Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a2jg » Tue Jun 21, 2016 5:08 pm

http://www.index.hr/vijesti/clanak/od-p ... 01290.aspx

Ovako će bit u deveti misec sa Pukijen...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jun 22, 2016 9:20 pm

Nisam HDZ-ov ni Karamarkov fan ali ovaj INDEX je zaista trovatelj HR medijskog prostora.FUJ ! :x
I Blaženoj Djevici Mariji bi našli neku aferu,zamjerku i nije po njima Djevica,naravno.Šund od portala.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Jun 23, 2016 3:56 pm

Znaš šta će ti reć neistomišljenici : Ne trebaš čitat ! Nije to HRT, pa da "moraš" plaćat pretplatu, i gledat !

Ali, tu stupa na scenu ona nenadjebiva engleska poslovica : Curiosity kills the cats !

Zato je i Eva dala Adamu jabuku.

Možemo mi, za javnost, pričati što hoćemo, isto ne izdržimo, pa pogledamo neke "egzotične" portale. Insider mi javlja da , recimo, profesionalka počme dan čitanjem ovog foruma. Neka, sgurno će nešto naučiti, iako je jedina u Rvata položila test sa 100 %. Ne bi Tesla, da se sad digne...

Ni ja nisam odvjetnik indeksa.hr , ali, nabroji mi bar JEDAN koji je u privatnim rukama, a da ne spominjem na državnoj sisi, a koji su otkrili hrvatskim poreznim obveznicima makar JEDNU JEDINU aferu.
Nula !
Zero osandeset !

To je razlika između slobodomislećeg medija ili foruma, i onoga skupa pisatelja koji idu u Komitet 21. vijeka po svoje mišljenje.

Kako je brzo financijer, mecena i zaštitnik uzdaničkog kluba 1 CIG dao izjavu, zajedno sa županom i čelnikom splitskog HDZ-a da su to u Francuskoj , citiram , "Orjunaši i sinovi Jugoslavena" , pa su pojili govno prije nego se tinta osušila. Jer, nakon pola ure su se znali imena prekršitelja reda i mira. Svi Hrvati, od stoljeća sedmog, niko, ni u drugom koljenu primiriso narečene "pokrete", i, šta sada ?
Karta sve trpi, verata vozi, pizda rodi, i vojska obuče...

Ali, ni to nije sve. Zajedno s lovom se "ulaže" i ideologija, sasvim je jasno koje tipe.......

Ima još, ali tek san doša iz Splita, u trajektu san sidija priko puta video zida, svaka druga reklama za Kafić Roso u Supetru ; neka naši ljudi...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Jun 23, 2016 4:20 pm

U K...C IŠA ON,KAFIĆ I PICERIJA :!: :!: :!: :x
Ne i osoblje ! Oni su samo robovi ka i ja na mom poslu. :(

73,9A6R

P.S. Umalo zaboravih... i HNS :!: :?
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Jun 25, 2016 1:23 pm

https://www.youtube.com/watch?v=89A_1_mfzUA

Svaka sličnost sa putnicima u F-hafen je namjerna.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Jun 25, 2016 1:26 pm

Vifil kostet, reko onaj, anšlus katla, zih cenera i bild anšlus. Kaže, tausend draj hundert euro.. Okej, ja kundu reko tausend draj hundert euro. Okej, kaže zdravo nijeno. Majne frau, onaj reko aj id pitaj vifil kostet tausend euro... Kolko kostet katla. Kaže tausend fir hundert ahcih euro! Reko mene nema..I sad ja moram hundert, cvaj hundert euro mene geld. Warum, du hast genug Geld. Yugo haben viel Geld...A jebote bog i sad džabe arbajt katla... Reko sam jednom sta je, katastrofa.. Aber Drago hat viel
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Jun 27, 2016 7:01 am

Ne mogu ne osvrnuti se na namjerni nemar i odsustvo osobne i profesionalne kulture, a u svezi ponašanja HRS vrhuške povodom smrti našeg kolege Dakija. Kad su neki drugi ljudi umirali , koji su njima bili po volji, prvenstveno begenisali, bili su službeni nekrolozi, od HRS web naslovnice, do naručenih članaka u časopisu.
Sada, kada je otišao puno veći, od tih svih, ni riječi ! Odma mi dođe u pamet da je isti takav muk bio i za Svetu Šarliju, Boru Pešića, i mnoge druge, čija krvna zrnca također nisu pasala dahijama.
Toliko je ovakvo ponašanje jadno, i prozirno, da na te opskurne tipove ne treba trošiti riječi.

Iza velikog čovjeka ostaju djela, bez obzira što buljuk zavidnih osoba učinio, ili ne učinio. Dobro je pisao Šekspir, u Otelu, zavist je najveća ljudska bolest, bolest glave, tu nema lijeka.
Ali, koliko su ti tipovi falši i prijetvorni, uopće se ne bih čudio da se idu žalovat obitelji, ili se pojave na sahrani.

Zec, gadiš mi se.
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Jun 28, 2016 11:57 am

Eto, saznasmo da novoprimljena djelatnica HRS-a ima znak 9A5PAX. Dozvole za rad nema, ka ni tajnica. Još da nan je saznat je li imala 100% položen test, ka i tajnica, i kada ? Biće opet Puki bija u komisiji ?
Baš me čudi kako znak već nije u 9A callbook-u !
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Jun 29, 2016 12:19 pm

Poslin deset uri nisi moga nać nikoga u državnoj službi, na radno misto, u Supetar ! Reć bi čovik da svi idu na vola sa ražnja, na Rivu ! Tukalo bi da je ti supetarski vol najmanje ka slon, za svih naranit !

Neka naši ljudi, trudbenici, neka se odmore, i u pauzama ića i pića, sjete svojih nebeskih zaštitnika, apostola Petra i Pavla.
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Jun 30, 2016 8:15 am

Jesi ubra doživotnog pridsidnika?

9A6R
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK