Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a6r » Tue Mar 07, 2017 10:38 am

A TR-751? To te ja pitam !

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Mar 07, 2017 10:43 am

Zove čovik, moj školski drug iz Tehničke škole, govori : A , zaboravija si na PPS u Tehničkoj školi Nikola Tesla u Splitu, Lugarnicu Sedlo na Marjanu, "Gljivu" na Marjanu, a....?

Posipan se pepelon, odgovaran, je prika, tako je, da je samo u Splitu sve lokacije aktivirat, bilo bi više lokacija od operatora !

Atroke Broćanac !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Mar 08, 2017 9:38 am

Prigodna, za današnji dan, niko to bolje ne radi od Lala ....
https://www.youtube.com/watch?v=w9opecZxjnM
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Mar 09, 2017 5:21 pm

Čudi me kako nam još nisu tražili vjerodajnice. Prošle godine "samo" tri puta ! I Nikoli je bilo dopizdilo, pa nije moga sa manjim, nego da otvori dušu (po tom pitanju) na zasjedanju izborne skupštine.

Ajmo curice, ajmo dječaci, učenik uvijek nadmaši učitelja, još od antičkog doba...

Je li politika kontinuiteta, il' nije ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Mar 10, 2017 4:36 pm

Govori mi čovik, malo prije, na telefon, kako uvik govoriš protiv ARG-a a bija si predsjednik Organizacionog komiteta prvog i jedinog PARGD-a, rujna 1985.g. !
Prikoči brajo, velju ja, ja NIKADA nisam govorio protiv ARG-a, nego načina na koji se , besramno, ulupaju gro sredstava u njega, a nauštrb radiooperatorske i konstruktorske djelatnosti !
Kako ja mogu bit protiv ARG-a, kad sam bija prvi predsjednik nekog radio kluba, na jadranskoj obali, od Kopra do Ulcinja, koji je to kupija, donija u klub, obučija mlade ljude, i vodija ih širom Lijepe naše !
E, ali di je zajeb ?
Ja san vodija isključivo radiooperatore, koji su se htjeli okušati i u tome, i uvik sam im govorio da je to jedna od podgrana ovog hobija. Ne zbog moje "uvjerljivosti", nego zbog toga što su ti mladi vispreni ljudi mislili svojom glavom, nikome od njih to nije postalo osnovno, nego samo jedna od međufaza, u razvoju do punine kompletnog RA profila.

Ne moram reći da su skoro svi stasali u prave operatore, ne radi mene, i mog drila, nego zato jer su htjeli učiti, i bili svjesni da se ništa ne događa preko noći.

Žena nosi devet miseci, toliko san i ja iša na tečaj, ne može mi niko reć da možeš stvorit operatora od 12.12. do 3.2. To nije njanci nedonošće, deboto zametak.
Zato Zvjezdano selo i ne spominjen. Njega čak ni Guinness nije uvrstija u svoju knjigu, boja se da će mu ljudi reć da je poludija.
Bar su naučili plivat.
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Mar 10, 2017 8:07 pm

Čuda se događaju odprilike svako 2000 godin a sad je to vrime. ;)
Ti kada nisi čuja za instant operatore :?: :D

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Mar 11, 2017 2:37 pm

Čitan pitanja ovoga 6SPR i odgovora pametnog Martina. Da ga nema, trebalo bi ga izmislit. Ka u onoj češkoj seriji A je to...

Ovi prvi otkriva toplu vodu, ispada da je dvi iljade članova glupo, a on pametan, a naš dragi Martin, još pametniji, njemu objašnjava....... Našto li se sveja i inače sterilni forum...
9a2jg

Postby 9a3z » Sat Mar 11, 2017 5:40 pm

s ovim postom si me pošteno nasmija

edit: samo, pretpostavljam da će nas u 2017. biti 1300
9a3z

Postby 9a2jg » Sat Mar 11, 2017 7:16 pm

Wrong, biće nas više, vidiš da se štancaju operatori, a pojedine DPZ-e (još) daju novce da se plaćaju članarine prema Savezu za mrtve duše ! Znači, biće više članova, a manje članarina Savezu. Politika okruga Potemkin ubire ljetinu što je posijala. Ne možeš držat tečaje samo da uzmeš lovu od Saveza, to je suludo. Više vridi držat tečaj za 5 ljudi, pa ih , po završenom ispitu, pratit, dok ne stasaju, nego ove sve bravure, nema od ovog ništa.

Korizma je, prvo moraju priznat grijehe, pokajat se, pa učinit pokoru.
Malo morgen, na grijehu opstoje, jer su došli na vlast muljažama, krivim prikazivanjem stanja, i velikim obećanjima.

Kad je Bozanić proglašen primasom Crkve u Hrvata, prvi mu je govor bija o grijehu struktura. Da san Barišić, prepisa bi mu govor, samo bi umisto Vlade i političara, u tim ulogama bili IO i vodstvo HRS-a.

Odma nakon njegova govora je nastupila rijeka političara prema Kaptolu, pritisak (preuzetih i zauzetih dnevnih listova) , stvorila se klima da se zaborave njegove riječi.

Zar je u HRS-u bolje, sutra četiri mjeseca nove vlade, nema promjena, osim što je forum još sterilniji, Martin još stariji, KV uređaja nema, 9A0HRS se ne čuje, ali zato kampovi "rade". Uhodano, brajo, drug Laureat in je pokaza kako se to radi sa Zvjezdanin selon, pa, kad ih je pošlo...

Ja se uzdan u Uzdanicu, samo konspirativno ime nalaže da vjerujem u njega. Ako on ne riješi excel, neće niko, garant. Insider mi javlja da se sprema teren za WRTC u Dojčlandu. Ja san već radija dvi veze sa prigodnom postajom.
Lako in je radit, kad njihov Savez zna di su in uređaji. Lufthansa je sister company od Croatia airlines-a, neće puno karte zapast, nije to Brazil, a vozi i Germanwings. Pokojnome su Dakiju platili dio vozne karte drugog razreda za vlak, zamisli kako bi to bilo da našen Uzdanici HRS plati samo u jednom smjeru ! Ja mislin da bi Denis, ka pravi prijatel, svome denuncijantu (koji je otkrija da mu klubu antene stoje na podu) učinija kampanju da se skupi lova za nazad, ko da ga sad vidim !
Neko će reć, nemojte tako s ambasadoron ? Je, stoji, ali on je NJIHOV ambasador. Naša je Uzdanica, ma što vi mislili o tome.

Ima još. Radio Mileva javlja da nije definiran Dnevni red, ali da će ziher jedna od točaka bit zakazivanje datuma Izvještajne skupštine ! Ono, što smo dobili kao sažeto financijsko izviješće, na izbornoj skupštini, je nepotpuno, dijelom netočno, nepregledno, i ni stručnjaci, sa završenim Ekonomskim fakultetom, i položenim predmetom Knjigovodstvo , nisu uspili razumit, od druga Gorana, preko nekoliko kolega, do moje malenkosti.

A reversi ? Putni nalozi. Dnevnice. Gotovina. Estonija - Blidinje, to je ta osovina.

Ima još, pomalo.

P.S. Ivo, daj ruke.....
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Mar 12, 2017 8:07 am

Nočas mi prika iz metropole javlja da je jedna od točaka dnevnog reda i Odluka o dodjeli priznanja Nikola Tesla !
Malo, pomalo, čaršija će objelodanit kompletan dnevni red !
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK