Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Postby 9a2jg » Tue Mar 21, 2017 4:50 pm

Majke ti božje, sićan se, ka danas, kad mi je prije 50 godina, pokojni Den, Mladen Blašković, poklonija prvi dnevnik kojega je bila tiskala Vojna štamparija u Splitu. Bio sam jedan od par RA koja je napravila prijedlog izgleda istog, i dala predsjedniku RK Marjan, na odobrenje, i nalog VU Vojna štamparija, "Da se štampa!". Još imam jedan, iz te nulte serije, ispunjen , dakako, na YU2RS270 ! Skupa s menon su bili počeli svoje SWL poslanje i pokojni Mladen, te Ivica , što ga neki dan sahranismo. Od komornog kvarteta, ostadosmo dvojac bez kormilara, Darko Lukin, i ja.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Mar 21, 2017 9:43 pm

Kad na oni svit odemo mi,istinski RA onda ovo sve mogu utrnut.Kad svaki dan gledan da se doajen samospotira a 25 godin je stariji od mene onda me želudac zaboli.I ne samo on,da se razumijemo.Nažalost nered,nered i samo nered radioamaterizma u Hrvata.Na najniže smo grane pali od osnivanja,tamo prije 2 svj.rata.Ovo pače postaje ne otužno već sramotno.Ali koga briga.Nas par koji to vidimo... :(

73,9A6R
Last edited by 9a6r on Tue Mar 21, 2017 10:09 pm, edited 1 time in total.
9a6r

Postby 9a7zz » Tue Mar 21, 2017 10:09 pm

Nisam moga a ne vidit koji je to doajen što se samospotira.Pogledam malo po klasteru tj.clusteru ;) ,ukucam ono što treba i izbaci mi neki glupi znak više puta.Netko slavi ili neznam koji qrac to znači 1975 godina rada valjda,jer to mu nije godina rođenja.Da budem iskren nije me iznenadilo,na prvu sam vidio da je jedan od dvojice AA.Nema puno razlike među njima što se tiče veličine.Hemeroida :lol: :lol: :lol: .Od sjedenja za stanicom.Neka.To je ionako u ispitnim testovima,kako varati a da samo misliš da te nije nitko prokljuvio.Imaš 3.ponuđena odgovora: 1.Radiš sa KW a prijaviš W ili mW.
2.Radiš sa clusterom pod tuđim znakom prijavljen pa se samospotiraš
3.Jedeš govna

U nekim slučajevima sva 3 odgovora su ispravna.E za tu kombinaciju te uče ti kod kojih čak i polažeš jer su u komisiji.Mašala.HRS je iznjedrio takve.OVAJ HRS !Zadnjih 10 godina.A vi im platite članarinu.
9a7zz

Postby 9a6r » Tue Mar 21, 2017 10:16 pm

A koliko ih radi na 160m sve živo a ni za 80 nemaju antenu :!: :x Šta je s tim :?:
Pa RTTY veze a modema nema.
Pa veze na 6m a band zatvoren.
Pa dokle,jebali ih :?: :!: :x
Ima jedan radi sve živo i mrtvo,doma antene nema,ma niti komad žice.A slotovi krcati ka šipak.I to je u redu?
Šta je najgore od svega toga takvi imaju dvostruka mjerila.Jedno za sebe a drugo za nas.Gadljivo do boli. :evil:

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Mar 21, 2017 10:23 pm

Nemojte pisat, odma mi zvoni telefon, veliju : A šta je, nemate muda napisat da su sranja počela kad su radili u contestima sa Čvrsnice, a davali QTH u Hrvatskoj ?
Vidiš, odškrineš poklopac škatulice, a ono vod duhova izleti.

Dobro je piva moj ratni drug, iz 114. br. HV-e, Marijan Ban " jedna mala škatula za sne..."
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a7zz » Tue Mar 21, 2017 10:26 pm

Ma Renko moj to ti je sve u redu.Za njih. :oops: Neznam,ja bi se osjećao jadno kada(ako) bi to radio.A znam zašto je to njima OK.Zato što su oni JADNICI.To je šljam bez morala.I onda će jednoga dana ti smradovi pokazati qsl-ke unucima i reći:vidi što je dida napravio,kakav rezultat. Jedino ga onda baba može izdati i reći malome:dida laže,nije imao ni antenu,zvao je na mobitel neke iz kluba da mu to odrade.Eto im,neka im bude na dušu.Jebeš te debile.
Pozdravljam te prijatelju.Kada dođem malo doli javiću se pa će mo na pivo.
9a7zz

Postby 9a7zz » Tue Mar 21, 2017 10:34 pm

[quote A šta je, nemate muda napisat da su sranja počela kad su radili u contestima sa Čvrsnice, a davali QTH u Hrvatskoj ? ][/quote]

Reci tome što te zvao zbog ovoga da i on jede govna.Ja sam i onda javno,na bandu,prozivao predsjednika kada je radio kontest sa Čvrsnice i rekao mu da prestane jer ću na klasteru svima reći da laže.Lako provjerljivo.Pitajte ga.Nikolu.
I onoga Slavena,radi sa Čvrsnice a laže da radi iz Dugoga Rata ?,Podstrane ? ,zaboravio sam koji je kurac izmislio kada sam ga pitao..Ali takvi kao taj su im "vodu nosili".Jer oni se se samoprozvali velikim,najvećim Hrvatima.A bili su Qrac od ovce.A predsjednik im je bio (a možda je i još) tip koji ni vokac nije znao upaliti niti se ikad javio u eteru.
9A11... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ..
9a7zz

Postby 9a2jg » Tue Mar 21, 2017 10:40 pm

Vidiš Viktore, zato su nas i izbacili s onog foruma, jer pišemo istinu, i šta nan ne bi tribalo puno, da ovo, sve do jedne riči, napišemo i tamo. Toga se boji svaka garnitura u D-12, pa i ova.
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Mar 21, 2017 10:40 pm

JADNIKE je napisa Victor Hugo jeli Koki?
Viktore,imaš mobitel,pa se najavi prije dolaska,kad bude,da sve utanačimo.Mislim to oko ladne pivuše.A možda se i Koki tu "slučajno"nađe pa dodatno užge ćakulu. :lol:

9A6R
9a6r

Postby 9a6r » Tue Mar 21, 2017 10:41 pm

Pa zar ti dvojiš da sve ovo nebi tamo napisali?

9A6R
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK