Postupak rastakanja neprirodne koalicije je počeo davno prije, ovo je sada samo čitanje pravorijeka, na kraju brakorazvodne parnice.
Borba za vlast, i težnja da se na njoj što duže ostane, je stara koliko i ljudski rod. Pri tom treba razlikovati tri skupine, častohlepne koji to žele, stoku sitnog zuba koja im, svaka iz svoje računice, svjesno ili nesvjesno, pomaže to ostvariti, i one treće, slobodnomisleće, koji su, redovno u opoziciji.
Kako silnici i dahije ne mare za one koji misle svojom glavom, zanemare činjenicu da je cvijet inteligencije, ama baš uvijek, u opoziciji. Ne može bit znalac, a slugan, to jednostavno ne ide.
Drug Džugašvili je, svojedobno, kandidirao i za mjesto KV managera ; Vijeće mudraca (moš mislit ! ) je izabralo Pilata, jer se sa njime može i moglo manipulirat. Sa drugom Džugašvilijem to ne bi išlo, prekrut je, i nije častohlepan. Ovaj potonji će za potpredsjedničko misto i funkciju KV managera učinit sve što se naredi, i što se ne naredi, ako se drugačije ne naredi.
Ali, maknimo se mi od Titanica...
Drugo mene sad muči. Ja, priko lita , zamrznen ovo svoje crkavice od penzije, i radin. Oće li sad i drug Džugašvili zamrznit svoju, onu (dvaput veću) od MORH-a ? Jer, ne virujen ja da bi Messi iša u transfer bez love. Ideologija kako tako,
para vrti gde burgija neće. A preduvjet je ima, radija je u svim njihovim kontestima, jezikom barata...
Treća stvar sad mene muči.
A da nan sad ne počmu dolazit "pomagat" oni koji su nan slali streljivo kroz cijevi, iz 9. VPO, iz Meljina ? Zamisli slike, Kup Jadrana, a oni nas dođu opet "pomagat" ! Da nas "riješe"
Kurda i Crnaca, njih cca trideset hiljada, što pale auto gume po Stradunu !To se zove regionalna suradnja, na tome i počiva regionalna ABA liga, što ne bi i radioamaterska ? Jer, na cilome Balkanu nas je ostalo za JEDAN osrednji Savez.
Svojedobno je drug Goran mene razapinjao po HRS forumu jer sam se bio drznuo napisati sintagmu "na ovim prostorima". E moj Radosave, ja ne viđu veće budale od tebe !
Zar nije Amer sve posložio da to baš tako funkcionira ? Zar ne gura KiM i šalje čelnike HRS-a, plus Emira na instruktažu ? Red Hamsphere-a je samo predah , u novim pregnućima.
Sve to odrađuju Marti , Hans, Nikola, ili neki profesionalci, svjedočimo tome, godinama....
I nadalje, ni retka o današnjem natjecanju na HRS web naslovnici. Kud samozvani sponzori, kud majice koje dijelite sa godinu dana zakašnjenja (nema ko spakirat, i poslat, ka ni QSL-ke), kud pompozno najavljivani timovi i rezultati ?
Da sam predsjednik ovakvog Saveza, ili član IO-a, isti bi sekund da ostavku. Jer imam čast i obraz.
Opet ću citirat almighty druga Gorana : Druga Džugašvilija je ubila jaka reč !
Mi bi, u Dalmaciji rekli, nije moga mučat.
Imperija uzvraća udarac, Dart Vader u akciji.
P.S. Ako kontest prođe u redu, poslat ćemo ga mi u Srbiju i dogodine.
P.S.2 Drugovi, može za kraj jedna prigodna ? Ja plaćam turu, konobar šta pije, i izađi na autobusnu, i pitaj ih šta piju !
https://www.youtube.com/watch?v=cglZPvVgcyc
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja