Mene uvijek, i nanovo, fascinira kako se tamo javljaju pravdoljubivi i istinoljubivi tipovi, a ti isti, ili njihovi zastupnici, na skupštini - šute ! Jesu li to doma na pivi, škropecu, ili mirogojčeku, ne znam, što im to od doma daje kuražu, samo znam da na skupštini redovito čujem - MUK !
Znam da je lakše imati nasuprot sebi tipkovnicu, nego žive ljude, ali , majku mu staru, ovako falše osobe, odavno ne sretoh.
Imajući sve to u vidu, točno imamo ono što je rezultat takvog ponašanja.
Poslovica kaže da imamo vlast kakvu smo zaslužili. Možda je autor poslovice mislio na političku vlast, na državnom nivou, zasigurno, no mi, volonteri, hobisti, i, što me posebno ljuti, iznadprosječno pametni, dozvoljavamo da nas vode iznadprosječno glupi. Vode u očitu propast, u kojoj već jesmo, samo većina nije toga ni svjesna.
Ne postojimo na papiru, zahvaljujući predsjedniku, tajnici, IO-u i časnicima za vezu (s Merkurom, morti ? ), kako da je onda očekivani slijed prihvaćanja u društvu ?
A ovaj cirkus u tijeku, oko izborne skupštine, kakva Fata s Baš-čaršije, bolji oni bosanski lonac zakuvaju , od nje...
Tek smo na predjelu, gdje su tufahije i baklave.......