Da je pametan, ka šta nije, ne bi izviriva iz mišje rupe. Ovako će se, ka malo dite, opet izasrat, i razmazat po sebi.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja