by 9a2jg » Sun Mar 26, 2017 2:49 pm
Reni, pametan si, mladi čovik ! Kako ti nije jasno, a meni je, starome, kristalno jasno ?
Ovo su radili Marko i Hrle ! Oni su, već lijepi broj godina, u svom, multi-multi klubu u Pazinu radioamaterstvo stavili na puno nisku poziciju, a upražnjavaju se aktivnosti koje su "u trendu", čitaj, rvaski, latinica : koje nose lovu!
Ja im ne zamjeram, ni ono, ni ovo, probijaju se kroz život, kako najbolje znaju.
Ja zamjeram njihovim nalogodavcima, i onima koji plaćaju račun (od naših para) u D-12, jer nema RA s kojim sam danas pričao, a da mi je rekao da je praktično, i da mu se sviđa !
A Hrle, preko njega će sve ići, do WRTC-a, jer je "najmekše", od priznanja, preko love za tečajeve do dizanja ruke za sve kome od vladajućih što treba. To nije servilnost, to je ruka ruku mije, šporke obadvije !
I onda će ti, i takvi, likovi nama ugrađivat u Poslovnik skupštine stavke o ćudoređu i moralu ? Fuj !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja