Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Postby 9a6r » Fri Dec 09, 2016 9:05 pm

Ajde Koki gledaj malo to i sa pozitivne strane.Nakon 20 i kusur godina Marjan će "izbacit"kojeg novog operatora.Ako ćemo se zahebavat.Možda bude i radija CW. :lol:
Ali nije taj postol na tu nogu.Znamo da je ovo jedini način da se dobije koja kinta jer je kasica prasica ZTK prazna a ovi moraju opravdat sredstva.A rad sa mladima "pokriva"dobivenu milostinju.Ovdje ću stat ne zato ća mi se neda pisat već mi idu na ovu stvar jer sam prije 20 godin pok.Jozi i Miki govorija da bez tečajeva i podmlatka nema opstanka kluba ! Ali onda san ja bija bedak a oni su sad puuuuno pametni.Moš mislit :!: :mrgreen:
ADIO

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Dec 10, 2016 7:58 am

Govorio bih protiv sebe, svog poslanja, aktivnosti, i rezultata, kad bih progovorio i riječ protiv tečajeva za RA operatora.

No, baš kao u Kapelskim kresovima, dođe ona čuvena riječ ALI. Ako oni ovo rade da povuču bar dio love, koju je Laureat s jatacima, izglasao na IO-u da se plaća klubovima za završene operatore, onda je to puko zadovoljavanje forme, poradi zarade.
Slažem se s tobom, da u ovom zadanom roku niko ne može izbacit kompletnog operatora.

Pero je 2006.g. organizirao zadnji sastanak svih dalmatinskih radioamatera, u mom klubu. Rezultat tog sastanka - NULA. Kad se sve razgrnulo, dokazalo se da je doša na putni nalog, usput, na putu prema Hvaru, via Milna. Mazanje oči radioamaterima, muktašenje po restoranima, putni nalozi, sve je to povijest.

Mislio sam da će nove mlade snage okrenuti novi list. Uvjeravali su me da član CIG-a i CBM-a ne može nego po utabanom putu, nisam htio vjerovati.

Nakon što je nevjerni Toma stavio prst u Isusove rane, reče Isus : Blaženi oni koji vjerovahu, a ne vidješe...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Dec 10, 2016 2:48 pm

Koki,znaš da ovaj ne govori ništa napamet nego promisli,produma u glavi pa napiše.A nisan kriv ća ih sve u dušu poznajem,cili njihov mentalni sklop,a i družija san se nažalost sa dosta njih tako da znan ća misle i kad spavaju.
Već sam dosta puta pisao da je kompletan Savez na krivim osnovama pa tako i prema klubovima.Za napravit neki pozitivan pomak triba sve od početka,na novim zdravim fundamentima.Jer ovo nije niti kapitalistički sistem a ni socijalistički.Mi sada imamo jedan mix koji kurza ne vridi.Triba sve od početka sa novim ljudima.Tek onda ima nade za boljitak.Ovo što sada imamo je KATASTROFA,puno gore nego dok se zvao SRH.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Dec 10, 2016 4:43 pm

Triba sve od početka sa novim ljudima.Tek onda ima nade za boljitak

A što misliš, zašto sam ja, jedini na protekloj izbornoj skupštini, tražio da NE izglasamo postojećem vodstvu razrješnicu, nego da se u primjerenom roku, konsenzusom , odaberu novi, ničim uprljani, ljudi, koji će voditi Savez ? Niko da me podrži ! Onda, kusajte što ste zakuhali, daleko vam lijepa kuća...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Dec 10, 2016 7:56 pm

Ovi sada ne mogu vodit kućni savjet u mojoj zgradi atroke će vodit HRS.Neka tu bozu prodaju onima priko Drine. ;)

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Dec 16, 2016 11:41 am

http://www.hamradio.hr/index.php/11-new ... hrs-7-2016

Reče pjesnik : Gdje ja stadoh, ti nastavi...

Ni bivše nam garniture nisu nikad "otkrivale" Dnevni red, što bi ova ? Pa, i nazvali su se "osobe kontinuiteta" ! Poslije ćemo samo čitati, ugovor sa OiV-ama, nagrada ovom podobniku, priznanje onom...
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Dec 18, 2016 12:04 pm

Javila se jučer OZNA iz Karlovca. Vele, naših iz HRS-a ni na vidiku. Iz zvučnika ori veza na CB-u. Tak i treba.
Trepča radi, Beograd se gradi...
9a2jg

Postby 9a3z » Sun Dec 18, 2016 1:23 pm

Bila je tajnica.
9a3z

Postby 9a2jg » Sun Dec 18, 2016 4:02 pm

Ako mi neko potvrdi da je ikada čuo na bandu, odnijet ću ga na leđima na vrh Sljemena.
Uređaj, antena, QSL karta, to su za nju misaone imenice.
Ali, nije ona kriva, kriv je Pero, zato je i dobio priznanje od HZTK.

A ne pada ti u oči da nijedne fotke iz Karlovca, a tamo je "naš" pasionirani član komandant Plastična puškica ? Sa skupštine isto nijedna fotka; ajde, to razumijem, vidile bi se one 4 boce žestice, ali, u Karlovcu, rodnom mu gradu, pa muk ? Morti, jer na slici ne bi bilo radioamatera , ki će ga znat ?
9a2jg

Postby 9a3z » Sun Dec 18, 2016 6:25 pm

Correction,
Pero nije dobio priznanje HZTK.
Zadnji Perin kontakt s HZTK-om bio je kad je maknut iz Izvršnog odbora HZTK. Bilo je to 2007. godine ako se dobro sjećam. Maknut.
Nego, jučer sam slučajno saznao da se novi predsjednik nije samoinstalirao u skupštinu HZTK te da je Puki i dalje tamo ustoličen. :mrgreen: Čovjek svašta dozna u kuloarima,
9a3z

PreviousNext

Return to PHRK