Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Postby 9a2jg » Sun Mar 26, 2017 3:27 pm

Pa reka san in ja na skupštini, postoji fonogram, a postoji i prijepis (za 2.500 kuna, kraj dvije zaposlenice, žive i zdrave) !
Osim toga , napisah to dvadesetak puta, u zadnjih deset godina.

Predlagao sam im da se priključe Ferijalnom savezu Hrvatske, ili društvu Naša djeca, ali neće.
Oni su krpelj, koji se namečija na ostatak zdravog tkiva organizma zvan osnovni zasadi radiooperatorstva i konstruktorstva. Krpelja se moš rišit samo mlikon, ili iščupat, na silu, i bacit u vatru. Isprobano.

Jedan od tih likova mi je niki dan reka da ja ne razumijem bogatstvo multi izričaja. Lipo san mu odgovorija, da, bi li oni malo upražnjavali svoju multipraktik praksu, ali za svoje novce ? Umuka je, i ne javije se više.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Mar 26, 2017 3:33 pm

Tako je.Neka putuju na ta natjecanja po svitu o svom trošku ili trošku sponzora i neka budu uvik prvi,ako mogu.Sretno in bilo.Ali ne ka pijavice sisat lovu od sviju nas. :x

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Mar 27, 2017 5:59 pm

Izmjenama vrata HRS-a se otvaraju za neke druge, a ne, radioamatere

4OE je progledao, i shvatio njihove namjere, koje mi prozresmo odavno...

Valjda je tajnica prezauzeta razvrstavanjem pristiglih QSLki.

Ivo nas je razvalija ovon bazon. Imaš zidarušu od mene...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Mar 28, 2017 7:49 pm

Najveća je baza kad HRS velmože, preko svoje sitne boranije, proglase laprdanje na "neslužbenom" HRS forumu - JAVNOM RASPRAVOM !!!!!!!

Javna rasprava je, drugovi, "izum" socijalizma, a ima varijanti i na Zapadu, u okorjelom kapitalizmu. Svi predobro znamo što je to, i kako se radi, stoga, ne ponižavajte se, držeći nas za budale, i tjerajući da poneko čak i promisli da sudjeluje u STVARNOJ javnoj raspravi !

Predobro znate da postupak ide tako da HRS MORA poslati SVE radne materijale na klubove, gdje ih zastupnici daju na pregled članovima, sakupi njihovo mišljenje, komprimira ga sa svojim, i isto pošalje kao dopune, izmjene i primjedbe na predloženo.
Koliko držite do našeg mišljenja vidi se i u količini mjesta na formularu, ostavljeno za tu svrhu, jedna do dvije prostoproširene rečenice. Da napišemo i traktat, ne biste ga ni pročitali, kamoli uvažili, a prezentirali članstvu što je neko predložio je za vas misaona imenica.

Stoga, ova farsa mora prestati, na ovaj ili onaj način.

Nije sve ni u 79 listova radnih materijala koje nam NISTE dostavili.

Iako će Marijan iz Osijeka reći , ko iz puške, da je on to sve izprinto, i secirao s klupskim drugovima ! Ko da ga sad vidim ! Zato ga se i čuje na skupštinama, s krtolom prijedloga, svaki put ! Bogu fala, postoji fonogram.
A postoji i Resavska škola, za 2.500 kuna. Neko se "proda" za dve i po jezerače, neko za 6, svak ima svoju cenu !

Ima još.........
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Mar 29, 2017 5:38 pm

Mislim da po statutu ne postoji opcija ispravljanja izvješća, a i vrijeme za dostavu materijala ne bi bilo u skladu sa istim.
Ta opcija ne postoji vjerovatno jer svakom normalnom čovjeku bi trebalo biti jasno da bi izvješće trebalo biti točno a ne hrpa alternativnih činjenica. Typo greške mogu proći, mada bi se takav tekst trebao lektorirati, jer ipak je to izvješće koje se naslanja na financijsko izvješće.
U konkretnom slučaju, umjesto izvješća sa realnim i stvarnim pokazateljima dobili smo hrpu alternativnih činjenica koja ne odgovaraju istini.
Ostaje mogućnost da na skupštini ne glasaš za prihvaćanje Izvješća o radu za 2016. godinu.

Nemoj mi reći da si od svega nadrobljeno u 40 stranica teksta našao samo tu alternativnu činjenicu?
Kako bi komentirao slijedeći dio izvješća:

D-star repetitori su, uz veliku pomoć njemačkog radioamatera, nakon desetak godina napokon
pušteni u funkciju na lokacijama Sljeme (OIV), Učka (OIV) i Ćelavac (OIV) i spojeni su na
internetsku mrežu. Sada su dostupni u cijelom svijetu i vidljivi u mreži D-star.

1. Svaka čast njemačkom radioamateru, ali njegova velika pomoć nije zamjećena na lokaciji Učka (OiV)
2. Repetitori nisu nakon 10 godina pušteni u funkciju, nego je repetitor nakon 10 godina rada skinut sa lokacije Učka OiV gdje je uredno radio i još uvijek, dan danas nije vraćen na tu lokaciju.
3. D-star repetitor na Učki nije spojen na internetsku mrežu
4. Pristup internetu nije osiguran na lokaciji OiV Učka
5. Navedeni repetitor nije dostupan ni lokalno a kamoli u cijelom svijetu
6. Navedeni repetitor nije vidljiv u mreži D-star

Iz navedenoga se vidi da je u jednoj rečenici izneseno barem 6 alternativnih činjenica koja ne odgovaraju stvarnom stanju.
Ne znam kakva je situacija po tom pitanju na lokacijama Sljeme i Čelavac ali bojim se da bi popis ovih alternativnih činjenica samo po tom pitanju mogao biti i duži.

Kako bi komentirao slijedeći dio izvješća:

Časopis Radio HRS

U stručnom časopisu za radioamatere pod nazivom "Radio HRS" objavljuju se najnovija
dostignuća iz radiokomunikacija, članci o gradnji elektroničkih uređaja za radioamatere,
promjene zakonskih propisa, tekstovi vezani uz djelovanje i rad radioamaterskih udruga,
rezultati natjecanja i članci kojima se informira članstvo o radu Saveza. U 2016. godini planiramo
izdati 4 broja u PDF formatu, dok bi jedan tiskani broj, u obliku godišnjaka, dobili svi klubovi,
članovi HRS-a. S obzirom da kasnimo sa dinamikom izdavanja časopisa, prvenstveno zbog
nedostatka kvalitetnog materijala za objavu, u travnju 2016. godine izašao je časopis „Radio
HRS“ broj 1 (158) 2015.

Ne znam da li je Marko predvidio koliko dug može biti post, jer ako krenem nabrajati alternativne činjenice, mislim da ću potrošiti sve resurse. Tako da, samo par opaski.

1. I meni polunepismenom je jasno da je ovo čisti copy/paste plana rada a ne nikakvo izvješće. Kako se može u izvješću napisati da planiraš izdati 4 broja časopisa u 2016. godini a sada smo u 2017. Logično bi bilo zaključiti da si izdao ili nisi izdao ta 4 broja. Naravno, izdati 4 broja za trenutnu i bivšu garnituru je rocket science. Prije ću ja vlastitim sredstvima lansirati prvi rvacki LEO satelit nego se godišnje izdaju 4 broja časopisa.

2. Izjava da se u časopisu objavljuju promjene zakonskih propisa ;D Ovo je jedna od jačih alternativnih činjenica. Nepoznavanje statuta prije svega. U tom statutu piše da se svaki statut mora objaviti u časopisu. Naravno, trenutni statut koji je još važeći nije objavljen u časopisu, dakle kršenje statuta + obmanjivanje javnosti = ALTERNATIVA ČINJENICA

3. Nadovezavši se na točku 2. i dio izvješća koji govori o nedostatku kvalitetnog materijala za objavu, što reći? Zar Statut nije kvalitetni materijal za objavu? Ako predsjednik napiše izvješće o radu na 40 stranica i onda kaže da nema materijala za časopis, to mu ga dođe kao oksimoron.

Zaustaviti ću se ovdje, Marko koliko dug može biti post, da znam za ubuduće?

I sada Zvone reci ti meni kao stariji i iskusniji, mudriji, sjediš tako na skupštini zajedno sa svim ostalima koji su pročitali ovu hrpu pi...rija u izvješću i dođe glasovanje o prihvaćanju izvješća. Recimo ti glasaš protiv jer si svjestan šta piše u tom izvješću i imaš svoj ponos, obraz (ne debel kao potplata Air jordan tenisice) dok velika većina prihvati to isto protiv zdravog razuma. Da li bi se ti osjećao ugodno među tom grupom ljudi? Možda bi se i zamislio, pa možda sam ja lud jer nisam glasao za lažno izvješće a to je danas tako normalno izgleda.

Vidiš, ja sam se zamislio, i donio zaključak da meni takvi radioamateri ne trebaju, netrebam ih ni vidjeti ni čuti. Jer ako lažeš sam sebe, kako tek lažeš ostale....

Adame, ja sam našao puno više laži, ali, sve počme i završi na činjenici da vladajući lažu uvik, a zastupnici to sve "piju" , bez da trepnu. Ko je ovdje lud ?
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Mar 29, 2017 9:19 pm

Kako je pivala Alka.."Laži,laži,laži me,ti me lažeš najbolje." Eto u tome su Prvaci Svijeta ! :D

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Mar 30, 2017 7:05 am

Znam da mnogi ne šmekaju Adama, ali mu se ne može poreći bistar i britki um. Osim toga, mudriji je od mene, jer im je uspio sve reći, a da ga ne izbace.
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Mar 30, 2017 7:37 am

Ne budi naivan.Ima on "kredita" tamo u D-12.Zna ovaj malo više nego što drugi misle. ;)
Nekima su dopustili da ih "prcaju".Svako zašto ima svoje zato.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Mar 30, 2017 9:22 am

Adame ne obmanjuj javnost. Najnoviji važeći Statut HRS-a objavljen je u formi knjižice i kao dodatak časopisu Radio HRS 1/2015 i poslan svim radio klubovima.

Javija se Zlatko, samo ni on ne govori istinu. On govori u kondicionalu, kako je, možda, trebalo biti. A da li je to tako i bilo, u slučaju mog kluba, nije, a znam i za mnoge druge da nije.

I Zlatko se javlja, jer , u ime IO-a "brani" monolitnost i ispravnost HRS-a i njegovih tijela, a padaju na prvom koraku, ni za prošlu, izbornu, ni za ovu , redovnu, skupštinu, nisu članicama-klubovima, poslali radne materijale !

Koji je zastupnik u RH sam isprintao preko 130 listova i dijelio po klubu, za javnu raspravu ?
NIJEDAN !

Kud onda odoše novci za najam fotokopirnog aparata i 1.000 kuna za papir ?

Moj Zlatko, šuplji ste, gdje god vas se takne, a branite se otrcanim floskulama tipa "taj i taj samo pljuje po nama, a sam ništa ne radi", to je toliko prozirno i jadno, obranaški, bez ikakvih argumenata.
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Mar 30, 2017 9:34 am

Sažmimo to jednostavno: NIKO NIŠTA NE RADI I ZABOLI IH ONA STVAR ZA SVE I SVIH ! :x
Ispričavam se,prodaju MAGLU !

9A6R
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK