Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a6r » Thu Jul 21, 2016 9:39 pm

Tako je i moj poslovođa citira JFK-a a sra gelere i namišta sebi radne naloge.Seronja još gori od Martina.
Upravo je i ova Johnova misao usrala cilu USA pa i dobar dio Svita.A otac mu kupija oko 100000 glasova da pobjedi u pred.kampanji.
Sve skupa gadljivo do boli.Od Johna do HR. :x Sve namišteno a svi se kunu u poštenje.Nek se svi gone u 3 P.M. :!: :!: :evil:

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Jul 22, 2016 8:16 am

Ma gledaj Reni, meni, a nadam se i svakoj normalnoj osobi, ide na kurac šta se svi ovi likovi koji su (pri)pomogli da HRS dođe na rub svekolike provalije, prave ludi, autistični, gluhonijemi, da ne rečem i neku težu, a adekvatniju, riječ.

Odjednom niko nije kriv, a zna se ko je upira , skoro 9 godina, da dođemo na najniže grane u povijesti radioamaterizma na ovim prostorima.

Ali, tu dvoličnosti nije kraj. Oni se međusobno tapšu po ramenima, sa ili bez epoleta, uzdižu na NJIHOVOJ ljestvici vrijednosti, i na račun toga daju priznanja, nagrade, lovu.

Nepotizam, lopovluk, amoralnost, nepoštovanje zakona, to su značajke vladavine NJIH, ovih 9 godina ! Došli smo na dno dna, i to vide svi, osim onih koji neće da vide, i onih koji pišu falša izviješća, o uspjesima (i) ove pjatoljetke.

Najbolji ti je primjer uzdaničkog kluba iz Supetra koji uredno prijavljuje 35 operatora, sve mladi, na račun njih uzima (našu) lovu od HRS-a, a u HRKljušu in je prosjek godina operatora bija priko 60 ! To je jedan mali, očiti primjer, a takvih ima na desetke, od prikazivanja istih receivera u kitu, koje, za odgovarajuću prigodu, svake godine sastave, bar jedanput !

Mitilo se po lita, nijedan put nije ta supetarska omladina bila na Vidovoj gori, radila, pronosila "slavu" svog kluba. Biće da je bija koji Austrijanac, Nijemac, Bosanac, po potribi...

Nije ništa bolje ni u ostalim uzdaničkim klubovima, jer, sve što sa vragom počme, s vragom i završi.

Od Obrovca, zvanog Zvjezdano selo, nadalje. Jer, konačno, stvari trebamo nazvati svojim pravim imenom, i poduzeti prave mjere. Ova trenutna rukovodna garnitura ne može, iz gliba međuzavisnosti, sitnovlasničkih i novčarskih interesa, nova, u rujnu, ili listopadu, duboko se nadamo da hoće, u protivnom ćemo i njih minjat.

P.S. Ovi vikend, kako javlja VoM, ide Đuka za Zagreb, završio je tečaj za radioorijentaciju, valjda će sada Puki i pajdaši put Kraljevice ? Šta je Orešković bolji od njih ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Jul 23, 2016 8:03 am

Opet mi se komandant Plastična puškica okomija na Gumenog ! Nemoj po glavi, druže Plavi ! Nije fer "napadati" inferiornijeg od sebe (po pameti, seveda).
Sad će izbori, njih obadva imaju zajedničku bazu, minjaju matične klubove ka Ciganin konje...
A i skromnost ih krasi...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Jul 24, 2016 1:09 pm

Kako piše na ARRL-ovoj web stranici, DARC je 2002.g. imao oko 80.000 licenciranih RA, a 2015.g. - 67.349 !

Naši ne znaju ni koliko ih je bilo, ni koliko ih je sada. Ošla Ljilja, ošla tekica. Treba ić u odže po novi zapis.
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Jul 24, 2016 7:37 pm

I oni su skužili da ne triba plaćat članarinu Savezu... :lol: :lol:

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Jul 25, 2016 6:19 am

I oni imaju svoje satrape radioamaterstva, svoga Pukija, Nikolu, Peru, Borisa ...
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Jul 25, 2016 9:12 am

Vidili da kod Rvata ima taki pa govore ajmo i mi za njima. ;)
Ni Njemačka nije više šta je bila ! Da se Hići dignit iz greba....

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Jul 26, 2016 5:37 pm

Ovo je odlicna ideja i sam sam ju htio predlziti. Dakle, ako me negde cujes, napravi QSY ili QRT. Ja cu se ponasati jednako.

Stav prema HRSu generiraju ljudi iz saveza i/ili oni "pri savezu". Bojkot aktivnosti HRSa je bojkot tebe 9A6C i tebi slicnih. Ne bude li razumijevanja za reorganiziranje kategorija, bit ce bojkota. Sijedim glavama u inat.

I tako se, javnosti radi, razišli komandant Plastična puškica i drug Gumeni. Ne zadugo, jer oni su osvjedočeni pomagači trenutnog režima u D-12, oni su svojski pomagali da se slobodni mislioci svojom glavom istjeraju sa HRS foruma.
Zadesio ih je (očekivani) usud poturica. Što reče Mažuranić : Poturica gori od Turčina !

Malo će paradirat na izbornoj skupštini, jedan slikavat, drugi pizdit, i past će u zaborav.
Pa će in Oliver, na izvornom srpskom, zapivat : A sad adio....

https://www.youtube.com/watch?v=vWdDfZxxe5w
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Jul 27, 2016 7:22 am

Nije dobro.

Koliko god san puti pokuša uć na stranicu HRS-a, piše Hacked by Nerox. Oće reć, po rvasku, latinica, da je hakirano. More bit da su se opeta probudili oni Jemenci, spavači. Ma neće oni bit čistokrvni Jemenci, mora bit da imaju i zeru crnogorske krvi, čin su ovoliko spavali ?
Nismo spremni. A i kako ćemo bit, kad nan je zadnju pokaznu vježbu organizira Severinac, 2006.g.
Srića moja da nisan razdužija odoru i opremu, izgleda da će opet tribat. Šta napisa prijatelj Vlatko, svak će se negdi nać, di je najbolji, nikor čistit kumpire, a nikor u kriptozaštitu, ako se drugačije ne naredi.
Uvik se sitin riči pokojnoga Titota : Živimo ka da će sto godin bit mir, a budimo spremni da će sutra rat !

Ne tribamo mi strahovat za radiooperatore, imamo ih na izvoz, koliko ih se (na kartu) naštancalo u Zvjezdanom selu, i po uzdaničkim klubovima, možemo ih i izvozit na Bliski istok.

Toliko ih imamo, da je lani Služba obilazila svoje bivše djelatnike, u dobi između 50 i 60 godina, i molila ih za privolu da se (ponovo) stave u aktivnu pričuvu.
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jul 27, 2016 1:27 pm

Koki,a ja san uvik parićan :!:

73,9A6R
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK