Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a2jg » Sat Jan 07, 2017 9:14 am

Đoko,
Baš si ti neka komična figura!
To što navodiš datume polaganje mojih ispita, baš ti hvala, mada me to uopće ne zanima. A koga i bi?
Znam da te veseli odgovarati na tvom forumu jer ovako s Renijem imaš osjećaj da ste na nekom lokalnom repetitoru: razgovarate k'o dva tukca a ostali vas slušaju.

Jeba te, ovo je ka Gradić Peyton, u nastavcima, samo se još nismo dogovorili ko je Allison McKenzie..., ima zemana. Dakle , Reni, vidiš ista spika, ka svojedobno Pero, sad ti je valjda jasno da je Emir, do zadnjeg dana, baš kao i Gumeni, drža stranu Peri, i sidija na dvi stolice...

I još nešto: Potpuno krivo si obaviješten o načinu kako se dodjelju sredstva u Gradu Zagrebu. Za potankosti javi se Bandiću.

Je, je, ja sam "krivo" obaviješten, ako ćemo se zajebavat. I ptičeki na granama po Zrinjevcu znaju da Lovrić spusti na ZARS, koji onda "reže", kako je ko u milosti... A ti si, eto, svojim zadnjim potezima učinija sve da budeš...

Ipak, tvoj najveći problem je što ste zadnje novce od grada dobili prije 17 godina jer su ljudi shvatili da takvi neradnici ništa ni ne zaslužuju.

Za kraj, (smeđi) šećer, ovaj "neradnik" je iša u mirovinu sa više od DVA PUTA više efektivnog staža od tebe, i dan danas zamrznem mirovinu ljeti, i radim, punim državi vreću, odakle Ti dobivaš istu.
Orden rada, dvije udarničke značke na saveznim akcijama, i nekoliko plaketa za lokalno udarništvo, su za tebe misaona imenica.

Nemoj mi više slat mail-ove, jer ti na njih ne odgovaram, nemoj se ugledat na komandanta Plastičnu puškicu.

I, ne prosipaj jeftinu demagogiju oko QSL-ki, jer te je svak pročita, samo što san ja jedini to javno napisa i opisa.
Svrstao si se u ešalon onih autokratskih doživotnih predsjednika radioklubova koji od vlastite silenosti ne šalju QSL-ke neistomišljenicima, ali, što ti ja to govorim, pa ti upravo plješčeš jednom od takvih, i pišeš apoteoze, za šaku kuna...

Šlos.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Jan 08, 2017 11:27 am

http://www.jutarnji.hr/life/zivotne-pri ... lmacija.hr

Kad sam čuo da je dobitnik iz Đurđevca, odma san pomislija na Martina, kako bi bilo lijepo da je dobio neko iz kluba, pa da štampaju i pošalju QSL-ke 9A16P (in return), kad ono - ćorak !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a3z » Sun Jan 08, 2017 11:40 am

Kako ono, svako treba ucinit malu stvar da pomogne onima koji dobivaju ogromne place a valjda za teslu nikad nisu culi.
Koki, sta mislis stvarno da je mahmutovic oportunist i da se boji ovih iz zars-a?
9a3z

Postby 9a2jg » Sun Jan 08, 2017 12:40 pm

Koki, sta mislis stvarno da je mahmutovic oportunist i da se boji ovih iz zars-a?

U životu nisam nikada ikoga tako etiketirao, no stojim na svojoj tvrdnji da je na njega (još na skupštini) neko utjecao, da odustane od diskusije ! Nije mi teško pogoditi tko ! Onaj isti kojem Emir aplaudira na "kozmičkom" uspjehu ekipe u nekom natjecanju.
No, umori se svak, plivati uzvodno, podizati koplje i helebardu kontra vjetrenjača, ipak je čovjek slabo biće, poklekne... Lakše je plivati niz vodu, dokazano...

Vidio si što mi piše, retke nedostojne jednog profesora, oni će nama "pokloniti" pare, ako nemamo za članarinu Savezu ! To, i etiketiranje "neradnicima", nije komuniciranje jednog profesora, dobitnika priznanja HZTK, predsjednika jednog radio kluba... To je prizeman, balkanski dijalog, karakterističan za mahalu, ne za komunikaciju u 21. vijeku.

I, da sve nije baš tako crno, svjedoči i njegov glas, kao zastupnika svog RK-a, na elektroničkom glasovanju, PROTIV Plana aktivnosti i Financijskog plana HRS-a za 2017.g.
http://www.hamradio.hr/download/Skupsti ... pisnik.pdf

Znači , čovjek je slabo biće, satkan od loših i dobrih stvari, i odluka.

P.S. Oni "neradnici" su svi dragovoljci Domovinskog rata, i svaki, pojedinačno, ima više radnog staža od njega, većina i duplo. Neka čitatelji prosude ko je radnik, a tko neradnik , ko je bio po prvim crtama, a ko cili rat grija ženi guzicu svaku večer.
9a2jg

Postby 9a3z » Sun Jan 08, 2017 1:13 pm

Pa po ovome ti pada teorija u vodu. Imenom i orezimenom orotiv.
Drugi, pa zar bije ivica vlasic clan izvrsnog odbra i suzdrzan???
Onda jos veci paradoks, iz osijeka i splita clanovi izvrsnog odbora a zastupnici tih klubova suzdrzani???

Hoces jos?
postoje interni mailovi izmedu predsjednika marka i hrvoja hrvota.
Druge clanove izvrsnog odbora uopce ne dozivljavaju.

Ima jos...
9a3z

Postby 9a2jg » Sun Jan 08, 2017 2:09 pm

Denis drogi, prijatel, ovaj se ne bavi teorijama, od zavjere, nadalje, nego (surovom) praksom.

Sve si pogrešno interpretira. Uzeću za primjer RK Marjan 9A1CBM. Šta ima veze šta je iz njihovog kluba odabran op. Jerko 9A3EME, u IO ? Nisu ga birali, ni predložili oni, jer, da je to bilo tako, onda bi to bilo i dokumentirano, a nije. Ovako, prema broju članova kluba, oni imaju pravo na dva zastupnika, od kojih je svaki pojedinačno, glasao po svojoj savjesti, i to je zakon u LA! Skidam kapu Željanu Kragiću, ne zato što je (kao i ja) glasao protiv, nego zato što ima svoje JA, svoje mišljenje.

Kod Ivice Vlašića je klub pogriješio što nije izabrao zamjenika zastupnika, pa bi se onda zastupnik i njegov zamjenik dogovorili koji će od njih dva glasati. Ja sam, u svom slučaju, nazvao svog predsjednika kluba (zastupnika) i pitao ga : Hočeš li ti glasati ? On mi je odgovorio: Ne, ti glasaj, po savjesti, kako najbolje znaš , i tako bi učinjeno.

Očeš još adekvatnih primjera ? Šta nisi uzeo RK Osijek za primjer ; dva zastupnika, Zlatko koji sjedi u IO bio ZA, Marijan protiv. To je istinska demokracija. Nije zaludu meni Marijan, tijekom skupštine, replicirao da je on PROČITAO materijale ! Da li to implicira da Zlatko NIJE, ili je glasao Za, jer su ga odabrali u IO, ne znam, ak baciš grah, dobit češ odgovore...

Kako to nisi uzeo za primjer sijaset klubova, koji , kao i tvoj, nisu potvrdili primitak materijala, pa ih se nije moglo staviti ni u suzdržane ?

Imaš i varaždinski primjer, gdje su potvrdili primitak materijala, jedan zastupnik bio ZA, drugi suzdržan, znači ni Zvonko ni Darko nisu htjeli odgovoriti.

Ima još masu primjera, s jednim zajedničkim nazivnikom, ljudi izbjegavaju da drugi vide kakvo im je mišljenje, ili ga nemaju, i ne glasuju.

Što se predsjednik , Mark i Hrvoje dogovaraju, to mene ne tangira. Ponavljam, u ovakvom nakaradnom načinu odabira članova IO-a predsjednik sam bira, pa, shodno kako sam prije pisao, oni su ODABRANI, nisu oni predstavnici Dalmacije, Istre ili Slavonije, oni su osobe za koje je predsjednik ošacovo da ih može misit, ka tijesto za kruh, ili sirnice, svejedno. Na njima je da pokažu da imaju svoje JA, ili ga nemaju. Oduvijek je bilo fikusa u IO-u, pisao sam o tome, pa me neki iz Istre nisu htjeli ni pozdraviti, jer su se prepoznali. Jebe me se, šta mi se neće javit.

Moga bi ovako, do prikosutra...
Ima, ne još, nego prikoviše...
Last edited by 9a2jg on Mon Jan 09, 2017 7:15 pm, edited 1 time in total.
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Jan 09, 2017 7:29 am

Ova, kineska nova godina je godina pijetla. Znači, Đurđevčanima je siguran sponzor za QSL-ke ? 9A17P ! Još ga nema u eteru.
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Jan 09, 2017 7:16 pm

A ni 9A16P još nije stigla, in return, seveda .
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Jan 15, 2017 8:41 am

Pozdravi Berta, 9A2UN. Zadnji puta smo se sreli prije cca 40 godina.

U Fažani. Na instruktaži... ?
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Jan 15, 2017 11:18 pm

Dobro je govorija Juratović na bandu:" Jednom Balija,vazda Balija."

73,9A6R
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK