Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a6r » Sun Sep 11, 2016 1:23 pm

Lakše nekome metar u guzicu uđe nego centimetar u mozak :lol: :lol:

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Sep 12, 2016 1:43 pm

U tom kontekstu 9a2r je idealan izbor i zato ga treba ignorirati do daske.

Skonen jedan dan do Splita, odma nered i sranje... Nisam mogao ne citirati našeg džepnog umnika, druga Gorana.

Dakle, ne treba biti vele ti pametan za ustvrditi da je u HRS-u odavno negacija negacije. Predsjednik je imenovao Pilata podpredsjednikom, a tri godine mu nije napisao nikakav program za KV, kako za aktivnost, tako za dobit lovu.
Što je najgore, Puki nije propustio nijednu službenu priliku da to sam javno kaže ! Ko je ovdje lud, a ko zbunjen ? On ga imenovao, a godinama tvrdi da ne radi pravo i dobro !

Danas mi čovik u Splitu reče, isto ovo što Gogo napisa, bit će Pilat, jer je on lutka na koncu !

Jezik prigrizli !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Sep 12, 2016 2:43 pm

U tovara gospodara ni tičjega mlika ne fali :!: :x

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Sep 13, 2016 5:22 am

Tako je naš Savez izgubio status radio amatera u HZTK.
Dali je IO ovlastio našeg Predsjednika za suradnju sa HSCB-om ili je to on radio sam?

Bravo Štef !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Sep 13, 2016 6:52 am

Ovo je posal ! Nisu se elektroni od prethodnog posta ni smirili, zvrči telefon. Veli pajdaš iz metropole : Koki i Štef, dva stara bedaka ! Pa zar nije Puki za tu rabotu, za nagradu , dobio mjesto u skupštini HZTK ?
Zar im nije Krešo pisao programe, kako rada, tako i projekata, i za to bio nagrađen "društvenim priznanjem" ?
Zar nije Nikola o njihovom trošku putovao, od Južne Afrike, preko Kosova i Metohije, do Estonije ?
Zar nije ova sitna boranija putovala , od Bugarske, preko Mađarske, do Pordenone-a i F-hafena ?

Znači, svi koji se busaju u prsa junačka da su "elita rvaskog radioamaterizma" su umočili prste u pekmez kojeg je skuho Ante ! Ante ošo, mi kusamo posljedice, baš kao i u slučaju Severinac !

Lijepo mene "opra" pajdo iz metropole, nasapuna mi glavu, bez šampona, nasabajle...

I to meni, šta ne mučin, moš mislit koliko bi trebalo trljat ove ostale glave, šta (standardno) muče ?

Ali, u svemu tome ima i jedan lajtmotiv, naše Službe nikad ne spavaju. Vidiš kako umirovljeni pripadnici Službe uvijek promptno reagiraju tj. šta, uvijek su budni. Da koji elemenat ne iskoči iz škatule.

Bude veselo...
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Sep 14, 2016 8:47 am

9A3DZK pozdrav,

reci ti nama gdje si ti polagao svoju radioamatersku kategoriju, tko ti je bio mentor a tko u komisiji ?

Nakon toga, ja ću ti objasniti gdje ti vidiš problem kojega u stvarnosti nema i naravno, kako taj problem jednostavno riješiti (koji ni ne postoji) .

QV

Naravno da mladić nije odgovorio, jer se, očigledno , sramio reći da je iz 1CIG. Kako tzv. mentori i doživotni predsjednici siju, tako i žanju. Na žalost, mladi ljudi ostaju, u startu, uskraćeni za neka znanja koja bi trebali znati.
I žena nosi dite devet miseci, tako se ne može skovat operator za 5 radnih dana.
Jedva da nauči kraul i prsno...
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Sep 15, 2016 7:41 am

http://www.hamradio.hr/index.php?option ... Itemid=564

Sve me više ljudi "uvjerava" da vodstvo HRS-a smišljeno i planski ne objavljuje podatak o plaćenim članarinama i broju članova po klubovima za 2015.g. a sve kako bi mogli manipulirati brojem zastupnika.

Drugovi moji, ne morate me uvjeravati, ja ZNAM da je to tako, jer NIKADA nije javno objavljena lista klubova s imenom i prezimenom zastupnika i njegovog (ih) zamjenika. To se dobije , u materijalima za skupštinu, na samoj skupštini, ko da je strogo pov.
Baš kao što poslovica kaže, da moreš Bosanca istrat iz Bosne, Bosnu iz Bosanca nikada ! Tako je i sa ovim fosilima, ne moreš ti birokratsko-etatistički mentalitet istrat iz njih, da se krunom kruniš !
Zaludu su skičale, i Savka i Latinka, prije 48 godina, ja ih slušo , obadvije, odvojeno, uživo, isti su problemi, iste sheme, samo promijeni tri stvari, vrstu organizacije, imena i datum.

Zato hrvatska šutnja, zato su ljudi bezvoljni, apatični, i čini im se da je sve uzalud.
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Sep 16, 2016 9:50 am

Ima više od godinu dana da su radioamateri, obični članovi, kakav sam i sam, "otkrili" da nas nema u nomenklaturi udruga u Hrvatskoj !

Od tada do danas, po svim saznanjima, stručna služba HRS-a, predsjednik i ostali samozvani "umnici i odličnici" nisu učinili NIŠTA da se to izmijeni. A mogli su, trebali su, i morali su.
Ako ne za ništa, onda barem da opravdaju svoju visoku plaću.
Ili funkciju.

Odakle im obraza ponovo se kandidirati, raditi bezočne kadrovske križaljke, i konstantno mutiti vodu ? Definitivno ga nemaju, odavno.

Nema nama do Zagorca.

Treba nama preko rijeke.
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Sep 16, 2016 3:57 pm

Ko da su oni čuli za riči OBRAZ,ČAST,VJERA,DOSTOJANSTVO.To je smeće koji je plimni val 90-tih izbacija i sad smrdi da nemoš izdurat. :x

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Sep 17, 2016 9:36 am

Jučer su klubovi inpoštali zadnje vjerodajnice, sve kako bi zadovoljili birokrate u D-12. Znači, od ponediljka počima kužina a la nacional (balkanske tipe).

Što je najvažnije, ONI ne poštuju zakon i proceduru. Jer, svi klubovi koji su usklađivali svoje Statute s novim zakonom su imali skupštine u zadnju godinu - dvije. Na toj su skupštini, između ostalih, birali i svog zastupnika i njegovog zamjenika u skupštini HRS-a. Njegov(i) mandat je do kada mu ga je dala skupština kluba, a to je negdje u polovici perioda za koje HRS traži imenovanje klupskog zastupnika !
Totalni nonsens !
Jer, tko kaže da, kada do cca dvije godine klubovi budu imali ponovo svoju izbornu skupštinu, neće biti izabrani neki novi klinci i klinceze, sukladno novoizabranim tijelima kluba ?

Još jednom, stručna služba HRS-a, u ništa, te sveukupno, do sada, ima nula punata.

Dokle ?
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK