Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Postby 9a2jg » Thu Mar 30, 2017 12:27 pm

Događaji se odvijaju filmskom brzinom. Nisu se moja slova ni "osušila" na prethodnom postu, već su iz Istre stigle potvrde mom svjedočenju, Broju 1 /2015 časopisa ZAISTA nije bio pridodat Statut HRS-a, znači lažu !
Ali, to nije najgore. Najgore je što se na toj konstrukciji grade i sve ostale laži.

D-star je odličan primjer. Samozvani "experti" su predlagali tehnološki prevaziđena rješenja, koja su, u uskom krugu osoba, koje su sada na vlasti, i usvojene, kupljena oprema, djelomično montirana, a na bazi tih montaža, najvjerojatnije sklopljeni i famozni tajni ugovori sa OiV-a, sve samo u jednom cilju, da se opravdaju nečije pogrešne procjene.

Taj netko ima svoje ime i prezime, i u liku je sadašnjeg predsjednika HRS-a, kojeg u tome gura šačica osoba, koja je tu našla neke svoje sitne interese, a premali su da priznaju, kao odrasli ljudi, svoje zablude i greške.
Interes članova HRS-a za D-star repetitorima je kao interes Hrvata ima li snijega u Wengenu, ili ne. Ali, za razliku od snijega, koji može biti i umjetni, ovdje su stvarni ugovori i računi za nečije Obrovce...

Lažu nas i obmanjuju, stalno, a polutrijezni zastupnici samo dižu ruke. Kako ih nije sramota ?

Razgovarao sam s predstavnicima 6 klubova u Dalmaciji i Istri. Niti su kome došli materijali, niti je ko printao i kopirao stotine listova radnih materijala.
Oće li mi opet reći, na skupštini, jedini u RH, Marijan Rečić, da on jest ? Ko da ga sad vidim. Vjerojatno mu je to Tiho printo i kopiro u Crvenom križu, ako ćemo se zajebavat. Glume demokraciju.......

Sve verata vozi, pizda rodi, karta trpi i vojska obuče...
Zimska, brajo, od zelene čoje, do 15.5.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a4db » Thu Mar 30, 2017 12:53 pm

A mogli smo i drugačije... ali nismo. Pa je sada tako kako je a može biti samo gore.
Da se može i drugačije evo krasnog primjera ->
https://www.youtube.com/watch?v=X7l_IIdgCo4
9a4db
Site Admin

Postby 9a6r » Thu Mar 30, 2017 1:18 pm

Može se kad se jema pinez.Bez njih moš lajat na misec. :(

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Mar 30, 2017 1:49 pm

Ja desetljećima ugošćavam, baš kao i Djani, češke i slovačke turiste. Razgovaramo, družimo se, i, kako mi je Bog da da san lajav, ja ponešto i pitan, i to uvik isto (ne iste osobe!) : Kako ste se mirno razdružili ?
Doti jedan mi ne odgovori, od kolpa, nego me pogleda, onin pogledon, koji sve govori, misli, šta ovi glupan pita (to se samo podrazumijeva, da smo se rastali u miru!) ?

Kako ja, ka ni rotvajler, kad uvatin, ne pušćan, razvije se diskusija. Klasična priča, od Kaina i Abela, preko Kosova i Metohije i Srbije, do čiste Češke i prljave Slovačke ! Naime, čim uđemo u dublju, strukturalnu raščlambu, doti jedan Slovak uža reć da su in Česi trpali, od 45' do razdruženja, prljavu industriju, obradu sirovine, i izrada poluproizvoda, gdje se malo zaradi, a sebi ostavili samo "čistu" proizvodnju, s visokim profitima, uz manje rada.

Odma se sitin početka osandesetih kad je Azem Vllasi sišao u rudnik Stari Trg, a vanka bili plakati : Trepča radi, Beograd se gradi.

Rišili se oni srpske vlasti, uz obilatu pomoć Amera, ti isti rudari danas još gore žive, na Kosovu, ili su ekonomski emigranti po Europi.

Ista je stvar odnos HRS-a i klubova u Istri, Kvarneru i Dalmaciji. Ako izuzmemo tri uzdanička i dva državotvorna kluba, svi ostali su u istom kolonijalnom položaju prema HRS-u. Oni HRS-u služe za nadomirit gotovinu, znači, kao kasica-prasica, a sve ostalo se otaljava forme radi.

Evo najbolji primjer, ti svi "ostali" klubovi, sve što uprihode od članarine, transferiraju HRS-u, maltene da su ekspozitura FINA-e !
I onda, evo sprdanja s goljama i demokracijom, taj HRS očekuje da će taj i takav klub isprintati i umnožiti na stotine listova radnog materijala za skupštinu, kako bi bar stvorio minimalne uvjete za javnu raspravu !!!

Ili, druga fora. Iz juga Dalmacije ili sa otoka, moraš ić dan prije, da bi stigao u zakazanu satnicu, i ostati dan poslije. Zašto ? Zato jer prvi trajekt prema kopnu ide u 06:30, a zadnji, prema škoju, u 23:59. Sve to oni znaju, zato i zakazuju u orare koje su zakazali ! Pa njima je u interesu da im što manje dođe zastupnika. Lakše i brže će sprovesti svoju volju, i ostvariti zacrtanu SVOJU politiku. A i oni Južnjaki, stalno nešto zajebavaju.

Reče Reni, ajde ove godine nije bar na Cvitnicu, ka 2009' g. !
Još i gore. Dan prije Cvitnice, Južnjak, ili bodul, ako ide u Zagreb, Cvitnicu će ili prispavat, ili će bit podbuhao, ka da je loka (s Laureatom, kaštelansko) cilu noć !
U Dalmaciji se to (još) poštuje i slavi Isusov ulazak u Jeruzalem, ne ka Uskrs, ali kao priprema za najveći katolički blagdan Uskrsa.
Zato i idemo sutra, u pripravi za Cvitnicu, na planinarski križni put na Vis, a na Veliki četvrtak na Hvar, u procesiju za križon.

Znači Reni, jesi sad kapija da je gore nego na Cvitnicu ? To ti je kad ti antikristi prave orar tobožnje demokracije. I tako stalno...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Mar 30, 2017 3:07 pm

Jesan.Nemoj zaboravit pokupit QSL-ku kod crvenog kmera.Onu koju si mu platija i osta ti je dužan. :!:
Eno prodaje i transverter za 2m pa ako si zainteresiran.... ;)

73,9A6R

Kud narodna vojska prođe....
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Mar 30, 2017 3:29 pm

Nemoj zaboravit da je predsjednik Saveza Pilat, on je već dva puta opra ruke (od krvi pravedne), jedan put prije 2 tisućljeća, i drugi put 2009.g. u Kraljevici ! A lipo mu je rekla žena : Noćas san grubo sanjala, nemoj ogrišit dušu o poštena čovika... No, ustroj je njega jeba, ali u glavu, jer on je bio kotačić, mašinerije koja se zvala Rimsko carstvo, i on je mora slijedit obrazac, proceduru...

Ista ti je stvar i ovdje, ista ekipa je zapizdila, šta bi mi na Braču rekli, i doma, i iz doma, sjebali su i šefa, i stanicu, i 400 meteri pruge...
Svi Obrovci , zbog kojih mi trpimo, i koje mi financiramo, su potekli od ovih istih likova koji su na vlasti, od Pere, naovamo. Sjeti se Vanuatu-a, Brazila, Opatije i tajničinih "bisera", Cavtata, D-stara, Severinca, pustih isplaćenih nezakonitih stimulacija, jubilarnih nagrada, mukte ljetovanja, buljuci WiFi-jaša koje propustiše na ispitima, ne za lijepe oči, moliću lijepo, Zvjezdana sela, Orahovica, Bjelovar, vašari u Osijeku i Zagrebu, privatne lokacije društvenim sredstvima, propali časopis, dijeljenje priznanja i nagrada podobnima, moga bi ovako do Uskrsa...

Pokušavaju nas uvjeriti, na najnižoj razini, da je sve dobro, da se sve da ispraviti (hic ! ), da će se sve urediti, vide da su na najnižoj mogućoj točci komunikacije s ostacima članstva.

Jedva čekam 1. travnja, ne da me neko zajebe, HRS najmanje, nego da povuku crtu ispod primljenih uplata članarine, i da vidimo, oće li bit ka na Sutjesci, kad je komandant II dalmatinske raportira Titu : Nema nas dvije trećine, ali računajte na nas kao da smo u punom sastavu !
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Mar 30, 2017 4:28 pm

Ostavija san sa strane pineze za šonetu ali ne za mog ratnog druga koji mi je po rata "odradija". :D Ma jesan i za njega ostavija sa strane ali to je drugo.
Ovi su za savez jer taj dan će doći,jer mora doći a pošto su mi mala primanja moram već sada pomalo kupit za osmrtnicu. ;) Sve to košta.Sve je skupo.Nemoš ni ukopat mukte!

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Mar 30, 2017 4:41 pm

Učlaniš se u Posmrtnu pripomoć, nema problema. Moreš za se, za ženu, Bože mi prosti ,punicu, moreš za druga iz rata, moreš za bivšeg prijatelja, moreš da taj "klijent" zna, moreš da ne zna, sve su kombinacije u opticaju.

Čudin se ja da ti ne znaš za ovu opciju, jer ti njihovi agenti (akviziteri) obilaze Brač, odma poslin sezone (dok još ima balina), nude pakete usluga...
A kako češ ih poznat, nema frke, obučeni ka oni Ameri, di je bija dječji vrtić, u 20. divizije ulicu, ondje kraj tebe, crni veštit, sučijavi, s metalnon pločicon na prsi...

Što se tiče HRS-a, ne znan, pukla mi je ona kristalna kugla, šta san je bija kupija u Novi Marof na autobusnu štaciju u China shop-u, tako da više nisan vidoviti Milan ! Znan da su neki zvali Državnu reviziju, znan da neki kopaju po arhivi HZTK, u HRS-u još nisu počeli, a i ne moraju, sve zna naš drug Goran, šta je bilo, šta je, i šta će bit.
Ne opterećujen se tuđin pizdarijama i problemima, iman i svojih, priko glave.

A za sebe iman grobno misto na Lovrinac, čeka me, plaćan već priko 30 godina uređivanje particele, isto ka da san ja unutra, red je red. Nisan tija imat posla sa Posmrtnon pripomoći, nego s Parkovima i nasadama. Sad će me opet optužit da san lokalpatriota, i da ne volin Purgere ! Moš mislit...
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Mar 30, 2017 8:13 pm

Ja ću na puno mirnije misto ako Bog da,u mala Mirca.Čim kasnije ako je moguće ali to samo ON zna.
Možda ti je čudno sve ovo ali da sada imam mogućnosti omar bi se priselija na škoj.Nažalost još ne mogu.Barem još 10-tak godin,ako poživim.

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Mar 30, 2017 8:21 pm

Svi mi imamo mogućnosti, samo, bez uvrede, toga nismo svjesni. Ja sam da otkaz u Kontroli letenja, i doša na Bol, prije 30 godina, na pola manju plaću, žena isto na manju, ali smo virovali u sebe, i u dicu.
Nije u šoldima sve...
No, ovakve štorije nisu za ovakve forume.....

Listan QSL-ke za veze sa YU2CAG, iz 1971.g. , onda nisu nestajali uređaji. A kako će nestat iz šufita škole na Rivi ? More samo iz Centra za OiU u Kutu, 1992.g. A nisu partili s penišon za Boku ! Jedna jednadžba, s jednom nepoznanicom. Pučka škola. Sitnica !
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK