by 9a2jg » Thu Jul 28, 2016 2:27 pm
Nemaš se šta čudit. Iz dičinji usta progovara zloduh, kojega HRS financira iz naše članarine. Nije dosta šta ga ranimo i pojimo, nego bi on još dilija dijagnoze, i "uklanja" ! Oće reć, smaka , uklonija, ubija...
Eto, dokle smo došli sa svojon liberalnom politikon, sumnjivih mentora, nikakvih vođa, a o sadržaju da i ne govorin.
Pazi, sad su me raspizdili, ja san snima na bandu, koliko bi sa Broćanca, od tira radija ekspediciju, na razne znakove, od Dubrovnika, priko Makarske, Splita, Sinja, do Zadra. Njihova je srića šta mi čovik neće da svjedoči, a sve su indicije i da se namirivalo (e sad, je li u kešu, ili , ti meni , ja tebi, ne znan), ali , i to će se saznat.
Ovi iz Supetra piše tirade, pisma, optužuje, kune... Umisto da se pokrije ušima, i zavuče u mišju rupu, jer on bi da desnu ruku da se vrati stari režim, ka da mi to ne znamo.
Sve se ovo očekivalo, ali, ovako, đonon, isturit dicu isprid sebe, ovo je dno dna.
No, smirili smo i Hitlera, i Musolinija, smirit ćemo i njih, neka in je fašistički moto : Ko nije s nan, je protiv nas !
Interesantno, šta piše taj, navodno, mladac, da on ne može više čitat šta ja pišen ! Pa , pizda ti materina, ne ulizaj ovod, odjebi, u velikin skokovima ! Ali, nije ti postol na tu nogu. Onamo, na HRS forumu su učinili forum tako sterilnim, kako nije operaciona sala na Firule, i tamo nema šuga, samo moreš zaspat. Zato svi, od tajnice, naprid, svi čitaju ovod, jer će doznat, ća nisu znali, istinu prin svega.
Još smo pokojni Futa, pokojni Jakša i ja, u socijalizmu, davno, postavljali dugačke jagice, sa malošumnim pojačalima, samo zato jer je dalmatinski živalj tija vidit iza horizonta, šta je po privatnin TV postajama, diljem Italije.
Tako ti je i ovdje, ta omladina zna da tamo neće nać istinu, onda dođe na ovi forum, nađe se u opisu, pa se štica. Jebe me se, niko se nikad nije naljutija na laž, nego na istinu.
Osim toga, kak vele kod nas u Londri : Curiosity kills the cats !
Ima još, nisan ni počeja, ali, dobro su me raspizdili, čuče svoga Boga...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja