Politika na Balkanu

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Politika na Balkanu

Postby 9a6r » Wed Sep 07, 2016 12:54 pm

Neznam iz kog razloga ali i oni mi se ne javljaju? Koji je razlog :?:
U ničije političke stavove se nisan miša!Znam detektirat ateistu od vjernika.I tvrdim da ovi prvi na moju žalost upravljaju ovim našim ovozemaljskim životima.
Nemože se služit dva gospodara.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Sep 07, 2016 2:22 pm

Doša san najranije u Supetar, i prvo šta san ugleda je plakat HSP Paraga ! Gledan di je Renijevo ime na listi, i tek onda se sitin da tri neovisne HSP liste plus jedna desničarska, imaju isti nazivnik.

http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti ... -hrvatskoj

Do dvi ure san obaša cilo misto deset puti, nigdi bandiri, stranačkih obilježja, skupova... Dođen u čekaonu prid liječničku ordinaciju, u po ure, sve san sazna. I ko je kreja šolde na Hvaru , namijenjene kupnji oružja, ko nelegalno kupuje i gradi u Basinu, ko je kreja u Supetar, ko u Sinj, ko u Split.
Interesantno, govore samo penšjunati ! Ovi ča su još u radni odnos, ili, Bože mi prosti, nezaposleni, ka meni ćer, oni mučidu, gledaju prida se, ka da su ebete, ili zombiji ! Muka mi ih je i gledat.

Ka da gledan zastupnike u HRS skupštini.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Sep 07, 2016 4:13 pm

Puno se ljudi prodaje pod Pravaše.Kao uvik žito triba razabrati od kukolja.

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Sep 08, 2016 8:44 am

Majke ti Božje, ja u pretinac, pretinac pun ! Mislin se ja, opoštenija se Marinko, kad gurnen ruku, ono po kila promičbenog materijala HDZ-a, na svakome listu piše : Plenković pobjeđuje !

Mora bit da su in stratezi kupovali kristalne kugle u istoj China butigi di i drug Goran, pa su, svi skupa, odjedanput, postali jako vidoviti.

Bidan HDZ, istrošija se ; neće Puki i njegova momčad, oni, ka i zadnja dva puta, obilato koriste resurse HRS-a, ka da in ga je ćaća ostavija u oporuci. Država , to sam ja, je parola koja tamo stoluje još od Perinog predsjednikovanja.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Sep 08, 2016 9:35 am

Posla san ti E-mail.Sve ti tamo piše.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Sep 08, 2016 9:42 am

Nisi jedini koji mi ga je posla. Sve znan, i sve san razumija...
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Sep 08, 2016 10:01 am

Normalno da si razumija.Pače sve to i znaš.Situacija nažalost nije nimalo ružičasta.Ali valjda tako triba biti inače bi bilo drugačije,kako Bog zapovida.
Kako što ja često naglašavam..na lošim,trošnim fundamentima neda se ništa dobro novo izgraditi.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Sep 09, 2016 10:10 am

Obvezu plaćanja javne televizije treba preuzeti hrvatska država, odnosno građane treba osloboditi plaćanja RTV pristojbe. Hrvatska radiotelevizija niti je javni servis, niti je u službi građana. Građani Republike Hrvatske iz svojeg džepa izdvajaju ukupno milijardu i dvjesto milijuna kuna. Hrvatskoj treba manja, jeftinija, efikasnija i poštenija radio-televizija koja će se financirati iz državnog proračuna kao istinski servis građana sa sadržajima od javnog interesa“

Još kad ovo ne bi bilo samo u predizborno-promičbene svrhe, još nekako, ali, puno je kondicionala budućih u ovoj rečenici...
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Sep 10, 2016 12:51 pm

Udbino izvješće donosi niz detalja s toga sastanka, na kojemu je kardinal Kuharić održao gorljiv domoljubni govor, no među sudionicima sastanka bio je i jedan koji je u torbi držao Udbin prislušni uređaj...

Mini UHER...

Riječ je o tajnom prisluškivanju sastanka hrvatskih biskupa u Nadbiskupskom duhovnom stolu u Zagrebu 10. veljače 1990., samo dva i pol mjeseca prije izbora, gdje su prelati, s kardinalom Franjom Kuharićem na čelu, odlučivali kako će se Crkva, kao stožer antikomunističke oporbe, ponašati u sudbonosnim promjenama – koju će stranku i kakav program poduprijeti.

Tada biskupi još nisu bili odlučili kome će se prikloniti, da li Tuđmanovu HDZ-u, Veseličinu HDS-u ili nekome trećem. “Svećenici trebaju poticati vjernike da obavezno iziđu na izbore”, zaključili su. “Službeno im ne smiju sugerirati direktno za koga da glasuju, ali privatno smiju. Važno je samo jedno: da ljudi ne daju glas komunistima.”

Udbino izvješće donosi niz detalja s toga sastanka, na kojemu je kardinal Kuharić održao gorljiv domoljubni govor, no među sudionicima sastanka bio je i jedan koji je u torbi držao Udbin prislušni uređaj...

Znači, od mladosti pa do groba, sveprisutno je UDBA-ino doba...
Lijepa rečenica za spomenar.
OZNA sve dozna.
Last edited by 9a2jg on Sun Sep 11, 2016 6:05 am, edited 1 time in total.
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Sep 10, 2016 7:44 pm

Majke ti Božje Bistričke--- kako god okreneš dođeš na udbu i UHER. :lol:
Čudi me kako nisu koji ruski rabili :?: :roll:

73,9A6R
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK