Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Postby 9a7zz » Tue Mar 21, 2017 10:53 pm

Ma nema veze Koki,čita se ovdje više nego tamo.Tamo ionako nemaš više što pročitati osim debilizama onoga picoka ali ni njega više nitko ne uzima za ozbiljno,samo se sprdaju sa njim ali on to ne razumije.Prate ljudi ovdje,znam jer mi puno njih kaže.Stvar je u tome što ni njih nije više briga za HRS pa se ne uzbuđuju oko toga.A članarinu im ne plačaju,vjeruj mi.Kao ni ja naravno.Već godinama.Niti ću!Nisu mi potrebni.A dozvola vrijedi do 30.01 2022 !Do rođendana,slučajno se pogodilo. :lol: :lol:
9a7zz

Postby 9a2jg » Tue Mar 21, 2017 10:59 pm

Znam ja da se čita, jer se referiraju na ono što mi ovdje napišemo, a i mnogi prijatelji i poznanici iz metropole mi to potvrđuju. A što se tiče "sadržaja" onog tamo, sterilniji je od operacione sale KBC Firule.
I sprdaju se s Martinom, ono, ufino, sitno, što bi rekli "lalinski"..., samo on ne može to kapit....
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Mar 23, 2017 12:09 pm

Jer, kako stoji na famoznom dokumentu : Radioamateru / udruzi, koji/koja ne posjeduje važeću "Dozvolu za uporabu radiofrekvencijskog spektra u amaterskoj službi" NIJE dozvoljena uporaba gore navedene pozivne oznake.

Ako ljudi koji promjene troslovčani u dvoslovčani znak ne smiju više pristupati ovom forumu sa "starim" troslovčanim i za to im se još prijeti ukidanjem korisničkog računa red je onda da i tajnica prestane na službenim dokumentima navoditi "svoj" nepostojeći znak (ili nek napravi spomenutu dozvolu).

Ili za jedne u HRSu vrijede jedna pravila a za druge druga?

To bi se zvalo diskriminacija. A to nije dopušteno. Dapače, kažnjivo je.

Ma Ivo, nije ljudski, ti odma, pod levu sisu, nije kigijenski....

Oli si kad bija čuja Severinca, ili onoga Roščića na opsegu ? Za tu "formalnu" stranu su se "starali" Puki i društvo...
Isto ka šta je WiFi jaše propušta na ispitima oni kojega je Pero drža na kratkon špagu, s jajima u morši. Neki su umrli, neki još žive... Ali, jaja su još u morši !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Mar 23, 2017 12:38 pm

Tkz.WI-FI RA :!: :D To in je Foranin sa ZG adresom omogućija.Ima li Bože mili da se koji javije sa poz.oznakom.Da mu omar javin :lol:

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Mar 23, 2017 1:47 pm

Od Pere i tajnice, kao pomoćnice, je počelo zlo. Od njih su počele tri kovanice, WiFi radioamateri, ARG radioamateri i CB radioamateri. Mate i Krešo su bili samo nijemi promatrači, a Puki je to još potvrdio !
Famozni sastanak, Varaun, Puki i "čelnici" CB saveza ! Niko ga nije ovlastio, ali, jaja su mu bila u morši, jer je za "kooperativnost" dobio pare da isplati dubioze oko Severinca. Vezana trgovina. Dođem ti...
Jebeni Balkan, sve ispliva na površinu, i govna, i mrci...
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Mar 23, 2017 1:51 pm

A ko je stvorija dubiozu oko Severinca? Samo od sebe se pojavilo.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Mar 23, 2017 2:02 pm

Isti oni koji ti i sada dirigiraju iz sjene, uvik istih 4 - 5 imena. A tribalo se učinit misto za nju...
Ka da je lanjska godina bila šta bolja ? Očito se "bolest" ponavlja, svakih 10 godina...
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Mar 24, 2017 11:01 am

U životu sve dođe na svoje, samo ne treba biti nestrpljiv...

Kako mi javlja insider iz metropole, umnici HRS-a su se dosjetili, što ja pišem javno godinama, da 95% onih koji imaju volju platiti članarinu to učinu tijekom prvog kvartala.
Sukladno zaključku, koji će tek donijeti, kad preberu spisak plaćenih članarina Savezu, počet će izborna kombinatorika, križaljka, i muljanje. Također i slanje materijala zastupnicima glede izmjena Statuta (mailom, jer oni nemaju papira, nemaju printera, i nemaju fotokopirnog aparata). Pa nije valjda opet, ka u Perino vrime, da predsjednik odnese laptop doma ?

Imali smo mi toga i u Splitu, kad je počima rat. Sigurnije je kod predsjednika, nego da ga svak može ukrast. Ako ćemo se zajebavat. Zato i dan danas imamo bivše predsjednike s hrpom (klupske) opreme doma. I pokojom (mojom) knjigom. Tako i treba. Takvi su (redovito) birani za predsjednike skupštine ZTK. Jer se "dokazao". Od služenja raznim naredbodavcima, do flagrantne krađe.

Sve u svemu, excel će još malo pričekati...
Bosanski lonac, takođe.
I moj brat Robert.
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Mar 24, 2017 11:58 am

A bit će da su tom logikom i beneficirani uređaji završili na "pričuvnim položajima" a ? ;) Jer šta je sigurno,sigurno je.Ovoga nema ni u Burkini Faso. :(

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Mar 24, 2017 2:20 pm

Taka si me u šuštu ! Ne zato jer san ja ukra, jer nisan, i neću, nego šta san , nikidan u Splitu, sazna novu "bazu" ! Jedan od tih, koji je odnija beneficirani uređaj doma je izjavija da je to normalno, jer da je NJEGOV potpis na ugovoru s HRS-om, o potrebi javljanja "ako bude potrebno" !

Kad san ja to nazva, prije sklapanja PRVOG ugovora, svojim pravim imenom, UGOVORNO DOMOLJUBLJE, onda su me mnogi UDBA-ši u HRS-u popljuvali, ili direktno, ili preko svojih posilnih.

Ova izjava, jednog od legaliziranih lupeža klupske imovine, samo potvrđuje da sam bio u pravu !

Ali, to nije sve.
Otvorila se škatulica. Šta reče moj ratni drug, Marijan Ban , škatula za sne.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK