Gdje god pođeš, ti drvo zasadi, jer drvo je blagorodno, pa će da nagradi...
Davno je to piso Zmaj-Jova, ali je bezvremenski, danas , možda, aktualnije no ikada, kad niko s nikim ne divani...
Elem, dok dite ne proplače , mater sisu ne vadi.
Ja pito, ja dobio odgovor. Nije baš da sam skroz zadovoljan, ali, poklonjenom konju se ne gledaju zubi.
Dakle, administrativna djelatnica me ljubazno izvijestila da su SVIMA poslali materijale samo elektronskom poštom ! Ja se štipam za obraze, mijenjam đozluke, produžavam ruke, Anićev rječnik hrvatskog književnog jezika mi na dohvat ruke...
Oni napisaše na HRS web naslovnici, službeno, latinica, citiram : da će svim zastupnicima dostaviti materijale ! Podrazumijeva se, u tiskanom obliku, bar ja tako shvaćam materinji jezik !
I još nešto, čim mi je došao narečeni mail, odma je ovo što sam upravo citiro NESTALO sa HRS web naslovnice ! Majstori - opsjenari ! Balkanske primadone u marifetlucima !
Popis članarina po klubovima mi je još veća enigma. Ja dobi odgovor, pretpostavljam, matematički točan.
E, jebem ti Švabo majku, u šta si tuka, kako to onda na SLUŽBENOJ stranici stoje (još uvijek) podaci za 2014.g. ! Ko koga ovdje prca, a niko ne gušta ?
A da imam sumnji u brojeve članarina, imam, to je moje pravo. Ono što je najvažnije, nisam dobio, a tražio sam pismeno, s potpisom. Spisak članarina po klubovima, s imenom i prezimenom člana !
Jer, niko me, do daljnjeg, ne može uvjeriti da za jedan klub u istočnoj Slavoniji stoji cifra od 40 članova, a ja znam, i to potvrđeno, samo za JEDNOG ! Opet Potemkini ? Pa dosta mi je bilo dvije godine, pod UNTAES-om, laži, podvala i falsifikata, svih strana...
O uzdaničkim klubovima da ne počimam, esej bi se mogao napisati, a možda i hoću, do zasjedanja asembleje cijela hefta !