Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a2jg » Wed Jul 27, 2016 1:53 pm

Je, to je ona bračka sintagma, za dom spremni, za doma parićani.

Problem je što mali broj ljudi zna kako je nastala. Dok su držali pričuvne položaje na Velebitu, neki su, preko svojte šta je ostala doma, sakupljali potpise za peticiju, da se vrate na škoj, jer su , tobože, priko potrebni turističkom sektoru ! I bog zna da je onda turizam bio na povijesnom minimumu, na ovim prostorima.

To su učinili, neovisno jedan o drugome, hvarska jedinica, i jedna od bračkih bojni. Ne moran ti pričat kako je finilo. Da cirkus bude najveći, nekoliko inicijatora i potpisnika te peticije je priskrbilo i (falše) potvrde o stečenoj invalidnosti na tim pričuvnim položajima, di nisu ni metka opalili ! Osobno ih poznam !

Duga i mučna priča, na koju se svi pravi i istinski branitelji Hrvatske naježe...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jul 27, 2016 2:18 pm

Znam i ja nekoliko njih.Nije mi to novost.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a6r » Sun Jul 31, 2016 4:16 pm

U današnjoj Slobodnoj Dalmaciji na strani 19 piše par slova o ljetnoj školi Zvjezdano selo Mosor.Spominju se razne radionice ali ne i radioamaterska!Možda se od nje odustalo nakon naših kritika?

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Jul 31, 2016 6:53 pm

Ma pazi, osobno nemam ništa protiv, ali, od početka je stavljeno na krive osnove. Oni koji su uvjeravali "neuke" RA mase u Rvata, da se za pet dana može završit tečaj, šesti dan polagat, i isti dan radit veze, su mahom potekli sa CB-a. Oni su svoje poglede, stavove i svjetonazor pokušali preliti na radioamatersku djelatnost, ali ih nije baš nešto išlo. Veća je bila satnica za plivanje nego za radiooperatorstvo.

O svemu bi se tome dalo pričati, nadugo i naširoko, di je podobnije, u Kraljevici, ili na Mosoru, ali zajednički nazivnik poražava, to nije osmišljeno da dica STVARNO nešto nauče, nego da pojedinci dobiju JOŠ JEDNO društveno priznanje, i pripadajuće (društvene) novce.

Prije rata je bilo puno bolje organiziranih kampova, od Fažane, Badije, Obonjana, do Pionirskog grada u Zagrebu. To su bili uzor tečajevi, kako osnovni, tako i specijalistički.

No, promijenila se društvena klima, pa je passe organizirati QRQ u Fažani, kad 85% tečajaca ne zna telegrafiju, niti je se usmjerava u tom smjeru. Događaji u Skopju, s pokojnim Dakijem, i slabovidnim natjecateljem govore sami za sebe, sufinancirali su ih sa crkavicom, i, onda kad su se ljudi sami organizirali za škapulat ih iz izbjegličkog kaosa, onda HRS iz pera službene osobe piše o zaslugama i suportu HRS-a ! Gadljivo do boli.

I tako svugdje di je osnovna djelatnost HRS-a. Financiraju se Obrovci, a ne ono što treba. Daju se pare ZARS-u za ZRF, nemoćniji daje peneze imućnijem, toga nema ni u Svetom pismu. Sve zbog osobne častohlepnosti.

Još je nešto više od mjesec dana (po zlogukim prorocima i dva) do izborne skupštine, ufajmo se da je predsjednički kandidat pripremio dobar materijal za predizborni program, pomoći ću mu koliko treba.
Ne može bit gori od ovih, sve i da hoće.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Aug 01, 2016 7:15 am

Zove me prika iz Rijeke, veli, šta to pišeš, skupština za mjesec, ili dva. Prika moj, odgovaram ja, ne čitaš redovito i pažljivo ovaj forum, sve sam ja to već opisao. Ali, neka, Fata je Fata, a dvaput je dvaput.
Dakle, bilo je na Radio Milevi kako novoprimljena djelatnica je počela radit tek 13 (?)srpnja, jer je do tada imala obaveze na bivšem radnom mjestu.
Znači, tri miseca joj ističe sredinom listopada ! Pripadajuća ocjena onih koji su je doveli može biti tek nakon toga, da bi pripremili teren za novi ugovor o radu na neodređeno vrijeme, irelevantno, od stare, ili nove rukovodne garniture !
Tako prozirno i naivno, do boli, a tako efikasno. I tako nas stalno prcaju. Sad bi ostavili trojanskog konja u D-12, da, ako izgube izbore, imaju mogućnost uvida, kontrole i manipulacije. No pasaran.

Ima još...
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Aug 04, 2016 3:27 pm

A teško mi je vjerovati da ti nisu dali pristup na helifor, pa svi znaju da tamo nema nikakvih ograničenja, vlada demokracija, sloboda govora i izražavanja, u rasponu od laganja do homofobije (hamofobije?) bez posljedica, osim ukoliko niste po volji nekom pa netragom nestanete, poput onih kojima se nije ništa dogodilo, ali ih nema - s56a, 9A7WA, 9A8DU...sri ako netko nedostaje... 9A6R je pomilovan ako se ne varam.

Da na FF u Zagrebu postoji predmet Demagogija, drug Goran bio bio tamo redovni profesor. Kvalifikacija : Muzilska škola. Djela : Nečasna , redom, ali to se od njega i traži, zar ne ?

Da se dotični drug Goran nije posra na čanak, on bi pitao za objašnjenje vlasnika ovog foruma. Ali, on je posra i šefa, i stanicu, i četiristometeri pruge. On je učinio milenijski gaf, i tužio Djanija Djaniju. Budala misli da smo svi maloumni, i zaboravljivi ! Pa nije, koliko mi je poznato, nitko od nas, osim njega udario glavom, u tvrdu plohu, i da su ostale (očite) posljedice ! To mu je sada (navodna) izlika za sve pizdarije koje napiše.

Ali, da se mi vratimo temi. Tema je : Kako varati široke narodne mase u Rvata, u naravi, čitatelje HRS foruma. Jednostavno, zato je iša u specijalnu školu, i poslin toga na kurseve. Zato je i pisa o "činjenici" da sam ja bio u JNA, a ja je vidio samo na fotkama. Ali, kako je on sluga pokorni (i efikasni) svakom režimu, on za tu golemu laž nije bio dobio niti opomenu. I to od ovih koji se upravo busaju po HRS forumu u prsa svojim poštenjem !

No, da ne otkližem s teme.
Djani je već nekoliko puta pisao (ustvari, odgovarao učesniku foruma na pitanje) zašto više nema narečenih, i zašto ne pišu ?
Neću ja sad prepričavati što je Djani javno, opetovano odgovorio.
Samo je jedno bitno, ta tri autora nemaju ni jedno slovo mogućeg zajedničkog nazivnika, kao razloga nepisanja.

Ali, jedan od UDBA-ških metoda je generalizirati, pa ako prođe prođe, a dok se stoka sitnog zuba osvijesti, i dođe pameti, laž će obaviti svoju zadaću.
I tako, od kako znam za sebe.

Zašto njima, od Uzdanice do Gumenog, smeta Vincek, kao kandidat, i ovo je sve, u konačnici, okrenuto protiv njega. Zato što je izdava knjige, a ne drugove. Zato što je završava doktorate, a ne kurseve za podobne. Zato što je diza ruke na IO HZTK za ukidanje nepravdi, amoralnosti i nezakonitih odluka, a svi do sada su puštali da ide kako voda nosi...

To te ja pitam.
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Aug 05, 2016 11:18 am

ja se i dalje ne mogu logirati.
a nemam ni opomenu ni bodove.

Krunski dokaz da drug Džugašvili i dalje laže. Kvotirani tekst je iz poruke od prije nekoliko minuta ! Denis i ja ne lažemo. Laže onaj koga je poslodavac odjebo, a on mu i dalje služi ! I tako godinama...........
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Aug 06, 2016 6:28 am

Dakle, u cara Trajana, kozje uši. Sve je došlo na svoje...
9a2jg

Postby 9a4db » Sat Aug 06, 2016 9:39 am

He, ali to nije sve...
Eno druga gumenog koji se u svom jadu (jer ga bidnog nitko ne doživljava) pokušava postaviti
kao vrhunski autoritet, oko toga tko jest a tko nije podoban pa čak i za jadne ostatke, ostataka HRSa
Jadno čak i za jednog gumenog i svu povijest njegovu na rastakanju tog istog HRSa :mrgreen:
9a4db
Site Admin

Postby 9a2jg » Sun Aug 07, 2016 9:29 am

Ajmo curice, ajmo dječaci, danas je zadnji dan za prijave za Obrovac, na obroncima Mosora, sve za naše novce. Kada uzfali kandidata, onda predavači vode i svoju dicu, agitira se po uzdaničkim klubovima, i tamo gdje su predsjednici/tajnici klubova pod šapom HZTK/ztk-ova. Već viđeno, ispitano, a čuo sam, više puta, identičnu priču, iz različitih klubova, iz prve ruke. Jedini je bio uvjet da ne objavljujem imena. Dogovoreno.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK