Kako da pomognemo sebi

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kako da pomognemo sebi

Postby 9a2jg » Fri Jan 27, 2017 2:22 pm

Izvršni odbor Hrvatskoga radioamaterskog saveza objavljuje Javni natječaj za dodjelu Nagrade „Nikola Tesla“ Hrvatskoga radioamaterskog saveza za 2016. godinu. HRS poziva sve svoje članove da predlože kandidate za dodjelu Nagrada „Nikola Tesla“: Nagrada za životno djelo „Nikola Tesla“ i Godišnja nagrada „Nikola Tesla“.

Dok Helifor dijete nije proplakalo, maćeha HRS nije izvadila sisu...

Ali to nije sve ! Kvotirani tekst pokazuje koliko je autor istog hrvatski nepismen. "Članovi" HRS-a su klubovi, a kandidaturu smije podnijeti svaka osoba, ili klub, koji plaćaju članarinu ! Pažljivim čitanjem teksta Pravilnika se ne može to izrijekom naći, iako se podrazumijeva, baš kao i kod kandidature za priznanja HZTK i društvena priznanja.

Prijedlozi za Nagradu „Nikola Tesla“ 2016. dostavljaju se u stručnu službu HRS-a, poštom ili elektroničkom poštom, najkasnije do kraja 19. veljače 2017. godine.

Autor je, pretpostavljam, htio napisati do kraja veljače, onda mu je neko dao mig da to bude do 19.2. , pa je onda ispala ova nepismena kompozicija vlak-voz !
Da rezimiramo uradak nepismenih, drugovi, šaljite prijedloge do kraja 19-og dana mjeseca veljače, godine gospodnje 2017.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a3z » Sat Jan 28, 2017 5:12 pm

Eto, ne mogu si dvije zaposlenice same pomoći pa im mora netko drugi prepisivati transkript s trake.
9a3z

Postby 9a2jg » Sat Jan 28, 2017 6:10 pm

Iz tog sam razloga zamolio da se čim prije objavi popis članica sa brojem članova za koje je plaćen članski doprinos - jer ova silna priča kao da je to nešto najsumnjivije i kako je to temelj da se svi ovi ovdje ljudi pokrenu - super, evo, ja sam siguran da ćemo uskoro imati temelj da svi provjere brojeve članova s plaćenim članskim doprinosima u 2016-oj i da će se to uskoro objaviti. Trenutno je HRS na brojki od oko 1600 članskih doprinosa. Vjerojatno u razini (ili manje) od onoga što je objavljeno sa 31.12.2014.

Drug Hrle ne može pobjeći od svoje demagogije. On je "zamolio da se objavi" ; pa majku mu staru, upravo je on bio zadužen, zajedno s službenicom HRS-a, da , citiram, "naprave softver za evidentiranje članstva", ma šta to značilo, u naravi primjenu excela !

I teoretski, neko je mogao platiti članarinu za 2016.g. do 31.12., prvi radni dan u 2017.g. se zna stanje na računu HRS-a ! Stvarno nas drže za maloumne !

pogledajte malo HZTK ili pojedine/sve županijske ZTK - čiji će "glasnogovornici" i predsjednici uzimati si za pravo upirati prstom u HRS)

Ne može on a da se ne "očeše" o Vinceka !

Dobra mu je ova
Puno mi je draže da su nam prijavljeni rezultati KV natjecanja objavljeni po isteku roka za slanje, da još nemamo nikakve primjedbe na rad KV robota
! Ko to kaže da nema primjedbi ? On, sam sebi ? Zar robot , po deadlineu, ne izračuna to sve u par sekundi, a mi, 5 dana nakon deadlinea nemamo rezultat ?

RA u Hrvatskoj nisu bedaci, kako to Hrle misli.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a7zz » Sat Jan 28, 2017 6:35 pm

[quote
Koliko sam shvatio plaćanje članarine HRS-u je UVJET za legalan rad. Onaj tko ne želi biti član kluba nemora, omogućeno mu je. Ali platiti "članarinu" ili kako god to nazvali je uvjet i MORA se. Tko ju nije platio nemože legalno raditi.
][/quote]

Neznam da li se dotični zajebava i sprda sam sa sobom ili stvarno ništa ne razumije.Kakva glupost.E pa krivo si shvatio!
Uvijet za LEGALAN RAD JE DOZVOLA ZA RAD!
A tko je već ima od prije ,kao JA npr.,imam je i sada,produžena još 5 godina.Od ove,pa ti računaj.A NISAM ČLAN !NITI ĆU BITI!Vidiš da NE MORAM! I ŠTO ĆE MO SADA?
9a7zz

Postby 9a2jg » Sat Jan 28, 2017 7:14 pm

Viktore, očito je Damir potpisao notornu bedastoću. Tako je kako si ti napisao, za LEGALNO raditi moraš imati VAŽEĆU dozvolu za rad, i ništa više. Ne moraš biti član ni kluba, ni Saveza.
To, između ostalih pobuda i razloga, prakticiraju oni koje ne interesiraju QSL karte. Notorna je laž da krovna udruga brine o očuvanju opsega, i dobijanju novih. Ono što nas, u neovisnoj RH, straše , mogućnosti gubitka pojedinog opsega, ili segmenta banda, može se dogoditi samo zbog neaktivnosti RA na tom bandu, ili dijelu banda, a i to samo teoretski.

Kako nas to niko u socijalizmu nije strašio mogučnošću gubitka opsega, nego smo samo dobijali nove ?
Odgovo i pučkoškolci znaju, kad naš region dobije, dobit ćemo i mi, i amen.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Jan 29, 2017 8:36 am

Na žalost, i sjedina u IO piše bedastoće. Što bi Zlatku za onakav izričaj ? Odgovor, u primjerenom tonu, mu dade "mladac" 5TO. Ipak, na (razumnim) mladim svijet ostaje. Neće na nerazumnim !
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Feb 28, 2017 11:20 am

Evo malo iz vremeplova :
Attachments
1968..png
1968..png (5.07 KiB) Viewed 3449 times
9a2jg

Postby 9a3z » Tue Feb 28, 2017 9:16 pm

Je li tablica u Excelu gotova?
9a3z

Postby 9a2jg » Tue Feb 28, 2017 11:06 pm

Nije, ne stigne tvoj prijatel Hrle, sada je "ambasador" WRTC-a u Hrvatskoj. Pogodi šta mu je jedina zadaća, kao i ostalim "ambasadorima" ? Skupljati lovu.
Savez mu je najbliži, on već zna kako, Vanuatu, i ostale fore. Nekolicini sam rekao hoće li se kladiti da će u prijedlogu proračuna HRS-a za 2018.g. biti i stanoviti iznos za WRTC namjenu ? Znaš što su mi odgovorili ? Nećemo se kladiti, izgubili bismo, ziher ! Znači, nije jedino Koki pročita druga Excela & Co.Ltd.
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Mar 01, 2017 8:39 am

Koki šteta što se ne kladiš.Lipe šolde bi učinija. ;)

73,9A6R
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK