Predsjednik kakvog članstvo zaslužuje

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Predsjednik kakvog članstvo zaslužuje

Postby 9a6r » Mon Oct 31, 2016 8:27 pm

Uvik ima jedan markotić ! ;)

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Nov 02, 2016 9:58 am

Jučer kratin vrime, čitajući umotvorine Kandidata u pristupnoj besjedi. Svakome se on od predloženika za IO oće umiliti, Uzdanici za YOTA i WWYC, Matičiću za HSCW, Vlašiću nema za što, oni su u istom dealu u ZARS-u, prema tome, što naumi, on uvik ima većinu ruku ZA. Pa neće ih predlagat ako ne igra na sigurno !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Nov 03, 2016 6:13 pm

I tako nas šjor Tonći narajca bombastičnim naslovom Anatomija jednog morala I, i onda - muk.
Podsjeća me na Pernara, koji je počeja pizdit, onda je Kolinda poslala dugački crni auto po njega, da ga doveze na Pantovčak, na čašicu razgovora (slušanja).
Sve mi se pari da je, isto tako, od 9A2BX, posta 9A2RS...

A ja se taman obradova da ćemo, u ovom među vremenu, pred izbornu skupštinu, upotpunit svoje znanje, iz arsenala Dalmatinske 12 ! Posebno me zaintrigiralo ono rimsko jedan . Obećavalo je...
U najmanju ruku podsjećalo na martovske ide. U nastavcima. Ka recimo stripovi šta smo ih kupovali za dva dinara na trafiku, Nevina u ludnici, Grička vještica, Tajna krvavog mosta, Grof Monte Cristo.

Znači, uzdaj se u se, i u svoje kljuse, ka i uvik. Samo se bojin da mi Promet Makarska ne naplati overweight. Jebi ga, opet smo došli na Makarsku, Pivca, Djanija, vjerodajnice, 2007.godinu...

Zato trenutno vladajući idu na sigurno. Ne samo šta su tražili elektronski i pismonosno, ime onog koji će predstavljati klub, nego u paketu dokumenata, poslanih e-mailom, uvrstiše i tzv. evidencijski listić.
Da ne bi neko promijenio dres, u ciglih 20 dana ? Ili da se ne može prepoznat, nabacio botox ? Falsificirao, kao neki, 2007.g. ? Pomogla tajnica ?

Sve u svemu, ka da smo u Bosni, Fata je Fata, a dvaput je dvaput. Jebi ga, uvik Fata ostane prikraćena...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Nov 04, 2016 3:39 pm

Gledam spisak plaćenih članarina po klubovima. Za predsjedničkog će kandidata glasovat i oni gdje klub ima JEDNOG, DVA, ili TRI člana ! Ko koga tu zajebava ? Ko koga tu predstavlja ? Jedna plaćena članarina u klubu, i to se zove klub, ima pravo na glasovanje ! To se kod nas u Ercegovini zove štela, a od početka devedesetih, izborni inžinjering. Jeftićeva lista je za njih kindergarten.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Nov 06, 2016 7:00 am

Gledam i ne vjerujem svojim očima, da jedan totalni bedak , tipa Martin, uspije u trenutno jedinoj javnoj diskusiji na HRS forumu, odagnati sjedine sa jedine aktualne teme (izbori) , i navesti na diskusiju di je, a di nije, mjesto hrvatskom pleteru na logou Saveza. Naravno, kad ih jednom navuče, taj se ne skida, iduća je podtema ko je veći Rvat ? Već viđeno , devedesetih, samo stoka sitnog zuba uvik padne na isti štos.
Ono što je bezumni Martin radio 9 godina, radi sada, i, što je najgore, uspijeva mu ! Uspijeva mu jer je za sve u životu potrebno imati dvije strane koje se (ne)razumiju. Stoga bi se usudio reći da je i druga strana ista, tj. bez uma, ili ga nisu uključili.

A, dotle, vladajući delaju, što su zacrtali...
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Nov 07, 2016 3:09 pm

Pokazao sam "skraćeni izvještaj o prihodima i rashodima" čovjeku iz knjigovodstvene i računovodstvene struke. Pitao sam ga samo jedno pitanje : Da li može građanin-laik, bez obzira na stručnu spremu, išta razumjeti, što su mu servirali ? Odgovor je bio trenutan, i rezolutan : Nema šanse ! I onda, dometne, bez da sam ga ja išta pitao : Ovo je skraćeni pregled koji knjigovođe periodički pripreme za financijere.
Pametnima dosta ! Da li i zastupnicima ?

Prvi put, u neovisnoj Hrvatskoj, nijedan zastupnik neće razumit ništa, a odlučivat će, u točki 6. dnevnog reda, o razrješenju upravo onih koji su ovo zakukuljili i zamumuljili da se ne vide stvarna mjesta i namjena utroška !
Stvarno drže zastupnike za maloumne !

Alo Bing, ovdje brat, ima li mjesta u Remetincu ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Nov 08, 2016 7:21 am

Osnovno poslanje slugana tipa Martin je širenje defetizma i bezperspektivnosti, jer je "ionako sve odlučeno". Toliko nakarade u toliko malo riječi.

On bi sve "riješavao malim koracima". Slažem se sa Adamom i Emirom, povijest ljudskog roda nas to uči, iskorak naprijed je uvijek počimao revolucijom, od ubojstva Cezara , preko Francuske revolucije, ustankom u Srbu ili Brezovici, svejedno, Domovinskom ratu, kao najnovijoj potvrdi moje teze.

Na kojoj sam god bio skupštini, nisam čuo Martina da je uzeo riječ. Tamo mu nema "malih koraka". No, za tipkovnicom, svi su mislioci, Roberspierre mu nije ravan. Ti bolesnici, valjda , svršavaju kad pritisnu enter, jer su na vrlo čitani medij upravo istovarili još jedan FAP svojih "umotvorina".

Nisam defetist, naprotiv, ali se pribojavam, ne poslovične hrvatske (skupštinske) šutnje, nego činjenice da su se ljudi (zastupnici) zatvorili u školjku, u kojoj se, i, iz koje se, ništa ne čuje. Taj autističan odnos ne može voditi boljitku i napretku pokreta i HRS-a.

Uvik ponavljan, da je oni reka, da je njegova teta Roža, pri rata imala kažin, i, kad nije iša posal, nikad nije minjala zanat, nego kurbe !

U ovom slučaju, opetovano, kurve su namistili da ovce ponovo biraju kurve, da bi one prve kurve i dalje vladale. Ne javno, ali stvarno.

Ako dopustite da vas i ovi put zajebu, ne da niste dostojni zvati se radioamater, nego se ne smijete zvati ljudi, jer čovjeka, pogotovo muškarca, prve osobine koje ga rese jesu čast , ponos , borba za istinu i pravdu.

Egalite, fraternite, liberte...
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Nov 08, 2016 3:47 pm

Temeljem članka 39. i 45. Statuta Hrvatskoga radioamaterskog saveza predsjednik HRS-a saziva 5. / 2016. redovnu sjednicu Izvršnog odbora HRS-a, koja će se održati u subotu 12. studenog 2016. godine u Zagrebu, Dalmatinska 12/II kat u 10.00 sati

Jel' ovo oće progurat deal sa OiV, dok su još u istom, jednoumnom, sazivu ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Nov 09, 2016 6:44 am

Trump vodi, 244 : 197.
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Nov 09, 2016 9:48 am

Trump pobjednik !
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK