Kako da pomognemo sebi

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kako da pomognemo sebi

Postby 9a2jg » Sun Oct 16, 2016 1:58 pm

Željko,

kao zastupnik u Skupštini postavio bih ti (za početak) jedno pitanje :

S obzirom da nisi bio u stanju kvalitetno obavljati niti posao KV managera (a i komunikacija sa suradnicima je bila katastrofa) kako onda misliš kvalitetno obavljati posao predsjednika HRS-a ?

Ivo, puno brate pitaš, za prvo pitanje !

Znaš kako moraš, ka oko čira na guzici, okolo kole, pa majka šeta po krovu, pa majka se oklizla, pa majka završila na Hitnoj, znaš već kako oni dobar vic ide...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a7zz » Sun Oct 16, 2016 2:35 pm

Kao kandidat za predsjednika predlažem ove članove IO:

9A0W, 9A2EU, 9A2G, 9A3EME, 9A6XX, 9A8A i 9A2R tj ja.

Sa čim ovoga zaprašuju?
9a7zz

Postby 9a2jg » Sun Oct 16, 2016 3:09 pm

Dobra mu je ova fora, citiram, "tj ja". Ovo je skraćena verzija izreke : Država, to sam ja !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Oct 18, 2016 4:33 pm

Ako čekate da vam HRS objavi koje su došle kandidature, načekati ćete se. Nisu nikada objavili ni puno važnije stvari. Sve se dela ispod stola. Naviklo, brajo...
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Oct 19, 2016 11:16 am

Vrag mio ne da mira, ali moram se složit s puno toga...

Ne bih baš tražio tajnika među računovođama, mislim da taj outsource ne bi previše koštao HRS, kad sam ja za firmu plaćao 1200 kn/mj za 1 M kn godišnjeg prometa.

Ali izmještanje s ove adrese na neku gdje se ako ništa može pristojno doći, to da, i to u 3x3 m, a za tajnika koji bi usput vodio i web itd dosta je i pola radnog vremena. Da ne kažem da bi ukinuo sastanke IO u ovom obliku, uz svu silu komunikacija koja nam stoji na raspolaganju.

MOžda sam previše anakron, ali prije +30 godina UKB komisija SRH se nalazila na 80 m LSB, a pred koju godinu RADIO HRS imao je mislim 1.5 formalnih sastanaka uredništva - jedan cijeli na preuzimanju dužnosti i polovicu u Kraljevici kad je pola ljudi bilo odsutno tijelom, a prisutna polovica i duhom :D, a motiv je bio što smo ionako bili na mjestu lica, pa kao eto itd...

Proces donošenja odluka, a o tome se u osnovi radi, nipošto nije vezan za fizičko prisustvo, pa ne krojim valjda odijelo po mjeri?

Naravno, dok nama koji o sebi imamo jako visoko mišljenje ovakve sitnice doputuju iz guzice u glavu, proći će još dosta vremena.

Odgovorno tvrdim da bi s 2000 članova koji plaćaju razumnu članarinu i za to dobiju odgovarajući servis takav HRS bio posve samodostatan i bilo bi me baš briga hoće li me neki birokratić iz HZTK gledati milom ili silom, jer bi se za novce s pametnim programima mogli izboriti i sa strane.

Jebi ga , Đuro, taman ga ja jutros pohvalim, on opet zasere motku, do balčaka...

Drug Gumeni stalno gubi iz vida jednu OSNOVNU stvar, a to je da HRS nije u zgradi Dalmatinske 12 gost, ni stanar, nego OSNIVAČ, i to odmah poslije rata, zahvaljujući nekolicini radio klubova, koji su osnovani odmah po oslobađanju Trsta, među kojima je i moj matični klub.

Druga je stvar što su se svi dosadašnji predsjednici ponašali ponizno prema Faraonu, u stilu, najmoprimac-najmodavac. Naravno da su dio naknade sulude zaštite zaštitara na ulazu zgrade plaćali , ni krivi ni dužni, i radioamateri ! O cijeni knjigovodstvenog servisa sam pisao, mnogo puta, nikad odjeka, sada drug Gumeni otkriva neukom rvaskom puku toplu vodu. Kategorija najma prostora, za normalne ljude i odnose, ne bi trebala ni postojati.
Osnivači su kokoš, a HZTK jaje, iako su se svi sudionici, zadnjih 25 godina, ponašali obrnuto.

Ali, što je najvažnije, kad je bio vakat, NI ON NIJE napisao, doslovce, ni slova, u svezi izmjena Statuta, a o legalnosti izglasavanja istog elektronskim putem bi se mogao napisati esej !
Sve je on to odšutio, uredno, kao i uvijek, da bi sada sam sebe kostimirao u ulogu Mesije, koji će neukima otvorit oči !
Jadno, i prekasno.
9a2jg

Postby 9a4db » Wed Oct 19, 2016 12:43 pm

Još je bolje ono da bi on sada pustio onaj zaposjednuti Forum, niz vodu...
kada navada pendrečenja ništa dobrog nije napravila onda je dobar
i poslije njega potop :mrgreen:
9a4db
Site Admin

Postby 9a2jg » Wed Oct 19, 2016 12:52 pm

Apsolutno točno, Djani, pendrečenje nije nikad nikome dobra donijelo, samo, u odsustvu volje za dijalogom, sve vlasti posegnu za pendrekom, kao, tobože, kratkoročnom mjerom, dok se ne "stabiliziraju", poslije to redovito postane model opstanka vlasti koja se odnarodila.

Naš Pendrek-bači laže čim otvori usta, a totalno je dvoličan, gdje god se moglo legalno i demokratski utjecati na nekativne tokove u D-12, nije maknuo ni nožnim prstom, a sada, sipa "recepte" za ozdravljenje, ko iz rukava.

Što se nije javio kad sam ja javno pozivao na organiziranu tužbu glede elektronskih (nelegalnih) izjašnjavanja ? Ima penziju bar dvaput veću od moje ! Nisu meni, ko i njemu , rekli da upišem, koliko mi treba, nego su me i na ono malo, svi zakidali.

Njemu i sada kapa, jer aktivnost nikad ne staje, samo se ciljevi i metode mijenjaju, u hodu...

A ovo, šta on pizdi po forumu, sa kojega je za vladajuće tjerao i istjerao sve slobodomisleće, to su samo mamci za "obradu" i širenje mreže...

No, ima zemana...

P.S. Ne upitaste se, kako to, njega ovako "pametnog" nije nijedan matični klub delegirao za svog zastupnika ? Prokužili ga..
9a2jg

Postby 9a7zz » Wed Oct 19, 2016 11:24 pm

Još me jedno zanima?Tko od ovih predloženih od strane ovoga nesposobnjakovića ima obraza da se prihvati?Vidim barem 2 znaka koji su NULA od ljudi.Samim tim su i NULA od radioamatera.Neki nemaju ni svoj vokac a neki lažu čim zinu.Licemjeri !A koliki tek kreten moraš biti da digneš ruku za njih!
9a7zz

Postby 9a3z » Thu Oct 20, 2016 6:42 am

Prica se da ima drustvenu opemu doma. Koki zna za (ne)postojanje reversa. :mrgreen:
9a3z

Postby 9a2jg » Thu Oct 20, 2016 7:05 am

Za sve je potrebno dvoje, onaj koji mažnjava, i onaj koji mu to omogućuje.
Uvijek citiram onu šiptarsku poslovicu da nije ubojica onaj koji poteže oroz, nego onaj koji je dao metak.

Kad bi došlo na skupštinu samo pola od onih koji su mi "u povjerenju" rekli šta je sve Kandidat neovlašteno koristio od HRS-ovih MTS-a, bavili bi se samo time, a onda bi bili zeru do skupštine tipa ronilačka.
Otiša je Ante, tek sad uviđam širinu njegovih proročanskih riječi : Nemojte da bude kao na ronilačkoj skupštini !

Spisak nezakonitih i amoralnih djela Pukija, na mjestu i u funkciji predsjednika HRS-a je podugačak, zar ste i na trenutak posumnjali da su isti i oni koje je on instalirao, koji uživaju "njegovo puno povjerenje" !
Problem je, shodno evoluciji, da učenik uvijek nadmaši učitelja.

Problem su i nezadovoljni radnici. Oni govore. A , to je dobro, bolje ikad, nego nikad. Jer prljavo rublje, podržano kosturima iz ormara u D-12, se pomalo objavljuje javnosti. Neka. Do Martinja je dugo.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK