Cijeli proces je pod kontrolom managera, pa tako i lista svih stanica gdje piše za svaku vezu kako je obračunata. Prije je ta lista bila dostupna svima vama, no niste dobro čitali zašto sam je objavio.
Kako dostupnost te liste nije u pravilima, stvar ostaje na mojoj dobroj volji, koju sam u međuvremenu izgubio.
Ah da, nije dužnost robota da napiše/pronađe ispravni call za Bad Call. Dovoljno je da vezu ocijeni kao Bad Call. Robot ne koristi nikakvi popis "ISPRAVNIH" znakova, isključivo se oslanja na podatke iz uploadanih logova i na "OKO" managera.
Prijatelju, tvoj pretpostavljeni je dopredsjednik HRSa ili za neupućene, KV manager je ujedno dopredsjednik HRS.
Jesi li ti to uopće znao. dakle ako on nema točne podatke, kako će IO znati točne podatke , ili dalje Kako tajnik HRSa nema pojma koji član kluba pripada kojem klubu?
Ovo više nije čak niti zabavno...
Hoćeš reći da se niti ti ne čuješ sa KV povjerenikom kao što je to Miljenko svojedobno napisao na forumu... ???
Hajde posveti se svom poslu, uživaj u kontestu. Daj ostavku na KV povjerenstvo !!
Dalje budi u KV povjerestvu samo ako smijeniš dopredsjednika HRSa kao KV managera To ti od srca savjetujem....
Nakon dužeg razmišljanja, obavještavam sve koji su nagrađeni da mogu preuzeti svoje nagrade od ranog jutra na štandu HRS-a, znaći prije službene podjele koja je oko 15 sati
Čitam zapisnik sa sjednice IO HRS-a od 16. travnja o.g., a riječ je o pripremama za prošlu skupštinu.
Kaže:
"...
b. Imenuje se Verifikacijsko povjerenstvo u sastavu: Gianluca Zaimović (predsjednik), Marija Sorić i Ljiljana Božak... "
Tko kaže da Ljilja nije obučavala sadašnju, novu, uposlenicu? I to, prije isteka natječaja za to radno mjesto.
Stručna služba ovim putem obavještava sve članove Hrvatskoga radioamaterskog saveza da je, zbog tehničkih problema sa računalom na kojemu se nalazi bazi podataka o članstvu Hrvatskoga radioamaterskog saveza, bilo nemoguće pristupiti bazi sve do 8.6., dakle do jučer. Iz tog razloga nismo bili u mogućnosti dostaviti vam tražene informacije.
Molimo vas da uvažite navedenu ispriku jer smo nastojali što je brže moguće otkloniti navedene poteškoće. (Marina, 9A3AYM)
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests