Morat cu se malo udaljiti.od teme. Mozda ooet bez opomena ili.bodova dobijem zabranu logiranja na web. Ali neka.
Pod.sintagmom rad hrsova vodstva uopce ovaj put nisam mislio na to da neko odozgora nareduje da se nekom opali samarcina, citaj kazna iliti.bodovi.
Rad hrsova vodstva je ono kad predsjdnik na skupstini kaze, postoji i tonski zapis, da ce u lipnju poceti procdura za izbornu ekupstinu orema klubovima i da ce u rujnu biti izborna skupstina.
I onda to.isto vodstvo iliti oredsjednik ono sto.je rekao pred zastupnicima odluci ne provesti.
Eto, ja sam na to mislio i vidim da ti je trebalo zorno objasniti jer ne hidas na skupstine i ne znas kako to vodstvo hrsa radi. Zato sam svjesno otisao u off topic.
Posljednja dva posta od 9A6XX i 9A3Z završila su u košu jer su totalno van teme i usmjeravaju diskusiju u neku sasvim drugu temu.
Niti jedan od dvojice autora postova nije pretrpio nikakve sankcije niti mu je blokirano pisanje na forumu. Sve je (osim sadržaja koša) ostalo isto kao i prije pisanja navedenih tekstića
Sve ostalo su neistine.
Ako pitate tajnicu i članove IO svi će reći da ne čitaju forum. Po mom malom mišljenju nitko ne govori istinu. Svi čitaju forum ali ne žele to priznati. Jer ako priznaju da čitaju forum a ne reagiraju na probleme koje iznose članovi onda ne rade svoj posao. E, to već ima neke veze sa temom.
Users browsing this forum: Google [Bot] and 9 guests