Kako da pomognemo sebi

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kako da pomognemo sebi

Postby 9a2jg » Wed Jun 08, 2016 2:19 pm

Ne nasjedajte ljudi kvazi napucima iz Dalmatinske 12, nijedan klub nije dužan dostaviti HRS-u kopiju registracije. Za valjanost i legalnost registracije Udruge, prema važećem Zakonu, se stara državni službenik, ovlašten za provedbu inspekcijskog nadzora (čl. 44 Zakona o udrugama). Radio klub se dobrovoljno učlanjuje u HRS, ako to želi, i ne mora prilagati kopiju o registraciji udruge !

Da su u D-12 informatički pismeni, ka šta nisu, znali bi da Ministarstvo uprave izdaje Registar udruga, koji se ažurira, i koji je Javni dokument, znači, dostupan svima. Pametnima dosta.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Jun 09, 2016 1:26 pm

Zovu me se sjevera, veliju, a ništa ne pišeš o našem "elitisti", koji radi sa 3 kW, a prijavi 100 W ! Ljudi božji, mogu li vas citirati, velim ja. Nemoj spominjat imena, on se već prepoznao, i bez toga, kažu oni.
Jebi ga Đuro, tako nećemo nikad na zelenu granu, svi biste bili zviždači, a Kokiju kos (ne KOS ! ) vrti brojčanik, i zove ga na telefon ! Isprsi se, daj da ti objavim ime, pa ko pukovnik, ko pokojnik !
To te ja pitam !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Jun 10, 2016 5:55 pm

18:00 – 20:00 Welcome drink – domjenak za predstavnike nacioanalnih saveza, tvrtki i goste sajma

Znači, nakon nekoliko javnih upozorenja, oni nisu našli za shodno da isprave svoju sramotu, urbi et orbi, i maknu riječ NACIOANALNI !

A, kad malo bolje razmislim, uklapa se u sutrašnji Gay pride u Zagrebu. Sve o istom trošku !

Di se troše naši novci, Bože mili.......
9a2jg

Postby 9a7zz » Mon Jun 13, 2016 12:21 pm

Nisi ti to shvatio.Dobro je to napisano.Tu mogu biti samo oni koji im se uvuku u ANALNI.
9a7zz

Postby 9a6r » Mon Jun 13, 2016 1:03 pm

TO SU ANALISTI :!: :lol: :lol:

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Jun 14, 2016 7:57 am

Čak se i drug Goran "dosjetio" , da su mnogi u Hrvatskoj, od Severinca, naovamo, po nekoliko puta pisali tzv. "privole za objavljivanje" Savezu, ali im podaci nisu bili nikada objavljeni.

Krnji podaci koji nikom ne služe, osim za njihove (standardne) manipulacije, živim i mrtvim dušama, u izborno promičbene potrebe, i osiguranje potrebnog broja ruku.
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Jul 04, 2016 2:41 pm

Zvone (i dr),
98ipo posto problema su nam ovaj put pricinile Strucne sluzbe HRSa glede tocnosti azuriranja Popisa clanstva (da ne pricam o tom kak bi ga dostavljali nepotpunim na kapaljku i totalno neuporabljivim u elektronskom obliku-toliko o e-Hrvatskoj), necitanju sluzb mail adresa HRSa, nejavljanju na sluzb tel u uredovno radno vrime isl.
Islo toliko daleko da sam osobno zaprijetio IO Prijavom glede neizvrsavanja radnih obveza u skladu s ZORom!(smirio sam se,al ne znaci da necu!)
ukratko-znojenje se odnosilo na vrime (i novac) utrosen na mailove,tel,mob isl glede ovog (rucna kontrola nekih logova bila cista relaksacija u odnosu na ovo!ma robot mila majka u odnosu na bazu podataka,koja,po mom saznanju-jos nije 100 ok.je tako Kreso i 9a3ty??)
ajmo ovako-
KJ i novi admin djel HRSa (dokazani ham od ranije 9a6pax i kci extra opa!)
da li ovom il novom Povjerenstvu ce OBVEZATNO tribat azurirana baza podataka clanstva na dan KJ2016,uporabljiva u elektronskoj formi za direktno uvezivanje s robotom!
Marija,u duhu ham spîrita (jel ti to kuzis) te lipo molim da to pocnes pripremat.imas 3 miseca vrimena.
IO od Vas ocekujem da se malo angazirate u svezi s tim (veze Vas Zakon o udrugama,cini mi se,zar ne)
necu vise o ovom na forumu.onima kojima triba saljem sluzb mail.
VY 73 TO ALL
9A4DC

Evo da ja citiram i "malog" Laureata.

Prvo što upada u oči jest činjenica da je on rekao da je car gol (bolje nego da je rekao, u Goginom stilu, da je profesionalka gola) ! Dakle, Damire, ne mre ista osoba bit u D-12 i na Dolcu, kaj to tebi ne mre ući u glavu ?

Drugo, kad je Koki desetljeće i pol pisao po forumima da Ljilja ima privatan spisak članova, svi ste mi se smijali. Sada, jedan po jedan, dolazite svi na moje. Došla maca na vratanca.

Treće, ako već citiraš nečiji pozivni znak, napiši ga korektno, a ne pogrešno, nije 9A6PAX, nego 9A5PAX ! A da ima mira, nema, i garant je da ga neće biti.

Četvrto, zadnje, i najstrašnije, Damir Car je vidovitiji od vidovitog Milana, on već daje naputke novoj djelatnici, jer, citiram "ima tri mjeseca ispred sebe" ! Znači, ti znaš da će ona raditi i nakon Ugovora od tri mjeseca, koji je započeo prije 4 dana ? Ti znaš, što niko ne zna ? Bravo braco...

Ali, nisi jedini "vidovit". Meni su, prije objave natječaja dvojica pisali, jedan iz Ozlja, drugi iz Zagreba, tko će biti primljen, i - BINGO ! Baš ta ! To te ja pitam.

U kojoj i kakvoj jadnoj nepotističkoj državi mi živimo, gdje se sve unaprijed zna ? Mrtvi se branitelji okreću u grobu.

P.S. Jedino što se još ne zna da li je novoprimljena djelatnica prošla na ispitnom testu sa 100%, ili ne ? Ne bi rad profesionalka da ima još neko sa 100 %. Ona, Tesla, i , ako se ugura
Thomas Alva Edison, ali teško...
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Jul 04, 2016 3:10 pm

Nisam ni "objesio" post, zvoni mobitel. Veli prika : Budalo, ti i profesionalka, Damir je ISPRAVNO napiso znak !
Ja na qrz.com, stvarno je tako ! Damire, za ovaj segment - isprika.
Moj je problem što sam oduvijek vjerovo profesionalkama, od Bonavie, naovamo, zadnjih pedesetak godina...
Neću više, žene mi !

Ali, kad sam već bio tamo, vidim da je ona (očito) došla sa CB-a, pa je alter pozivni znak KIKI ! Znači, Đukin podzemni plan "dejstvuje"... To te ja pitam...
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Jul 10, 2016 4:52 pm

Drago mi je da vidim da Vincek opet piše po HRS forumu. No, neće dugo. Počeo je kritizirat Pukija i IO, a oni imaju "zamjenu" za druga Džugašvilija, koji je na privremenom radu u inostranstvu.
Večeras je druženje, uz logorsku vatru, fiš, čobanac, pa udri....

Ceausescu je pokopao najviše protivnika kad mu se približio kraj. Nekako, te beštije to osjete, i onda su najopasnije, zadnje noge "rade" ! I, nakon svega, kad jaganjci utihnu...
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Jul 11, 2016 10:34 am

Sinoć, u poluvremenu tekme, zvoni telefon. Zove prika iz Zagreba, Dalmatinac po korijenima, veli on meni : Totalno si zabuca, nije ono napisala tajnica na webu, nego nova službenica, koja i ne zna koji jon je znak, cili se Zagreb smije.

To ne mre biti, da neko ima znak više godina, a da ne zna koji je ! Ajde, da ga ne koristi, ka , recimo, Puki, to razumin, ali ova ga koristi, od CB-a, pa naprid...

Za utjehu, ni Severinac nije zna koji mu je znak, svaki put je mora otvorit tekicu, za vidit...
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK