Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Postby 9a2jg » Wed Mar 15, 2017 8:52 pm

Ma pazi, znan miljun puta više, nego šta smin napisat, u Dubravu sam kročija 1965.g., i od tada sam izuzetno, nekim nevidljivim vezama, povezan s njom, i ljudima tamo. Nikada, ama baš nikada, nisam s tom škvadrom ima ijedno loše iskustvo, ljudi srednje klase, marljivi, pošteni, i nadasve ljudi, što je danas rijetkost.
Vodio sam tamo dicu iz AKL-a, od te "dice" neki već imaju unuke !
Vodija san ćer tamo, ka predškolsko dite, u programu društva Naša djeca, samo pozitivna iskustva. Bila je preklani tamo, poslin 35 godina, slikala se isprid iste kučice di je bila, obnovila uspomene... Komparirala je sjećanja sa zimovanjem na Palama, ne da se usporediti...

Boli me, prvo ka čovika, tek onda ka radioamatera, što pravim ljudima uskratiše financije, i to ko, NAŠI ! Vraga naši, vražji. Ti, i takvi ti side u ZARSu, HRS-u, i ZZTK. Ali , osim akutne boli, boli me TREND ! Jer, daje se fantom radio klubovima, redovito s jednoznamenkastim brojem članova, počev od broja JEDAN, samo ako su istomisleći s vladajućima !

Nije to slučajno, FER 1 član, jedan glas, ZNA SE, za vladajuće, Garešnica, Ogi i Vida , dva člana, glas za vladajuće, i tako se došlo do vlasti...

A nepostojeći članovi kojima DPZ plaća članarinu ? Jebo te, Gogolj bi u HRS-u naša takvu inspiraciju da bi ziher dobio Nobela za književnost !

Ima još, cila noć je prid nama...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Mar 16, 2017 2:33 pm

Jučer je održana sjednica IO, koja je trajala 4 sata, prošlo se jako puno točaka i s obzirom na obim posla i dodatne provjere koje čekaju našu stručnu službu (vjerojatno zapisnik neće biti baš u roku par dana), mislim da mogu u dvije rečenice neformalno istaknuti meni najbitnije.

Mislim da je najbitnije to da će uskoro ići svim zastupnicima u Skupštini prijedlog izmjena Statuta i Poslovnika skupštine. Sve se još usklađuje s mjerodavnim službama, ali glavna novina nije ta da će se ovim prijedlogom malo obogatiti evidencija članstva (za jedan ili dva podatka), te da će za one buduće skupštine biti dovoljno doći sa osobnim dokumentom, nego ta da će kako stvari stoje biti omogućeno direktno članstvo fizičkih osoba u HRSu. Na stranu toga što ja osobno mislim da bi to mogao bit čavao u lijes mnogih klubova - tako očito rezonira jedan veliki dio članstva.

Sve će ići na glasanje u Skupštinu, i sve će se morati znati kroz tjedan-dva, jer je Skupština na rasporedu početkom travnja.

Od drugih uzbudljivijih stvari, meni je najzanimljivija ta da je za novog UKV menadžera prihvaćen 9A6A, čime sam osobno jako zadovoljan i drago mi je da se Pero javio.

Ovo se sve treba uzeti s rezervom dok i službeno nije objavljeno, jer postoji mogućnost da se neke stvari promjene, ali osobno smatram da je dobro da se neke bitne informacije podjele makar i na ovaj način.

Samozvani glasnogovornik IO-a HRS-a, naša Uzdanica, nas izvještava, ali , dolce al fine, "trebate uzeti s rezervom" !!!!!

"Novog " UKV managera prihvatilo 5 ljudi , većinom istomišljenika, a mi još prije 10 godina izglasali da nismo zadovoljni njegovim radom ! Ko kaže da se neće opet štancat putni nalozi "za održavanje i pregled repetitora u Dalmaciji" , kako bi imenovani opet iša mukte na Hvar ?

Oni se sada sjetili mijenjat Statut, a kad sam ja davao te, i druge, prijedloge, onda su to odšutili ! U samo 1,5 godinu, stubokom promijenili mišljenje !!!!!!!

Dragi Hrle, u pravu si, zabili ste zadnju brokvu u lijes HRS-a, ali ne direktnim članstvom operatora, nego što HRS nije pomogao nijedan klub u neovisnoj Hrvatskoj, samo su mu klubovi služili kao bankomat ! Primjer mog kluba je eklatantan, a u istoj situaciji su sada njih 40-ak...
Samim time, od danas više niste članovi IO-a, nego Grobari HRS-a ( stavio sam veliko G da ne bi neko miješao s beogradskim navijačima).

Hrle moj, Uzdanice moja, kud zapade Excel ?
Nigdje puta, nigdje staze, kojom ljudske noge gaze....
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a3z » Thu Mar 16, 2017 6:21 pm

Posao izvheštavanja sjednica je posao tajnic HRS-a, one na koju odlazi 12.000 kuna. Kažu, čak i više.
To NIJE posao volontera - člana Upravnog odbora Hrvoja Hrvota.
Na ovaj način član Izvršnog ili Upravnog samo potiče kršenje Statuta kojim je određeno što radi tajnica HRS-a.
9a3z

Postby 9a2jg » Thu Mar 16, 2017 7:18 pm

Daj Denis, ne budi naivan. Od početka je sama štela. Zar nisu izdali 2.500 kuna za stenogram skupštine ? Kraj žive tajnice, i novoprimljene službenice, te fonograma pride ! Kad sam to vidio u Financijskom planu, mislio sam da nazočim izbornoj skupštini Južne Osetije ! I niko da trzne ! Dal' zbog popijene rakije, ili ih stvarno nije briga, sa , ili bez rakije ? Sjećam se, ko danas, u prvom razredu srednje škole smo imali jedan obvezan prozni tekst, imena,
O rakijo majko !

Zar ovo nije karikatura od demokracije da nas Uzdanica , na kapaljku, NESLUŽBENO izvještava ? Mi nemamo I od izvještavanja, kao zastupnici, kao članovi, kao ljudi. Od Pere, naovamo, se diktatorski vlada, bez D od demokracije.
Sad kad su ga izabrali za UKV managera, na NJEGOVO javljanje, to ti je return na mala vrata. Lassie se vraća kući. Ko ga je reinstalira ? Upravo njegovi pajdaši, istomišljenici, koji cijelo vrijeme drmaju u Zagrebu, i u HRS-u.

Puki je bio samo marioneta, a Mate i Krešo prolaznici. Vjerovao ili ne, mi smo izgubili zadnjih 14 godina.

Vjerojatno je i potpisan ugovor sa OiV-om, samo zastupnici to zadnji saznaju.

Poslije skupštine kreće ambasadorova ofenziva za milodare za WRTC2018. Uvik smo mi pomagali Njemačkoj, samo u Njemačkoj. Ovo je prvi put da im kupimo priloge u Hrvatskoj. Insider javlja da će kampanja bit agresivna. Pouzdanik javlja da je ista već pokrenuta ! Ajde, daće Mate za Luftahansinu kartu, Hrvoje, da je prvi put za Brazil, šta je to dat za Dojčland ? Ima , mere se, i na boljemu je mistu. Ne daje svoje...

Kad se svrši ta kampanja, kreće (tiho) najavljena kampanja nabave beneficiranih uređaja kodnog imena Marčapija II . Nešto ka Ramzes II . Oni bivši, beneficirani, su se već izraubovali (kod predsjednika doma), sad triba nove. To je isto u planu za 2018.g. Sve mi je to javija naš drug iz OZNA-e , zadužen za Istru.

Ima još, ali ganjan ove Afrikanere, moran doseć 13 slotova, ka da san na privatno-društvenoj lokaciji.
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Mar 16, 2017 8:04 pm

Kad je već učinija 15 slotova moga je koji za RK Kaštilac a? Nije dami nije stalo.Klub je naš,Rvatski!
Koki,nahebali smo .I nakon Pere Pero ! Ovo je ka noćna mora.Moram reć ženi da me plesne ako me usrid noći uvati. :lol:
A i ti Koki nemoj bit tako sitničav.10.000 kn gori-doli, nije Beg nikad cicija bija.Kad se radi o tuđoj lovi. ;)
Tribalo bi tamo uletit ka oni u šototajerski savez,malo razbucat sve to.Pa se više niko nebi zahebava.
A Miličić če opet doć radit UKV konteste na GHz a onda te veze i lokatore prižentat ka da ih je radija iz ZG :!: To mi je uvik bilo gadljivo do boli.I ne samo meni.Ima ih još i u RK Marjan,koji dijele ovo moje mišljenje ali oni su si dobri,nesmidu jedan na drugoga jer di će drug na druga,nebi bilo u redu,jel tako? ;)
A od onih benenficiranih uređaja nemoš doć do zraka.Svaki dan su u eteru.Više san ja danas učinija veza sa mojom starudijom nego li oni u sve ove godine od kad su kod njih.S tom razlikom šta su ovi uređaji moji,kupljeni sa računom i iz takujina moje matere,žene pa i nešto mog.A ti najbolje znaš zašto san nabraja ovim redosljedom.
A što se lokacija tiče ima i jedan Ilija Gromovnik koji pukne strilu nebesku s vrimena na vrime.Slušaj ti mene ludog... ;)
Sve na kraju dođe na naplatu.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Mar 16, 2017 8:27 pm

A Miličić če opet doć radit UKV konteste na GHz a onda te veze i lokatore prižentat ka da ih je radija iz ZG :!: To mi je uvik bilo gadljivo do boli.I ne samo meni.Ima ih još i u RK Marjan,koji dijele ovo moje mišljenje ali oni su si dobri,nesmidu jedan na drugoga jer di će drug na druga,nebi bilo u redu,jel tako?

Tu priču mi je (odavno) ispričalo nekoliko, ničim povezanih, ljudi, znači, vjerojatno je istinita... A ovo drugo, neće na onoga ko je rat gleda na HTV-u, oni koji je isto to radija. Radioamaterizam je tu nevažan, čak i višak.
E, ali su zato tima i takvima muda bila u morši, od rata, naovamo, potpisivalo se što in se naredilo, ostatak ću ti reć SAMO u 4 oka.

Ali, to nije sve. Čim Pero i formalno opet jaše, opet će počet napadi na tebe i mene, sigurno ka u Sberbanci ! Jer, zavist je bolest glave, možđana, neizlječiva.
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Mar 16, 2017 8:34 pm

Jedini je problem je u tome što bi neki tili bit jebeni i pošteni.A to ne ide.Sidit na dvi katrige u isto vrime sa figom u žepu.Normalno da takvima ne pašemo.
Da san in po guštu već bi počeja sam sebe preispitivat. ;)

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Mar 16, 2017 8:40 pm

Kad ga i službeno ustoliče, onda ću javno objavit integralni tekst maila, šta ga je posla, Kreši i Mati, nakon izgubljenih izbora, na izbornoj skupštini 18.11.2007.g. , u kojemu za sve zlo u Dalmaciji, a i šire, smo krivi ja i ti !

Biće da smo mi osnovali i Al Kaidu i ISIL , samo mi to još ne znamo ?
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Mar 16, 2017 8:58 pm

A Crvene Brigade si zaboravija! :lol: :lol:

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Mar 17, 2017 9:17 am

U stvari, HRS će promjenom Statuta legalizirati ono što je mimo njega radio zadnjih desetak godina.
Nije to rezultat brige za pojedinca već jadan način da se sakupi lova. Naime, znamo za pojavu da se oni koji ne žele "konzumirati usluge HRS-a", pojave svakih 5 godina, kad treba produljiti dozvolu za rad. Neki ni tada.

Uvik triba citirat pametnu misao, ovaj put Emirovu.

Ja sam to znao, bezbroj puta, reći na svoj način , klubovi su zadnjih 14 godina bili samo kasica-prasica za HRS. Što god idemo dalje, to je sve očitije. Grobari HRS-a marširaju... Jer su ih polutrijezni zastupnici izabrali.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK