Pisao sam ja predsjedniku, sada je na njemu.
No, da se osvrnem na salve laži, sa HRS foruma. Odabrao sam pravi "biser", citiram
Jako puno, naš stav je da je on najviše odgovoran štoje AKL izgubio prostor i što AKL-a kakav je postojao više ne postoji)
Dakle, za one koji nisu od početka čitali ovaj forum, evo malo istine, ne kako je Koki prikazuje, nego kako piše u dokumentima, koje je Grad Split sukcesivno slao Radio klubu Ante Jonić, poslije Split.
Ponavljanje je majka učenja. Prvi dopis Grada Splita, upučen je u prvom kvartalu 1992', u doba dok sam ja bio na prvim crtama, u istočnoj Hercegovini, u sastavu 114 br.HV-e. U narečenom dopisu je otkazan Ugovor o najmu, između najmodavca, grada Splita, i najmoprimca, Radio kluba Ante Jonić (sada Split), bez prava žalbe.
Poslije su uslijedile opomene pred utuženje, zbog dugova prema najmodavcu, a točka na i je bila u 1999.g. kad je izrijekom zapovijeđeno iseljenje, i zapriječeno deložacijom.
Ja sam se vratio u Split u prosincu 2001.g. Zaista je "očito" da sam ja kriv za gubitak prostora !
Od te godine, do stvarnog deložiranja, tadašnji predsjednik kluba, i ja osobno, smo nebrojeno puta bili u Banovini, pokušavali ugovoriti sastanke s pročelnikom Pavićem, jedinom odgovornom osobom za dodjelu i/ili oduzimanje gradskih prostora udrugama i pojedincima, no redovito smo bili odbijani. Na naše pismene podneske, s zahtjevima , koji su, s naše strane, svaki put bili to manji, da bi na kraju molili za prostor A PPS-a, bez sanitarnog čvora, veličine 12 m2, nisu našli shodno ni odgovoriti.
Na stvarnu deložaciju smo došli, pozvani predsjednik kluba i ja, i nepozvani, narečeni 4NA i 2AA, jedan 10 godina bez plaćanja članarine, drugi više od 30. Zašto su došli, ja sam javno napisao moje mišljenje.
Sve gore napisano je dokumentirano, svako ko je zainteresiran može pogledati sve narečene dokumente, koji podupiru ove moje retke. Sve ostalo je širenje laži.
Normalno da je širenje laži da je narečeni odnio klupski linear kad je bila deložacija, istina je da je to bilo PUNO PRIJE od narečene deložacije, gdje , to samo on zna, legalni organi kluba NE. U arhivi kluba nema ni jedan jedini dokument da ga je on odnio po nalogu odgovorne osobe kluba, ili nešto slično.
Ista je stvar i sa prijemnikom Collins, po njegovim riječima ga je kupio od predsjednika kluba !!! Normalno da ovaj nije imao ovlasti prodati ga, a ovaj drugi je to itekako znao, Colins za 100 DM !
Poštena trgovina, ako ćemo se zajebavat.
Sve što napisah, i dokumentirano je. Od 1985.g. nemam nijednu ovlast u organima kluba, pogotovo ne svojstvo odgovorne osobe. Pažljivom čitatelju neće promaći da je za sve što zadesi jedan klub, ili Savez, ipak najodgovornija ODGOVORNA osoba kluba i/ili Saveza.
Sve ostalo je u sferi kibi-dabi, ili, za uspjehe je "zaslužan" X , a za sve neuspjehe Y.
Od ponedjeljka ću početi objavljivati dostupne dokumente, na ovom forumu. Onda će se definitivno nekima začepiti usta.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja