Predsjednik kakvog članstvo zaslužuje

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Predsjednik kakvog članstvo zaslužuje

Postby 9a6r » Wed Nov 23, 2016 10:09 am

Brlja.

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Nov 28, 2016 10:15 am

http://www.hamradio.hr/index.php?option ... Itemid=562

Kako je očito da je Puki još predsjednik, onda je on, pretpostavljam, i nadalje, samoizabrani zastupnik HRS-a u skupštini HZTK ? Ili se novoizabrani predsjednik , slijedeći svoje prethodnike, tamo samoizabrao ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a3z » Mon Nov 28, 2016 10:28 pm

Mene je izabrala skupstina moje ztk u hztk
Nikad mi njje bilo.jasno kako.je on uspio.sebe samoinstalirati na sto.si ti prvi ukazao
9a3z

Postby 9a2jg » Tue Nov 29, 2016 7:16 am

Sam je sebe predložio, kao i aktualni predsjednik HRS-a sebe za kandidata za predsjednika u matičnom klubu od 6 članova ; nema ih ni za izabrat sve organe upravljanja i kontrolne organe !

Da ponovimo gradivo, aj se prisjeti, da li su kad ovce, razne fele, od pramenke , nadalje, bile ikad protiv kad bi neko predložio sam sebe ?
Ne muči možđane, ja ću ti reć, nikad niko protiv !
Dokaz ? Nema boljeg od odabira osoba u NO HRS-a ! Biser demokracije ! O poštovanju poslovnika, da ne govorim !
Sreća naša, pa postoji tonska snimka, službena , Save Golića i moja. Treći put i Bog pomaže.

To ti je nešto ala elektronsko glasovanje, brojanje tih glasova i kontrola. Močvare Floride...

A Puki ? On je mislio da će o nečemu odlučivati ! ;)
Podsjeća me na jednog mog RA iz Istre koji je odsjedio cijeli mandat u IO-u ne uzevši riječ, ne predloživši koju točku, ne daj Bože da bi ikad bio protiv...
Ka krava jalovica...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Dec 01, 2016 12:12 pm

http://www.hamradio.hr/index.php?option ... Itemid=102

Kako je razvidno iz nepismenog teksta, kojeg smo razotkrili, odmah po objavi, još uvijek visi inkriminirani naslov !
Njih ne smeta nepostojeća riječ "mandantno" , njima ne bode oči da treba stajati riječ godine, umjesto godina !?! Pišu kao da smo na Kosovu !
Ne služi se svak, ko se zove Hrvatom, hrvatskim jezikom, to je očito postalo notorno.
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Dec 02, 2016 7:42 am

Znači, točno je, čim dođu na posal, čitaju ovi forum ka Očenaš, tako i treba...
Prominili su pola, ona druga polovica dokazuje da jesu nepismeni, i da ne poznaju hrvatski standardni jezik.
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Dec 12, 2016 8:14 am

Đuka dela, naš predsjednik spava...
Attachments
CB.JPG
CB.JPG (56.19 KiB) Viewed 2839 times
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Dec 13, 2016 10:00 am

Kao "odgovor" na moj jučerašnji post, odma je osvanulo ovo : http://www.hamradio.hr/download/Zimski_ ... rogram.pdf !
Usporedio sam program sa Zvjezdanim selom, i našao poveznicu. Varate se, nije to tečaj za P razred, nego 4 sata kupanja DNEVNO !
Piše i da "dio troškova subvencionira HRS", ali ne i koliko. Ovako kako je napisano, od 1 do 99%, pustite mašti na volju. A tako je nezgrapno NAMJERNO napisano i u financijskom planu za 2017.g.
Na sve su mislili, samo da zastupnici i članstvo ne doznaju istinu ! Nije zaludu "šank na skupštini" bio na njihovoj strani sale ! Ruski model, davaj votke, poslije se ionako niko neće sjećati ničega.

Ima još...
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Dec 13, 2016 2:35 pm

Sve mogu razumit ali ovo KUPANJE u Orahovici i na ZSM nikako.Jesu li ti momci i cure toliko željni kupanja ili ovi voditelji nastave? :?
Volija bi na mi netko razjasni čemu to "famozno"kupanje :?: Umisto da u ovako kratkom,prekratkom tečaju,ispitu nauče još malo više o našem hobbyju oni ih vode na banjanje?!Ne vidim smisao tog svakodnevnog kupanja u bazenu.Da je tuširanje,još nekako.Ili su možda neki od njih slabi plivači pa su ih iz plivačkog Saveza zamolili za par sati obuke ;)

Ona serija "Lud,zbunjen,normalan"je tija san reć šta za ovo! GK :!:

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Dec 13, 2016 3:03 pm

Sve mogu razumit ali ovo KUPANJE u Orahovici i na ZSM nikako.

Ti Reni nike stvari nikako da shvatiš ! Jesi bija u JNA ? Jesi. Je li svaki lipi dan, za one šta su služili vojni rok na Jadranu, bija namijenjen za učenje neplivača ? Je. Znači, ništa se, ništa, prominilo nije.
Supstancu možeš promašiti, ali doć doma , po završenom služenju vojnog roka, ka neplivač, to se nije moglo dogodit. Taj stariji vodnik I klase koji ih je vodija na kolektivno učenje plivanja, bi bija kažnjen da se takva šta dogodi, odnosno, "kazna" bi se sastojala u tome što bi posta zastavnik par godin posli. Ako bi mu se, ne daj Bože, koji utopija, onda bi za "kaznu" dobija prekomandu u neuvjetni garnizon.

Pita san ja jednog roditelja, čije je dite bilo dva puta u ZSM, da oli mali nije naučija sve stilove, pa mora ponavljat ? A, šta je, je, Stobreč se "ubija" za naučit plivat, ideš sto metri de foro, još ti je more do pojasa. Ka da si na talijanskoj strani Jadrana !

Ajmo pinku stat na balun, odgovor na tvoje pitanje je jednostavan, da ukinu plivanje, morali bi se predavači uvatit posla, a onda bi i pizda vidila da ne moreš ništa naučit u 5 dana !
Baš ka ni u misec i po.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK