by 9a2jg » Sun May 22, 2016 3:29 pm
Nije jedini, i pokojni Račan je mukte litova na Hvaru....
Poanta je u nečemu drugom. Taj lik je 26 godina bija na čelu HZTK, i čuva misto županijskog čelnika ZTK u SM županiji u Sisku. To je isto ka kad je Fred Matić uzeja za pomoćnika Sinišu Glavaševića, ovoga je čekalo misto na fakultetu 4 godine ! Znači, seljačkom (nenadjebivom) logikom, nije in ni triba, baš kao ni Markotić u Sisku !
Dvadesetšest godina je on gradija svoju paukovu mrežu, kolaboracionisti su mu ispunjavali i uvjete za mirovinu, kao i narečena, on je tira naprid, koji zakon, kakvi bakrači...
To je, isto, stil i način ponašanja trenutno vladajućih u HRS-u, sve zaogrnuti plaštem tobožnje zakonitosti, a raditi amoralno, na rubu zakona, i izvan njega. Jedina je sreća mufljuzima u HRS-u šta su većina istinoljubivih kao ja, penzioneri, pa nemamo za advokate... Jebe se njih, da ih tužimo, izgubili bi oni, ali bi, u konačnici, izgubili MI, pravedni, jer bi se opet advokati i sud naplatili od NAŠE love !
Već viđeno, zar ne ?
Kad je čovjek iz Zagreba meni rekao prije misec dana da se rezultati rada tzv. Komisije za prijem nove djelatnice neće znati ni za misec dana, ja san mislija da je lud, ili da se bode u žilu ....
Sad tek vidin koliko je bio u pravu. Prikosutra misec dana ! A kad će odluka, ne zna ni Đekna ! A poslije odluke, rok za žalbe 30 radnih dana ! I , eto nas već u srpnju !
Znači, po tom slijedu, dobro je govorija i moj prika, Purger 2, veli, ono što su Puki i Marinko "namjenski štedili" na QSL saobraćaju, sad će poletit na Ugovore o djelu s Ljiljom.
Može tako do smrti.
Ionako imamo u uzdaničkim klubovima doživotne predsjednike, u ZTK-ovima doživotne tajnike(ce), imali smo Faraona 26 godina ; reka bi čovik da smo kornjače s Galapagosa (prosječna starost 155 g.), a ne Rvati, i pokoji Bosanac.
I u zadnjim činima, ova garnitura ostaje dosljedna sebi, nepotizam, muljanje, laganje, amoralnost odluka, a zna da in je kraj blizu ! Mila majko, šta bi nan radili da nije ?
P.S. Još malo pa počimaju školski praznici za kancelariju u D-12. Pedagoški, dakako, cilo lito. Ili su već na praznicima, poslin Norijade ? Do izborne skupštine ?
P.S.2. Valjda će na izbornoj skupštini vijat hrvatski barjak, ako ga nemaju, ponit ćemo ga iz doma, da se opet ne sramote ovi sa pukovničkon penzijon. Uvik smo pomagali nelagodne i sirotinju...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja