Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a2jg » Mon Jan 16, 2017 7:35 am

Nakon onoga šta je napisa da, citiram, "šta će davat novce lijenčinama i neradnicima", a poslije nego šta su se našli bivši članovi AKL-a, nazva san jednog od njih, govorin mu ja, šta ovi tzv. profesor baljezga, on ga ne pozna, ali je reka da mu je bolje da ga ne sretne. Lako je Emiru sa mnom, ja se samo nasmijem na njegove budaleštine, podmetanja, vrijeđanja, ostali su s kratkim fitiljem. A svaki od njih više efektivnog (i beneficiranog) staža od njega ! Ko je onda tu lud ?
Ja znan ko nije.

Kad ga čuješ, pitaj ga odakle mu i onih 266 DXCC zemalja ? Ja znam. A znaš i ti. Ali, to je druga tema, budemo i o tome, dugačka je 2017. godina...

Nema više Fažane, ni instruktaže...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Jan 16, 2017 8:43 am

Svi znamo gotovo sve o njemu,tako da ga ne triba mućat po ustima.Čim ga se spominje daje mu se neki značaj a on to ne zaslužuje.Da se razumimo,nikoga ne mrzim pa ni njega.Ja po...n na ove naše male naizgled nevažne RA stvari.Ne čuje nas na bandu,neće potvrdi vezu.To nije radioamater.Tako se ne ponaša ni "običan"smrtnik.Jer veza je veza pa ako i nisi u dobrim odnosima sa čovikom.Zar ga nije sram da mu pola EU govori da ga 9A6R ili 9A2JG zovu a on se pravi da nas ne čuje?! To je sramotno.Ali nažalost njemu se to nema za što uvatit.
Tako da je boje prestat diskutirat o barabi.Jer tu popravka nema.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Jan 16, 2017 8:53 am

Sve potpisujem, samo, ne odgovaran za druge, i tuđe postupke. Neko će ga prokinit, kad ga , bez razloga, zove i proziva, linčinon i neradnikom. Ali, i to je u redu, svakom po zasluzi.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Jan 19, 2017 6:44 pm

http://www.croatia-tickets.com/hr/event ... 19-30-sati

Jesu to uzeli naslov komedije sa ovog foruma ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Jan 20, 2017 7:45 am

Pita me čovik na bandu da je li to sad minjaju UKV managera kada je dao sraman prijedlog IO-a HRS-a o najmu na čukama vlasništvo OiV-a ? On je, jednostavno, poslužio svrsi, i potrošena je roba. Kao i mnoogi, koji su poslužili, a onda bili odbačeni ka stara krpa. Na žalost, mnogi toga još dan danas nisu svjesni. Neki jesu, ali ne haju.

Oni su se dogovorili, ispunili formu, predvidjeli baš ta sredstva u Fin. planu za 2017.g. , a onda, opet forme radi, dali zastupnicima na elektronsko glasovanje.

Spiska članova (još uvijek) nema. Zakaza excel.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Jan 21, 2017 10:19 am

Ako si mislio na to da je donesena odluka da se svima kojima je tijekom godina zabranjen pristup forumu sada opet dopusti pristup ali se ista odluka ne primjenjuje iz razloga što je trenutni WEB urednik uvjetovao da neće više obavljati tu funkciju ako se ista odluka sprovede, gdje se to može nazvati ucjena, onda si u pravu, griješim dušu. Nel se čovjek brani na forumu, ako može.

Jedini je Adam nazvao stvari svojim pravim imenom. Od muljanja do ucjene, je kratak put, ma koliko se nekom sa strane činio dugačak.
Jer, nekažnjeno blatiti nekog objedama koje su ničim utemeljene, i bez mogućnosti da se brani (na žalost uvijek oštećeni dođe u poziciju da se brani od suludih optužbi, ludih autora), nema dugi vijek.
U tom smislu su i poduzeti određeni pravni koraci, shodno Zakonu.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Jan 22, 2017 7:55 am

Spomenuti gospodin je bio zastupnik na Izbornoj skupštini HRS-a 12. studenoga 2016.
na kojoj nije zastupao sebe, nego klub 9A1AKL i sve njegove članove. Kako je to njegovo
javno zastupanje članova 9A1AKL izgledalo znaju svi koji su bili na toj skupštini. Usput,
za one koji možda nisu informirani, na toj istoj skupštini bio je predložen za Nadzorni
odbor HRS-a, ali na javnom glasanju nije dobio dovoljan broj glasova i nije izabran.

Zašto sam ovo napisao? Iako mislim da se problemi trebaj rješavati u vlastitoj kući,
a ne javno, sa grčem u želucu moram se složiti sa postupkom članova 9A1AKL.
Oni su jednostavno morali javno reagirati i ograditi se od javnih istupa njihovog člana
(i zastupnika) s kojim (istupima) se ne slažu i te njegove istupe, napisane izjave i sl.
smatraju netočnim. Ovo je presedan kojega je isprovocirao spomenuti i zato mislim da
je reakcija članova 9A1AKL bila jedina moguća i da njihov post ne bi trebao završiti u
košu. I, mislim da bi na tome trebalo završiti.

Negdje je bilo spomenuto da je Koki bolestan (valjda u izbrisanom postu?). Koki, znam
da ćeš ovo pročitati, ali ma što mislio, ja ti želim što skorije ozdravljenje, zdravlja i svako
dobro, ali sa tvojim stavovima o radioamaterizmu u Hrvatskoj se ne slažem. Nikad se
nismo upoznali (barem se ja ne sjećam), osim što smo imali dva QSO u domaćim
natjecanjima (oba CW i oba QSL !!!) i što smo raspravljali na forumu, ali ipak ću se
''drznuti'' i dati ti savjet: bavi se radioamaterizmom, radi QSO-e i skupljaj QSL-ke.
Organizacijske probleme prepusti mlađima. Ja i ti smo prestari za to, naše vrijeme prolazi.

73
Martin 9A2JK

Dragi Martine, poći ću od kraja, na tvoju, i još poneku žalost. Nisam bolestan u glavi, a i psihofizička mi je sprema zavidna, jer sam prije nekoliko mjeseci prošao detaljistički liječnički pregled, potrebit za produženje dozvole za oružje. Ako nisi znao, to je kompozit više pregleda, a jedan od njih, psihotest, je identičan onome koji moraju proći piloti vojnih zrakoplova.

Ne vjerujem ti da si ovaj forum čitao zadnji put prije godinu dana, ali ako si sam u to povjerovao, neka ti bude. Da ti ponovim, jer sam navikao da ti sugovornici po više puta ponavljaju istu stvar : Ono su BIVŠI članovi AKL-a, neki su zadnje članarine platili 1985.g, pa naovamo. Stoga te molim ne rabi sintagmu "članovi AKL-a".
Drago mi je da citiraš moj nastup na skupštini, no, opet manipuliraš, pa moram koristiti ispravak netočnih navoda. Da li je to , s tvoje strane, namjerno, to samo ti znaš.
Dakle, ja sam na skupštini, kao i na svim skupštinama, redovnim i izbornim, predstavljao RK Split. Ako ti pokušavaš to osporavati, onda imamo problem, ali u tvojoj glavi. Isuviše je puta (što ja brojim, samo za ovu skupštinu, tri) ured stručnih službi HRS-a, tražio izjašnjavanje odgovorne osobe kluba, pečat, potpis.
To je išlo toliko daleko da su i sami zastupnici nekoliko klubova protestirali, javno tvrdeći da je to nepotrebno, da se pravi cirkus, i sve u tom smislu. No, kako si bio na skupštini čuo si što je o tome rekao Nikola 5W. Sve potpisujem.
Što se tiče sadržaja, opet te moram demantirati, ni abera ne spominjem bez znanja, naputka, i odobrenja predsjednika kluba. On je za tebe i mene moralna vertikala, u obrani Hrvatske od 1990.g. , pa ako u njega sumnjaš, onda mu to i kaži, ali ti ne preporučujem, jer ovo što ti radiš nema veze s radioamaterstvom, nego s kućnim odgojem. Meti ispred svog praga, ne ispred tuđeg.

I , na kraju, ali ne i zadnje, jer je druženje s tobom priča koja traje, ovaj JEST na stanici 5 do 8 sati na dan, da porefan šta nisan u doba rata u Hrvatskoj i BiH, reintegraciji Podunavlja, i sl. Kako točno napisa, i naše veze su QSLL, valjda će Marija napisat i poslat 9A16P, ja san svoje odavno posla.

Čestitam ti blagdan sv. Vinka, popularno Vincekovo ! Vužgi !
9a2jg

Postby 9a4db » Sun Jan 22, 2017 8:27 pm

E ima dobre rađe za kuku & lele....
Telefonista skuplja tastere dok
savjetuje ga onaj koji je stručnjak za CB
a CW mu zna frend to je ka da on sam zna.... :mrgreen:
9a4db
Site Admin

Postby 9a2jg » Mon Jan 23, 2017 6:33 am

Jasno mi je da onima involviranima u rad HRS-a više odgovara da imaju 1000 klubova koji imaju po jednog člana, nego 50 udruga s po 20 članova, jer - veća je lova u pitanju, a broj članova u članicama isti (u ovom primjeru, 1000).
Možda je vrijeme da se razmisli pa da se kod sljedeće promjene Statuta i ta sitnica definira. Bio bi to obol demokraciji, kaj ne?
9A6AA

Profesore, ti si u tajništvu HRS-a ka i doma, tome nas povijest uči, kaj ne, provjeri čiji su prijedlozi i kritike bili došli na prijedlog novog (sada važečeg) statuta HRS-a. Samo od jedne osobe u RH, mene.
Ovo što ti pokušavaš raditi, demokraciji u inat, je puštanje magle, ili baraža, ipak podcjenjuješ inteligenciju RA u Hrvatskoj.
Imao si svoje šanse, od prijedloga za Statut, do odustajanja na prijavljenu diskusiju na izbornoj skupštini, od svake si odustao.
Puno je lakše biti hrabar za tipkovnicom, u toploj sobi , kaj ne ?

Nemoj Djani uvlačiti Zlatka,i CW, opet ćemo doć na brojku 266, iman ja toga u susidstvu, u tvojoj župi ;) .
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Jan 23, 2017 8:58 am

Ostavit će se on i FF-e.Isto ka i od IOCE i ostalog.Sindrom "Južni".

73,9A6R
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK