Ko je jamija, jamija...

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Ko je jamija, jamija...

Postby 9a6r » Wed May 18, 2016 2:02 pm

Je ,dobro si reka.I jedan pok.ispitivač.I njemu nije bilo mrsko mukte obidvat.. :lol: :lol: :lol:
Kako se sinoć u Muškarcu bez brkova pok.I.Vidović ka biskup tuži da je misno vino imalo čudan bouquet.Svećenik mu govori da je lanjsko a ovi njemu ..Ćutilo se! ha ha.Svi neki pok.,ća je ovo došlo :?: :o

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu May 19, 2016 11:08 am

Ali, to nije sve !

Baš kao i prije nekoliko godina, dok je uzdanički radio klub Vidova gora bio u ljubavi sa svojom pastvom, radio je brat od doživotnog predsjednika, bez dozvole za rad, i - nikome ništa !
Ovog HRK-ljuša, za 9A1CBM je "rezultate" pribrojio 9A4NA, na HAKOM-ovoj stranici izdatih dozvola NULA ! Pays-bas, zero point ! Jebena ta Eurovizija, i taj almighty internet !
I sad će neko mislit da ja zagovaran, shodno propozicijama, diskvalifikaciju te postaje i matičnog mu kluba, kojemu je pridoda vajne bodove, zadnjeg mista, u svojoj kategoriji ? Wrong !
Ovo je zemlja bezakonja, gdje radi svak šta ga je volja, i gdje jedino zviždači pojedu govno, ali veće.

Zar nije tako, prije godinu dana drugu Goranu istekla dozvola, on radio, ko mu šta može, i dao dozvolu na produženje tek kad sam se ja raspisao na ovom forumu ?

A daće mi i njegov novi matični klub indiric, rade pod znakom 9A1CPB, a taj isti znak ima i drugi pravni subjekt, na VAŽEĆOJ dozvoli za rad, uzdanički radio klub Vidova gora iz Supetra !
Za nevirne Tome, pravac HAKOM-ov on-line pregled izdanih dozvola, i kome pripadaju !

Teško se ostaviti starih navika, jednom muljator, vazda muljator, jednom lupež, vazda lupež, jednom žandar, vazda žandar...

Mene cura moli, da spavamo goli, a ja neću, bojim se nazepšću,... (žandarski podnarednik, aka F. Šovagović, u kultnoj seriji Kuda idu divlje svinje )
Last edited by 9a2jg on Thu May 19, 2016 6:10 pm, edited 1 time in total.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Thu May 19, 2016 12:31 pm

Ja je produžija u 12 misec 2015.Sad san miran 4.5 god.Neki bi to razvukli na 15. :lol: :lol:
Pravna država u ovom slučaju ne funkcionira.Ali ovo je samo hobby,nema zarade,oni to znaju,toleriraju, inače bi nas dosta platilo lipe novčane kazne. :o Ja san za to da se uvik pošteno plati ono što se triba platit.Red se mora poštivat.

73,,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu May 19, 2016 12:43 pm

Je Reni, ali ako ti nastupiš u natjecanju, i pošalješ još i LOG (!), insistiraš da ti se bodovi priključe tvom matičnom klubu, a nemaš dozvole. ko je tu lud ?

Ili, ona druga, ovi su u Supetru učinili razvod braka, zbog neslaganja karaktera. Na HAKOM-ovoj stranici lipo piše da su VAŽEĆE dozvole za postaju 9A1CPB na pravnu osobu Radio klub Vidova gora iz Supetra, i Radio klub Brač iz Pučišća ! Ko je tu lud ?

Očigledno da živimo u ludoj državi, gdje malobrojne pametne, nastoje uvjerit da su ludi, iz dva razloga, jer ovi prvi ostvaruju korist od nelegalne rabote, a ovi drugi poštuju zakon.

Najveća frustracija stanovnika Hrvatske , od 91' do danas je nemoć malog čovjeka, koji se boji Boga i Bogorodice, poštuje zakon, plaća račune, porez, kad vidi da oni koji to ne rade, prolaze nekažnjeno.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Thu May 19, 2016 1:20 pm

Tako je.Penzioner odma prvo plati sve račune da mu ne legne ovrha pa što ostane za spizu.A nekome ne ostane gotovo ništa. :(
"Mali" čovik napravi i grobnicu da ga rod ima di ukopat.Bogati ne haju za to pa san puno puta bija svjedok da ga moraju sahraniti u privremenoj grobnici.Ahh.Bolje ne komentirat. :?

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu May 19, 2016 1:39 pm

Meni je pokojna mater umrla prije 4 godine, niki dan je bila godišnjica. Prije više od 40 godin, je došla doma, u Kineski zid smo stali, govori meni i sestri : Sad san mirna ! Šta je, o čemu se radi, pitamo mi.
Zakupila san dva grobna mista na Lovrinac, sad znan da van nisan ostavila veliki problem, i sad mogu mirno partit. Kad je bidna umrla, još smo našli kuvertu, sa šoldima za trošak ukopa. Tako rade mali ljudi, koji žive skromno, pošteno, iz miseca u misec.

A propo legalnosti, nisan još ni objavija ko je sve di bija u momčadi, a NIJE mu to matični klub, NIJE platija članarinu, ima samo ono šta je neko reka, to moš napisat na led, rvaski, latinica.
Koliko bi ih još i tu otpalo, samo šta ih znan po Rvaskoj, a ne znan baš sve.
To je dokaz da je sve frolo, iznutra...
Last edited by 9a2jg on Thu May 19, 2016 2:02 pm, edited 1 time in total.
9a2jg

Postby 9a6r » Thu May 19, 2016 1:59 pm

Ja slušam na UKV-u bla,bla QRG kako RA govore da in ne triba ni klub ni Savez..da je dovoljno platit HAKOM-u 100 kn za dozvolu i gotovo.Velika većina nema QSL-ke,da je to zastarjelo,da ne triba.Onda kako očekivat da mi kolega potvrdi Barbarinac :?: :roll:
Više puta je ljudski zamoljen,objašnjeno u lipe da mi triba za diplomu itd.Dan danas ništa.Ma niti priko biroa. :(
Ovi ća ja s njima znan pročakulat na FM-u...niko nema QSL-ku ...a rade nešto i na KV-u ne samo 145 FM.Ovi njihovi korespodenti po Svitu nikad kartu od njih neće dobit.Lipo,lipo. :roll: Neće ni na direkte da odgovaraju.Ja ih svako malo kritiziram.Primopredajni RA bez QSL-ke nije kompletan RA!
A ja ka glup,tiskam color karte,pišem,pakiram,šaljem,zajebajen se mukte. :cry:
Sve išlo u 3 P.M.....lipo ja govorin.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu May 19, 2016 2:04 pm

Meni ga je potvrdija, posla san mu direkt, sa kuverton i markon, ka da šaljen TX7EU. To je prvi i jedini put da san radija Barbarinac, di san se ka dite, koje još nije išlo u školu, par puti okupa.
9a2jg

Postby 9a6r » Thu May 19, 2016 2:16 pm

Ma to je sve u kurcu ! :x

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu May 19, 2016 5:09 pm

ONAJ KO KLUBSKI UREĐAJ ODNESE DOMA I NE VRAĆA GA GODINAMA TAJ JE LOPOV.

Wrong ! Onaj koji ga je ukra, on je već iza prvoga kantuna lupež !
Ja čuvam arhivu kluba. U klupskoj arhivi, sa danom 19. svibnja, Anno domini 2016 , NEMA ni jedan jedini revers, ni ugovor o kupnji, ni darovnica, nijednog klupskog uređaja, opreme, antena...
Pametnima, a i Narodnoj miliciji, dosta.

Ima još...
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK