Fala lipa , znaš i sam kako dođu škojari u Split, na brzinu, ka lupeži, Bože mi prosti, no, obeća san, nikad nisan pogazija obećanje, javit ću se, imaću barenko uru-dvi na raspolaganju. Skupljam članarinu, zoven telefonima, molin, kumin, sve da bi od tih para HRS organizira "tečajeve" od 5 dana, i ARG smotre, koje su same sebi svrha. IOCA = 0, HST = 0 , KV = 0, UKV je manje od nule, jer nema ni managera, bivši je samo iskorišten da dadne "konstruktivan prijedlog" da se izglasa na IO-u Odluka o potpisivanju Ugovora o najmu i održavanju s OiU. Kako mi govore moji pajdaši iz metropole, i on je jedan od korisnika HRS-ovih KV uređaja. Ja ga čuo osobno na 7 SSB, di se hvali... Nemaš koga stavit u usta, viruj mi, šta bi mi u Dalmaciji rekli, bolje ga je izgubit, nego nać. Muljaža s Nikolom Teslom je u tijeku.
Zadnjih nekoliko dana se dignen oko 5 uri slušan zoven, obilazin i opsege, i lokacije na Braču

. I VP6EU i TX5T se mogu raditi na 160, 80 i 40 m, od 5 uri do 7 i po, osan. Na 30m i do 10 uri LT.
Na 18 se rijetko pojavljuju, na 14 još rjeđe, bar ovo što ja čujem. Jutros me, baš za dišpet, demantiraju, evo ih još vise na 14 SSB.
Da je normalna godina, i normalne propagacije, ka šta nije, i nisu, ovo bi za DX-era bija bingo za uzet setemanu dan odmora u firmi, za DX-iranje... Večeras zove jednu brzu , prolaznu, ciklonu, koja će se istrest, noćas i sutra, i od četvrtka ponovo lipo vrime. Nikad veljača ne otiđe, a da na kraju ne zaštramba ! Veljača-prevrtača, ženski misec, zna se... Poza nje, marač, tri marčane bure, otom potom...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja