by 9a2jg » Wed Jun 01, 2016 6:32 am
Moj prijatelj Mike je glasa za sve amoralne elektronske referendume ove klike u D-12. Isto tako diže ruku ZA odluke skupštine ZTK Split, godinama, i tako podupire i njihovu neslavnu rabotu.
I , onda treba čuditi, da balkanska kuhinja, s kotlom u D-12, ima za cilj dovesti na vrh rezultata bezveznog HRK-a uzdaničke klubove, i ine, koji im teže, jer time "dokazuju" ispravnost svoga puta.
Tomo, Goran, Miće, Petar i ostali su išli na fair play i poštenje, ali to , odavno, ne stoluje više u D-12. Prljavci igraju prljavo. To već i vrapci po Dalmatinskoj pjevaju...
I onda, za takve rabote, nagrađuju člana KV povjerenstva iz Zadra. Zaista se ima čime ponositi !
P.S. Narečena ekipa je zvala i mene, još u prosincu, da im se pridružim. Nisam, uz komentar da će "oni drugi" učiniti sve da ne uspiju. Vrtili su sumnjičavo glavama na moje riječi, naglas nisu komentirali, ali, ziher mislili u sebi, ovi je lud, propuva, PTSP... Svi događaji koji su slijedili su samo dokazali ispravnost i dalekovidnost mojih riječi, i da Koki nije propuva.
To što zlotvori rade, je mačji kašalj, onome što nam se sprema sa izbornom skupštinom. Ali, no pasaran. Nečeš razbojniče !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja