Politika na Balkanu

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Politika na Balkanu

Postby 9a6r » Wed Feb 04, 2015 5:58 pm

Evo pokušavam nakon posla dozvat K1N na 28 CW ali to će ići jako teško.Na 4 el.beama-monoband nema neki signal da razara.S čim oni rade i di su usmjereni mogu samo pretpostaviti.U tom log-u neće biti nešto EU postaja.Uglavnom rade Amerikance koji su najviše donirali.E lipi moj tako to ide. ;)
Je Koki,ojađeni smo svi kojima je ova sveta zemlja i jedina domovina na srcu.Onima kojima nije i koji je ne mogu u "štampu"zamolio bih ih da je napuste te pronađu neku drugu koja će im pasati.
A nas da ostave na miru da je izgradimo koliko budemo mogli i znali.Pa kakva bila da bila.
Ja se nisam niti borio za ovakovu.Po papirima nisam ni sudionik DR-a!
Nisam šovinist ali jesam nacionalist.Kome nešto nije jasno neka se posveti tim pojmovima.Ima u knjigama,na sveznajućem internetu nek se izvoli educirati.Nije sramota i pod stare dane učiti.Dapače.
Sinoć su lijepo rekli u emisiji"Otvoreno"da niko nije spomenuo KOS,vrhušku JNA i ostale nalogodavce tih zločina.Jedan je krepa nikidan u stranoj otađbini.
I drugi će za njim,polako....nadam se da će ih vrazi rastizat na onome svitu.
Nije genocid kad majka iz Škabrnje izgubi 3 sina,supruga i još desetak od rodbine.Kažu to je "samo" zločin!Ne rekoše VIŠE ZLOČINA jer se radi o 15-20 ljudi :cry:
E sad vidite u kojem mi to svijetu živimo i koliko vrijede naši životi?!
Onu stoku iz Haga bi do kraja života vuka na svoj trošak po cilome svitu(da imam novaca)po svim stratištima.Od Hrvatske,Bosne,Palestine,Ukrajine do Afrike i Dalekog Istoka i Kine. Do smrti ako triba.One koji bi progledali i pokajali se,pustija bi doma.
Nisu to ni ljudi ni suci,to su satrapi,antikristi kojima je Sotona zavladala.Gorit ćete u Paklu,nećete uteć Božjoj pravdi.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Feb 04, 2015 6:38 pm

Iako rijetko gledam TV, danas sam slučajno gledao i slušao izjavu našeg ministra pravosuđa, na povratku iz Haga. Neuvijeno je rekao da Hrvatska "pritišće" Srbiju da odabere, ili će ona sudit JNA vrhu (onima koji su još živi) , ili ćemo im mi suditi. Joker zovi je da, što je vidljivo, mogući hrvatski zabran, srbijanskom putu ka EU, ako se to ne učini.

Ohrabruje i početak suđenja za žrtve u Sotinu, na beogradskom Sudu za ratne zločine. Za vjerovati je da će pravda biti zadovoljena, nađeni mrtvi i nestali, i (relativan) mir najbližim.

Nema mira u regiji dok se ne zatvore sve priče, i nađu saznanja, o mrtvim i nestalim osobama. To je osnovno, a zatim dolazi povrat kulturnih dobara, te povrat otete privatne imovine, na svim stranama.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Feb 04, 2015 9:34 pm

Ja osobno u to ne vjerujem.Srbski narod prvo treba sredit svoju mitomaniju,zatim doživit katarzu pa se tek onda ev.s njima može nešto.U suprotnom ništa od toga.Oni su jednostavno takvi i tu nema puno pomoći.Ponavljam,ako oni sami sebi ne pomognu nitko im ne može,OK?
Osim toga oni nisu ratovali samo sa Hrvatima,zar ne?Mislim na razdoblje od 45 na ovamo!Pametnom dosta.Svaki komentar je suvišan.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Feb 05, 2015 8:11 am

Pokojni Ozren i ja smo, dok smo radili pod UNTAES-om, u Vukovaru , pokušali pomoći naći i saznati sudbine nekoliko ljudi koji su se vodili kao nestali, u Borovu, i u Vukovaru. Doživljavali smo odbijanje, prijetnje, ne samo verbalne, a pokušali su nas i likvidirati. To nas nije pokolebalo, imali smo neke pomake, saznanja, to prenijeli obiteljima i najbližima, no nisu bili zadovoljni, ni oni, a ni mi.
Većina tih potencijalnih "izvora" je uteklo prije dolaska hrvatske vlasti na to područje, tako da su postali nedostupni, kako ispitivanju, tako i pomoći pri nalaženju žrtava. Upravo lociranje grobnica, pojedinačnih i masovnih, i sudbina svih nestalih, je ključno pitanje, čiji odgovor(i) vodi ka mirnom suživotu svih stanovnika, hrvatskih državljana, tih područja.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Feb 06, 2015 1:40 pm

Ne znam ja zašto meni šalju poruke da je Đuka ranjen u gradu, gelerom granate u vrat ?
Imate, drugovi, braniteljske, i ine, forume, pa svoja saznanja i istine pišite tamo. Ne zaboravite se potpisati, a ne sakrivati se iza nick-a !
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Feb 13, 2015 4:53 pm

http://www.hztk.hr/clanci/natjecaji/obj ... -udrugama/

Tako i treba, u centru Zagreba prostor za 100 kuna, u Splitu za 418 kuna ! U šta si Švabo tuka ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Feb 15, 2015 5:50 pm

9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Feb 16, 2015 7:32 am

9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Feb 18, 2015 7:56 am

Slušam jutros Radio Split, našeg Boljanina (po porijeklu) voditelja - legendu, Jadrana Marinkovića, veli, čitajući vijesti, da je (već !) došlo do iskrenja na relaciji novoizabrana predsjednica - Vlada.
Naime, iz njezina stožera najavljuju da će ona doći na otvaranje radova na trogirskom mostu, a resorni ministar joj poručuje da se makne od toga !

Križ oko vrata, a zaboravlja se Isusovo učenje : Ne možeš žeti, što nisi sijao..
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Feb 20, 2015 1:27 pm

http://www.braconline.com.hr/bracke-vij ... rizam.html

Ni P od politike, čista ekologija...
Niko ne bu nas, u našem dvorištu...
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK