Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Postby 9a2jg » Sat Mar 18, 2017 6:26 am

Doktur Vrane i Goja su bili pripametni. Oni su priko svojih partijskih pouzdanika, još u ratu, a naročito nakon Oluje, inicirali osnivanje stotina udruženja sudionika Domovinskog rata, tj. šta, nisu dozvolili da HVIDRA bude jedan , i jedini predstavnik boračke populacije. Bio bi prejaki partner.

Velmože u D-12 vjerojatno nisu ni čuli, a kamoli čitali, za Sun Tzu-a , ali napajani na prijašnjim postavkama, su shvatili da su nejaki u odnosu na pripametno članstvo. Zato ga triba rasitnit, razjedinit, ukinut, da bi se njime lakše vladalo.

Računaju i na pomoć pete kolone, ta nije umarširala u Madrid s leđa, nego se napila prije skupštine, a pila na skupštini. Maligani učiniše svoje. Kao i u Kraljevici.

Ima još, ali prišin na IZM.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Mar 19, 2017 8:34 pm

Bija san na IZM2. Stanje redovno.

U poštanskom pretincu kluba propuh. Na kućnu adresu, kao zastupnika, nije stiglo ništa.
Znači, na djelu opet muljanje. Oni bi organizirali glasovanje o bitnom i suštinskom novom Statutu, bez javne rasprave po članicama - klubovima !!!
Zadnje dvije godine ne šalju materijale, nego ih sam printam. Sam i kopiram. Oni plaćaju i kopiranje ? Kome, HZTK-u ? Koliko su predvidjeli novaca, ispalo bi da kopiraju Rat i mir, ili Umijeće ratovanja, pa šalju na 101 adresu ? Ne za 101 Dalmatinca, toliko nas baš nema, nego na adresu toliko klubova.

Već vidin, rečimo, kako to izgleda u Tršću, ili Garešnici, predsjednik čita, recimo Sanjin, ili gospon Vida, i svaki pročitani list daje Ogiju. Poslije idu na pivušu, da se dogovore o stavu.
S kim će se Jasmin dogovarati, s kim čitati, s kim zauzimati stav, s kim spiti kupicu ? Našao sam izglednog kandidata, u identičnom položaju, Kefa !
Neće biti prijepora, garant !

Onda, rečimo, ljudi iz Ozlja i RK Odašiljači i veze, oni bi mogli zajedno to proštudirati. Ionako RK OiV nema gdje potrošit dotaciju za 2016.g. , a nova je već na putu, odluka je drugog tjedna, dobitak garant, sigurno kao u PSK, ista ekipa predlaže raspodjelu, kao i lani, ako ništa, štela je osigurana.

Moga bi ovako do prikosutra, ali nemaš kome reći. Jer, neke stvari koje oni sada predlažu sam ja predlagao prije godinu i pol ! Da ih tužim za autorska prava?
Sad mi je jasno zašto nisu , svojedobno, dali zastupnicima, u pismenoj formi, moj prijedlog !
Da bi ga sad prikazivali kao svoj.

Vjerojatno se pitate odakle ja znam šta oni predlažu, a ništa nije stiglo ? Tu sam vas čeko.
Sindrom afere putni računi (u Vladi) otkriva da sve počiva na malom čovjeku.
Dobro su učili neke (naše operatore) na Banjici : Kartu čitaj, i seljaka pitaj !

Ima još, budemo nastavili sutra, kad se vratimo sa IZM3, u izgradnji.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Mar 19, 2017 10:14 pm

Je,je ..tako su optužili onu malu od kužine u SDP-u u slučaju Saucha.Da je ona sve kriva ,bal bla..Uvik je kriv onaj najmanji.Ako ćemo se zahebavat.
Ovi ća kredu na kipere su pošteni a crkveni miši za sve krivi.Koja prozirna demagogija.Tribalo bi opet uvest Narodne Sudove pa da vidiš reda. :x

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Mar 19, 2017 10:27 pm

Ma gledaj Reni, to ti je matematika pučke škole, do četvrtog razreda.
Nisan mislija otvarat tu temu, prije 31.3. , kad ću otvorit (najavljeni) novi topic, pod naslovom Članarine. Tema je zahvalna, biće poučno, neko će se, od muke, i nasmijat.

Amo se mi vratit abaku.
HRS išće od kluba godišnje 500 kuna, i nije ga briga kako će to klub namaknit. To, u praksi, znači da klub mora dobit 10 članarina, za klub, po 50 kuna, oni koji šalje, naknadu FINA-i, banci, ili pošti, još plati iz žepa.
Svake godine, barem u našem klubu, je falilo, i uvik bi dali, prešident i ja, ili samo on, ili samo ja, a oni koji šalje HRS-u, je duplo jebena strana, jer još i te troškove plati.
To je opora istina, koju svi znaju, ali niko ne jebe živu silu, niko da izvadi, i reče, evo, ove godine ću ja nadomirit ! Svi se prave ludi, svi znaju da hidra u Zagrebu traži, što je aga odrezo, ali, valjda, kontaju, to nije moja briga !

I prešidente i ja smo se zakleli da ćemo još ovu godinu izgurat, a onda (što se tiče članarina) okrećemo ploču ! Svršija je kurbin pir.
Sve ostalo ćete saznat poslin 1. travnja.
Biće uzbudljivo, ka na prvon spoju !
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Mar 19, 2017 11:27 pm

Klubovi su postali,a to san odavno ustvrdija privatna prčija nekolicine likova a negdje i samo jednoga.Možeš se i ne moraš sa mnom složit.Kružoci su nešto što mi se organski gadi.Separei,grupisanja.Ako si upa u "ekipu"onda si njihov igrač ako ne plešeš kako oni sviraju onda te odjebu lakše nego šta in je popit malo Ožujsko. :x
Ja sve to lično, kako bi oni priko Drine rekli doživeo. ;) Meni se sve to toliko zgadilo da ja imam averziju jednaku i prema Savezu kao i prema klubovima.Svi zahebaju na svoj način.I klub skuplja članarinu.Nemoj me krivo shvatit..nije meni do 200 kuna godišnje,da bi i 500 ali da je sve po P.S.-u,ljudsko ophođenje koje je u biti najvažnije.Ja se ne mogu družit u atmosferi gledanja ispod oka.S njima pit a oni se posli kad odem dogovaraju...ma gadljivo do boli.Neću više jer nisu vrijedni spomena a ni moja kultura mi ne dozvoljava družiti se s takvim likovima.Eto ih tamo,želim im puno uspjeha u radu a jedina zamolba je da mi se ne javljaju kako uživo tako ni na bandovima.I mir,mir doneba ! ;)

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Mar 20, 2017 8:37 am

Vidiš kako ti drugovi iz bivšeg matičnog kluba idu na piknik na izvor Jadra. Mi ga čistili, oni guštaju. Tako i treba. Govorija je jedan stari, da jedna generacija stiče, druga rastiče. Doša vrag po svoje.
Lako in je radit kad in klub ima Dozvolu za rad, za razliku od nekih članova tog kluba, koji rade, a nemaju dozvolu. Oni su iznad zakona.
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Mar 20, 2017 9:29 am

Eto napisa san u gornjem postu da mi se sve skupa gadi i da neću više komentirat ta i slična sranja.Dobro Bebek piva:" Dabog da te voda odnjela." ;

Sve je tu lipo sročeno.

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Mar 20, 2017 12:33 pm

Ma pazi, mi svi, pojedinačno smo mali ljudi, koji sami ne mogu puno učinit. No, svi zajedno, možemo spriječiti ovo flagrantno kršenje demokracije u D-12, koje se stalno ponavlja. Za njih nema zakona, procedura, pravila i propisa ; oni su zacrtali svoj cilj, i tjeraju konje dok ne lipšu...
No, kad se male ruke slože, sve se može, sve se može...
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Mar 21, 2017 4:30 pm

Dnevnik rada postaje se mora voditi po zakonu, makar i papirnato
poznam mnoge koji nemaju račuala, samo papir)

Nikad nije suviše navoditi mudre izričaje drugih ljudi.
Ponavljam, zadnji put je jedna privatna osoba tiskala Dnevnike rada s logom HRS-a, 1999.g. !
Nakon toga ih se moglo kupiti kod Čeha (kao i RA kartu svijeta, i kartu s lokatorima) na Murteru , 2005.g.
Osobno poznajem bar 5 RA koji nemaju kompjuter, a bar 25, koji ne vode veze u kompjuteru.

A oni štampaju sebi i istomišljenicima, mukte QSL-ke. Od naših para. Njima paper LOG-ovi ne trebaju ! A i šta će im, Puki ne radi veze, tajnica još i manje, službenicu nisam nikad čuo na opsegu, treba li komentar ?

Znači, Česi "glupi" što uz najmoderniju opremu koriste i papirnate dnevnike !
Ja glup, šta ga koristim, evo 50 godina !
Zalupati seljak.
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Mar 21, 2017 4:39 pm

Praf veliš ! Samo nemoj molim te priteć Picoka. :D

9A6R
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK