by 9a2jg » Thu Jun 09, 2016 8:45 am
Nisan ja Nikoli zamirija, ama baš ništa, on je to radija u sinovljevu servisu radiouređaja, napravija, naplatija, mirna Bosna, a i Hercegovina.
Ja zamiran ovoj dvojici, prvome koji ga je posla, i ovome koji mi je izgorija, a pliva u lovi, da nisu rekli , njanci, škužaj, dogodilo se...
A moralo se dogodit, jer je grmilo, bija veliki statik, i deset puti sam mu reka : Fermaj, dok ne prođe nevera...
Ali, ima Boga, uvik bi mu posla direkt, moju QSL-ku i kuvertu, i po jedan dolar, on bi napisa da (on veliki čovjekoljubac!) ne triba slat, ma isto ga nije vratija ! Bolje ovako, ja mogu svih njih u oči gledati, oni mene, sumnjam.
I, što kaže Ježeva kućica : "Što dalje bješe, kakav je kraj, pričat ću i to, potanko, znaj......."
Pukla ljubav njih dvojice, ovi neće više da financira, jedna topla ljudska priča, nesta para, nesta prijatelja..........
Nešto mi je poznato, skoro sam pisao o tome, u Daruvaru....
U tem Somboru, svega na volju, svega ima, toj' istina, pa i žene piju vina, u tem Somboru.....
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja